Egy stroke és szex semmi, a vágyam csak ennyi?

Téma címkék:
2010.03.17. 13:08

Nem egészen szakmai esetleírás, kizárólag várószobai várakozás unalmának elűzésére használható! 

EGY STROKE ÉS SZEX SEMMI… A VÁGYAM CSAK ENNYI? 

FONTOS ORVOSTUDOMÁNYI ÉS SZEXOLÓGIAI ISMERETEK ELSAJÁTÍTÁSA 5 PERC ALATT! HIHETETLEN? PEDIG IGAZ! 

12 éven aluliak, akik olyan tanterv szerint tanultak, hogy ebben a korban már el tudják olvasni és megérteni ezt az írást, csak nagykorú felnőtt felügyelete mellett tehetik ezt meg! 

Minden jelentős alkotásnál, – mint amilyen ez is – bizonyára tudja a nyájas olvasó, hogy a bevezető részben az égiekhez kell fordulnia segítségért a szerzőnek, hogy a műve sikeres legyen, és az egészet megússza nyolc napon túl gyógyuló sérülések nélkül! Nosza!

A fohász:

Egy stroke-ról szóló internetes körlevél ihletett meg arra, hogy megírjam életem első, fülledt, erotikus szösszenetét. Kérlek kedves Stroke, ne vedd szívedre ezt a pár sort, amit írok, ne látogassál meg, sőt ha kérhetlek, a közelembe se kerüljél! Ehhez kérem a segítségét a Jóistennek és a Syncumar gyógyszeremnek, melyet az ilyen nemkívánt látogatók távoltartására szedek.

A mű

Zsazsa egy gyorsétteremben ismerte meg a nagy „Ő”-t. Egy étkezőpultnál, egymással szemben állva fogyasztották szerény ebédjüket. „Ő” paradicsomos káposztát evett fasírozottal, Zsazsa kelkáposzta főzeléket feltéttel. Valami sorsszerűség volt abban, hogy olyan egyszerre emelték már hosszú másodpercek óta a villáikról alattomosan lecsöppeni készülő káposztát a szájukhoz, mint a páros szinkronúszók a víz alól felmerülő lendítő lábukat a kötelező gyakorlat bemutatásakor. Egymásra mosolyogtak a kezükben szorongatott műanyag, vendéglátói villa fölött. Ekkor vette észre Zsazsa, hogy a férfi rövidre nyírt bajuszkáján egy félretévedt, huncut kis káposzta hintázik. Alkalom az ismerkedésre, – gondolta magában. Merjen-e neki szólni emiatt, – ennek a vadidegen fiatalembernek? Nem maradt sok gondolkozásra ideje, mert a kis káposztácska megunva a hintázást, lassan csúszni kezdett  lefelé a feltalálási helyéről.
- Uram! Mondta neki gyorsan! A szája jobb széle káposztás!
- Köszönöm, – volt a válasz,- és nyelvét hosszan felnyújtva mélyen a lány szemeibe nézve, eltüntette a szája széléről a kis szökevényt, majd egy kicsit tréfásan hozzátette: és csókos is! Hát így kezdődött!

Ezután eltelt egy hét, és minden nap találkoztak az ebédnél, mindig hosszasabban és hosszasabban elbeszélgettek, – egyre közelebb kerültek egymáshoz. Változatosságot csak az jelentett, hogy amikor „Ő” kelkáposzta főzeléket rendelt, Zsazsa paradicsomosat, majd fordítva. És eljött a péntek. Ekkor a lány elhatározta, hogy meghívja „Ő”-t egy szombati vacsorára, nem titkolt szándékkal arra gondolva, bimbózó kapcsolatuk most végre virágba borulhat, és különben is, egyszer egy héten ehetnének végre valami mást is, mint káposztát, például resztelt májat, sósvízben főtt krumplival és ecetes uborkával.

Izgatottan várta „Ő”-t kis lakásában. Levette a könyvespolcról a díszként odatett, – már évek óta üresen álló – chiantis, szalmafonatos borosüveget. Színültig feltöltötte jóféle kannás borral, majd az alját gondosan megtörülgetve – nehogy por- vagy borfoltot hagyjon – letette a szépen megterített asztalra. Egy székre leülve, kalapáló szívvel várta a férfit. Közben kint beesteledett. A szobát csak az asztalon álló gyertya pislákoló, meghitt hangulatot árasztó fénye, és az utcáról bevillódzó kevésbé barátságos bankreklám neonja világította be.

 Az órájára pillantott, és látta, hogy még van egy fél órája a férfi érkezéséig. Épen elég arra, hogy megnézze az internetes levelezését, evvel is csökkentve a benne felhalmozott feszültséget – gondolta. Mindig az internetes körlevelekkel kezdte. Babonás volt és a levelekbe beágyazott fenyegetések hatására mindjárt továbbította ezeket 10 példányban internetes ismerőseinek. Az első levél címe rögtön felkeltette a figyelmét: Hogyan lehet fölismerni, ha valakit a stroke fenyeget? A téma közelről érintette őt, mert egy évvel ezelőtt apját a halál – pihentetve a kaszáját – ezzel a kórral ragadta el az élők világából. A megelőzést 3 betűs varázsszó jelenti: MBE. Azaz a gyanúsítottat meg kell kérni, mosolyogjon, beszéljen és emelje fel a karjait. Ha ezt a három próbát nem tudja teljesíteni, ez a pillanatokon belül beköszöntő stroke-ra utal. Még egy pótjel is van, öltse ki a nyelvét, ha egyik, vagy másik oldalra megy, csavarodik, ez is a stroke jele. Látta, hogy még 10 helyre továbbítani kell ezt a levelet, de erre már nem volt idő, mert 8 órakor fölberregett a csengő, a férfi pontos volt!

Laptopját otthagyva rohant ajtót nyitni, közben a konyhában gyorsan meggyújtotta a gázt a májat tartalmazó serpenyő alatt, – a reszteltmáj csak frissen elkészítve jó- majd odasietett a bejárathoz és szélesre tárva az ajtót beengedte a vendégét. Boldogan rámosolyogott, várva, hogy az mintegy válaszként visszamosolyogjon rá. De a férfi rögtön átölelte és szorosan magához szorította.
- Így szeretsz? – kérdezte őt Zsazsa, meglepődve a váratlan heves rohamtól.
 De férfi nem válaszolt! Még mindig átölelve tartva, meg akarta csókolni a nőt. Homályosan felvillant a lány előtt, hogy itt ma nem pirított, hanem leégett máj lesz vacsorára. De mit törődött ő most már azzal! Mohón várta az ígéretes végkifejletet, és egy pillanatig sem habozott belevágni az izgalmasnak ígérkező sorrendcserébe. Beletúrt a férfi sűrű fekete hajába, megharapta a fülcimpáját és sokat ígérően a fülébe búgta: – Ne olyan hevesen édesem! Érezni akarom az izmos testedet! Tartsd fel legalább a két karod, hogy lehúzhassam ezt a vastag pulóvert rólad!
De ő, mintha semmit se hallott volna, lassan csókolgatni kezdte a nő puha, remegő ajkait. Lassan átadta magát a nő is a kéjes érzésnek, és nyelvével a férfi nyelvét kereste. A férfi ezen felbátorodva vadul egy igazi nyelves csókot adott a lánynak, aki érezte, hogy ez a nyelv egy pillanatra megrándult, majd csak jobbról simogatta az ő nyelvét. A kilazult fogtömés – villant belé. Hányszor elhatározta már hogy elmegy a fogorvosához, és megcsináltatja a bal felső 4-es tömését. De kinek van kedve fogorvoshoz menni, amíg nem fáj az a fog? És ebben a pillanatban megszakadt a varázs! Eszébe jutott a korábban olvasott e-mail-es, stroke-ról szóló körüzenet.
- Úristen! Szaladt ki a száján akaratlanul, amikor komputergyorsasággal végigfutottak benne a férfi eddigi megnyilvánulásai. Ez az ember pillanatokon belül Stroke-ot kap! Ellökte magától, és retiküljéből kivéve a mobilját hívta a 104-et.
- Jöjjenek gyorsan! Egy stroke-os embert kell megmenteniük!
Dicséretükre legyen mondva, 10 perc multán ott voltak az ajtaja előtt, pedig a legközelebbi mentőállomás a házuk földszintjén volt. Elvitték a kapálódzó pacienst! A lány megigazította magán a ruháját, és egy kis malíciával arra gondolt: ez a sokat ígérő légyott ugyan zátonyra futott, de meg tudta menteni egy ember életét. Visszament a sötétben villódzó laptopjához. Kicsit megmozgatta a gép kezelésére szolgáló egeret, hogy visszatérjen a levelező programja a képernyőre, és elkezdte tíz helyre továbbküldeni a stroke-ról szóló körlevelet.

Másnap, mikor betért a szokásos étterembe, kit láttak szemei? Igen! Eltalálták! „Ő”-t! Amikor meglátta a lányt, sietve egy ezrest dobott az asztalra, és szinte menekülve, elhagyta a helyiséget. És ekkor eszébe jutott neki a 3 mágikus betű: MBE! De nem ebben a sorrendben, és kiegészülve a jelentésével: B…d MEg, ezt jól elcsesztem! És abban a pillanatban megütötte a guta!

Mára már aránylag jól érzi magát, túl van a rehabilitációs tornákon is. És egy tapasztalattal gazdagabb lett: Ne küldjön tovább senki e-mail-es körlevelet 5x, 10x, 20x! Mert evvel csak kellemetlenséget okoz ismerőseinek, és olyanoknak is, akiket nem is ismer!

Persze kivétel is akad! Mint amilyen ez a stroke-os. Minden embernek joga van erotikus élmények és tapasztalatok szerzésére, és a föntieket elolvasva sikeres lehet a légyottja. Ja! És talán elkerülheti a gutaütést is! 

 

rozmars
#1389 rozmars hozzászólása: 2010.03.19. 07:40

A történet nagyon izgalmas. Jellemző is, elolvasunk valamilyen tünetcsoportot és már érezzük is, vagy látni véljük valamelyik hozzátartozónkon a jeleket.

Arra gondoltam valami rendkivüli, erotikus kalandról fogok tudomást szerezni. /ejnye, az a kíváncsi természetem!

 

#1388 pihe hozzászólása: 2010.03.18. 21:13

nagyon, nagyon jó történet, mert tanulságos.

A baj, csak az, hogy akiknek kéne, pont azok nem fogják elovasni:(

#1387 Norimuc hozzászólása: 2010.03.17. 15:12

A manóba, nagyon izgultam, hogy sikerüljön a légyott, majdnem gutaütést kaptam, hogy nem jött össze! Üsse meg a guta ,ütéssel a gutát!

Civilke, az hittem szex felvilágosításban részesítessz, már kezdtem örülni, hogy új tudományok birtokában leszek, és tessék ,csók és más semmi?:-))))))

Nagyon jó történet!!!:-)))))

#1386 waris hozzászólása: 2010.03.17. 14:18

Szuper nagyon, csak így tovább!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close