Ganglion leszívás

Téma címkék:
2010.04.02. 16:44

Sziasztok!

Nekem kb egy hónapja alakult ki a bal csuklómon ganglion. Tegnap szívták le, azóta picit fáj bizonyos mozgásoknál. Ma szedtem le róla a kötést, de igaz hogy kisebb mint volt de még mindig látszik. A műtétet nagyon nem szeretném. A leszívást követően, hány nap múlva fog végleg elmúlni? Légyszi válaszoljatok!

#1520 Elvike hozzászólása: 2011.05.04. 08:08

Hello!

Persze, hogy szinte senki sem tud a leszívásról. Nekem is rögtön a műtétet mondta az orvos. Mivel nem is akartam műttetni, és 3-4 hetet mondott, hogy nem használhatom a bal kezem, így kifordultam, és marad amíg nem fáj.

Semmi másról nem beszélt, mint hogy elmúlhat, de visszajön, úgyhogy egész egyszerűen műttessem meg.

Én pedig nem vállalom, nemcsak mert a munkámhoz szükségem van mindkét kezemre, hanem pl. 3-4 hét táppénz enyhén lecsökkentené a “fizetésemet”.

Üdv.

#1519 moroczt hozzászólása: 2010.04.04. 14:42

Hello, én voltam a témaindító. Velem pontosan ez történt, leszívták, és pár napig még látható volt. De egyre csökkent , és végül eltűnt. Maximum 1 hét volt. De sajnos “garancia” nincs rá.
Nekem azóta sem jött elő, bár én nekem a lábfejem felső részén volt és nem a csuklómon, mint a legtöbb ganglionosnak.
Furcsa hogy csak kevés várószobás írt leszívásról , pedig nagyon egyszerű eljárás.
Persze az is lehet, hogy sokan, akiknek leszívták,  azok olyan könnyen túlvoltak a dologon, hogy eszükbe sem jutott fórumokat keresgélni és panaszkodni. :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close