Laposszemölcs

Téma címkék:
2010.03.25. 11:07

Kedves Tagok!

Van-e köztetek valakinek tapasztalata egy bizonyos BYE WART szemölcs elleni krémről?

Mivel nekem több laposszemölcs van a nyakamon, ezért érdekelne, érdemes-e megvenni és használni.

Egyébként a krémről azt írják a www.vital.hu oldalon, hogy  eltűnteti a különböző típusú szemölcsöket és ami jó, hogy csak természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Köszönöm ha valaki tud ez ügyben tanácsot adni és használta már!

 

#1479 domsa hozzászólása: 2011.06.24. 11:06

Szia rudacska!

Neked is mint madarfuttynek, sok idő elteltével köszönöm meg azt, hogy a Bye Wart krémmel kapcsolatos kérdésemre válaszoltál. Ne haragudj, így alakult.

Sokat segítettél azzal, hogy Neked is bevált, nem szeretek feleslegesen pénzt kidobni, nagyon sok olyan termék van, ami csak pénz pazarlás.

Köszönöm még egyszer!

Üdvözöllek:

Domsa

#1478 domsa hozzászólása: 2011.06.24. 10:52

Szia madarfutty!

Először is elnézésedet kérem, hogy csak most reagálok. Úgy alakult, hogy amikor kellett volna reagálnom, akkor hoszú hetekig  nem voltam gép közelében, utána pedig elfelejtettem megköszönni. Ezért most teszem meg, utólag is hálásan köszönöm amit írtál a Bye Wart szemölcs elleni krémről, akkor ezek szerint nem veszek “zsákbamacskát”.

Üdvözöllek:

Domsa

#1477 madarfutty hozzászólása: 2011.05.12. 12:22

Szia Domsa! Megnéztem a cikket, aztán utáan kerestem még néhány helyen, és már egyre inkább írják, hogy jó, használ, meg a természetes alapanyag miatt is javasolják.

#1476 rudacska hozzászólása: 2011.05.12. 10:43

Most találtam rá erre a kérdésre, gondoltam megosztom a tapasztalataimat én is. Nekem nemrég volt szükségem rá, a gyóygszertátban ajánlották a byewart krémet. Hallgattam a gyógyszerészre mert nem ismretem előtte. És nem csalódtam mert nagyon bevált, csak ajánlani tudom másnak is.

#1475 domsa hozzászólása: 2010.03.30. 09:21

Tisztelt csharles!

Nagyon szépen köszönöm válaszát, utána fogok nézni az Ön által javasolt oldalaknak!

Üdvözlettel:

Domsa

 

#1474 csharles hozzászólása: 2010.03.25. 16:33

Tisztelt domsa!

A fenti szemölcs elleni krémről bővebben az alábbi helyen olvashat: ByeWart angol nyelven. (amennyiben nem ért angolul segítségére lehet a Google fordítója is, megnéztem nagyjából jól lefordítja.) Ott meg is találja a betegtájékoztatót is, és innentől kezdve Öné a döntés. A gyártó oldalán is talál róla információt.

Azt tudom még tanácsolni, hogy kérje ki szakorvos véleményét, mert lehet tud jobb módszert – vagy készítményt – is ajánlani a szemölcs eltávolítására.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close