Gyomorfekély és fejgörcs

Téma címkék:
2010.04.27. 19:59

Mivel épp az imént próbáltam bódult tudatanságba verni a fejem a busz ablakán, hogy végre ne tudjak, és érzezzek semmit, szeretnék marionette baba lenni, de sajnos nem az ember válogatja meg, plusz öröm, hogy loptam anyáméktól szorítókötést, így alkalmam nyílik újbólilag hentelni magam. Térjünk a tárgyra, vagyis rád, a fentiek tekintetében, kérlek nézd el nekem, ha csak felszinesen tudom átfutni azt a hosszú levelet, igyekszem. Azt kell, mondjam, soha nem értettem azokat a borderline-okat, akiknek a szexualitásuk és lelkük bántatlan maradt, vagyis nem szenvedtek el abuzust.

Akkor ezek képesek arra, szexuális életet élni? Sokmindenről lemaradtatok, de akkormiért köttök ott ki, ahol, teszem fel, jómagam. Ütöttek, vertek, 19 éves koromig minden lehető módon megaláztak, és azonos szinten állunk. Vágtad már felmagad? Verted már a fejed asztallapba? Voltál már pszichiátrián? Neked kijutott a jóból, drogozhattál… A gondolataim valóban nem egy csokimikulás állagát öltik, mielőtt feltörik. Mert skizofrén is vagyok, és fogalmam sincs, ki adta meg a mail címem, ezt nem veszem rossz néven mellékesen, mivel Tiédet nem tudom, értekezek itt. Gneist egyébiránt azt mondja, hogy a népesség eme kicsiny százaléka birtokában van annak a tudásnak, amit akár Virginia Woolf is megírigyelne, az írás képességének. Nem érzed mindennap, hogy hánynod kéne? Netán kiadni valami kellemteljeset?

Fogadjunk, hogy szarabb helyzetben vagyok nálad. Én mindig tartottam a pofámat. Mialatt vertek és egy nagydarab állat megerőszakolt, nekem nem lesz társkapcsolatom, egyetlen esélyem egy elmegyógyintézet. Te folytathatod a stiklijeidet, majd egyszer kinövöd, mint minden szimpla BPD-s, de akinek mást írt a számlájára ami kegyes, ámbár bosszúálló nagy urunk, az szív. Veszem a csuklószorítókat, hogy a sok paraszt ne borzadjon el, olvasok az utcán, hogy ne kelljen a pofájukba néznem, hogy a szemük közé hányhassak.

Igazság szerint dögöljön meg mindenki, NORMÁLIS EMBEREK, fulladjatok a taknyotokba.

Edraan

#1680 r001 hozzászólása: 2010.09.15. 17:35

Szia Edraan!

Vegyünk egy teljesen normális, egészséges  lány gyermeket, erőszakoljuk meg, verjük fenyegessük folyton, ne engedjük el magunk mellől, bizonyítsuk be neki hogy alkalmatlan e világban megállni a lábán. Így kapjuk Edraan-t.

Amik veled történtek, azok simán lehetnek (ennél kevesebb is) az okai, hogy itt tartasz.

Rajtad múlik, hogy kimászol-e.

 

#1679 talajtorna hozzászólása: 2010.05.17. 02:22

Kedves Andi!

Ismerek olyat, aki 19 évesen teljesen lebénult, az orvosok kiverték az összes fogát, pedig csak az első kettőt kellett volna, ahogy táplálni tudják. Szidhatta volna azokat, akik járni tudnak, meg a jó istent is akinek ehhez nagyvalószínűséggel nem sok köze van. Utálhatott volna minden köcsögöt, aki ép és járni tud vagy egyátalán mozogni.

Ő ezt az energiát arra használta, hogy felépüljön és sikerült is neki. Nem szarakodott azzal, hogy a sorsot hibáztassa.

Ismerek olyat, akit megerőszakoltak és ma újra rá tud nézni egy férfira olyannnyira, hogy férjhez ment. Felköthette volna magát, de minek? Bosszúból? És kin állsz bosszút?

Ők is nekifoghattak volna köpködni mindenkit akivel ez nem történt meg, mondván dögöljenek meg, mert ők nem bénultak le, nem erőszakolták meg stb.

Nekem is meg van a törénetem, bele is merültem én is a nagy haragba és önsajnálatba, amíg meg nem értettem, hogy az csak lefele visz és azzal, hogy azt hiszem nekem nem lesz soha párkapcsolatom el is zárom magam elől a lehetőséget, hogy meggyógyuljak. Ja sajnálni magunkat meg köpködni a világra hibáztatni a teremtőt és gyűlölni mindenkit, aki él az könnyebb, elvégre is ehhez kell a kevesebb erőfeszítést tenni. A “normális emberek” nem tehetnek a te sorsodról. Javaslom kezdj el olyan történetek után olvasni a neten, ahol a hozzád hasonló sorsúak, avgy van akinek még a tiédnél is nehezebb megoldották.

Jobb ötlet, mint felkötni magad, vagy folytatni azt az önpusztító magatartást, amt csinálsz, márha becsülöd magad annyira, hogy jobban bánj magaddal.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close