Ijedtség

Téma címkék:
2010.04.23. 05:14

Tegnap derült ki, hogy pozitív lett a ráktesztem. A hab a tortán az, hogy 9 hetes terhes vagyok. Igaziból csak valami kapaszkodó kéne, hogy hogy lehet ezt feldolgozni. Mit lehet tenni? A 8 éves fiamnak sem tudom, hogy mondjam meg. Annyira várta a kistestvért.

Nem nagyon van bennem más csak az ijedség.

Ha bárki tud egy pár szót írni, nagyon hálás lennék.

Üdv. prokaizsu

#1655 prokaizsu hozzászólása: 2010.05.26. 09:47

Köszönöm a biztató szavakat. Reménykedjünk a legjobbakban. Puszi

#1654 prokaizsu hozzászólása: 2010.04.29. 05:18

Köszönöm nektek ezeket a biztató szavakat. Amint tudok valamit és lehetőségem van írok nektek.

Köszönöm nektek mégegyszer

Szép napot nektek!

#1653 juco hozzászólása: 2010.04.28. 05:21

Kedves Prokaizsu!

Ne idegeskedj,szerintem az,hogy műthető,és “csak “egy kúp alakú kimetszést csinálnak,ez jó hír.Ez azt jelenti,hogy nincs elterjedve,nincs rajta más szerveden,szóval gyorsan és minden baj nélkül megoldható.Azt sajnos nem tudom,hogy ilyenkor,ha valaki terhes,milyen hatással van a babára,ezt majd az orvos megmondja.Remélem megtarthatod,de ha nem,akkor se ess kétségbe,fiatal vagy,erős,hamar felépülsz,és meglátod lesz még babád,ha Te is akarod.Van az ismeretségi körömben olyan nő,akit erre ,és így műtöttek már 8 éve,most 3 éves a második kislánya,5 a nagyobb.Jól van,boldog,már el is felejtette a borzalmakat.Légy bátor,erős,meglátod,hamar túl leszel Te is rajta!Minden jót kívánok,jelentkezz!

Judit

#1652 prokaizsu hozzászólása: 2010.04.28. 05:00

Sziasztok!

Köszönöm szépen a biztató szavakat. P4-es vagyok (hogy ez mit jelent?) 04.26.-án vtam a kórházban az onkológusnál 05.17.-re kaptam időpontot műtétre. Egy kúp alakú kimetszést fognak csinálni. A műtétnél még csak 12 hetes terhességem első napjai lesznek.

Amikor kérdeztem az onkológust, hogy most mi lesz hüjén nézett, hogy én ezt nem tudom. Hát sajnos. Összeolvas az ember ezt-azt, dehát jobb lett volna egy szakértő vélemény.

Elnézést, hogy untatlak benneteket.

Köszönöm mindenkinek és kitartás, legyen erőnk a mindennapokhoz.

 

#1651 juco hozzászólása: 2010.04.23. 16:24

Szia!

Nem tudok egyetérteni Beatrixel,bár tudom,hogy jót akar azzal,hogy megnyugtat.Nem lehet ez a megoldás,nem dughatod a fejed a homokba.Igenis szembe kell nézned azzal a lehetőséggel,hogy valami baj is lehet,bár ez valóban nem biztos.A pozítív HPV teszt nem jelent feltétlenül rákot.Ez a teszt azt mutatja ki,hogy a szervezetedben kimutatható a vírus,de nem jelent rögtön olyan mértékű megbetegedést,mint ha előrehaladott rákbeteg lennél.Nagyon sok nőben benne van, a nők 80%-ában,bárkiben benne lehet,de nem biztos,hogy meg is betegít.Hanyas lett a cytologiád?A nagyobb gyereknek szerintem  sem kellene még szólnod,hiszen te sem tudhatod mit mondhatnál neki.Légy bizakodó,ne hagyd el magad,nekem tavaly előtt valóban kijött egy III.B stádiumú méhnyakrák,ömlött belőlem a vér,a felvevő orvos kerek-perec megmondta,hogy nem sok esélyt ad.Egyetlen percig sem adtam esélyt magamnak,hogy kétségbe essek,végigvittem a kezeléseket,néha nehezen,de itt vagyok.Írj egy pár szót arról,hogy milyen tüneteid vannak,vannak-e egyáltalán,és majd itt együtt kielemezgetjük,és rájövünk,hogy nem is kell megijedned,nem is vagy beteg.Ne rémülj meg,egyél,igyál,ez nagyon fontos ne hagyd magad legyengülni.Kitartás,és nagyon várom leveled.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close