Méhnyakrák P4

Téma címkék:
2010.05.16. 15:47

Sziasztok!

Ági vagyok.

Május 6-án estem át a conisatió-n és most csak a szövettanra várok. Kérek mindenkit aki hasonló helyzetben van, vagy már túl van a szörnyűségeken írja meg nekem, hogy mi az ami a legrosszabb lehet egy nem megfelelő szövettani eredmény után.

Nagyon félek attól, hogy mi fog történni velem, ha esetleg rossz lenne a szövettanom. Szeretnék felkészülni a legrosszabbakra is.

 

Köszönöm! 

#1710 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:36

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#1709 Odett hozzászólása: 2010.07.15. 21:19

Szia Ági!

A legrosszabb? Biztos ezt szeretnéd tudni? Szerintem ne így indulj neki! Nekem P4-em lett 6 héttel a szülés utáni kontrollon levett cytológia eredményeként. Ugyanúgy csináltak conisatio-t, de rossz lett a szövettan. FIGO 2/a, Láphámrák G3. 4 hónapos a kislányom és nagyon nem szeretném, ha beteg lennék…Szüksége van rám…

Meg kell tudnod, hogy mi a besorolásod, elmondom, mi rá a protokoll…Én az ország legjobb onkológós nőgyógyászainál voltam: Dr. Pálfalvi és Dr. Ungár. Sőt Berlinben is a Charité Klinikán. 1 hónap alatt teljesen kiművelődtem, sajnos…

Ne feltétlenül kell kivenni a méhed és /vagy petefészkeidet, ha nem vagy előrehaladott…Még ha ezzel riogatnak, akkor se.

Odett 

 

 

#1708 andyka hozzászólása: 2010.07.08. 11:13

Szia Ági! Akkor te jól megusztad a P4-es lelettel, engem P2-es kivették a méhem, méhszalagot! Nem értek én már semmit, de azért ne hagyd és 3 havonta tényleg menjél dokihoz! Nem tudom hol voltál, milyen dokinál! Az ember azt tudja, hogy figyel-e rád, vagy hanyagul dolgozik. Ha nincs semmi bajod, akkor ne izgulj, de sajna ez olyan alattomos!! Azért ha a doki azt mondta, rendben akkor ne izgulj! Mikor a mütét után vártam a zárót, még az volt egy szar dolog, féltem, hogy kemó meg ilyesmi, de azt mondta a doki, hogy nem kell semmi. Na itt nyugodtam meg!!! Azt jó volt hallani!!! Puszi és majd irjál!! Üdv. Andi

#1707 Szidag hozzászólása: 2010.07.08. 07:41

Szia Andika!

Hát minden segítség elkél, mert nekem is nagy medböbbenés volt ez az egész. Habár azt mondták, hogy minden rendben van, én nagyon tartok attól, hogy itt még nincs vége a történetemnek.

A leírtakban nem téged vádoltalak, csak egyszerűen ki voltam akadva az orovosok felületességétől.

Te mit tanácsolsz nekem?

#1706 andyka hozzászólása: 2010.07.08. 07:21

Szia Andi vagyok, köszi hogy válaszoltál! Ez igy igaz ahogy leirtam. Miért hazudnék. Azért irtam ide nektek, mert még mindig a hatása alatt vagyok, és egyszerüen nem értem!!!! Mindenki irogat, hogy hpv. meg P4-es lelet, meg stb. én meg igy jártam. Nagyon kell vigyázni. Onkologián voltam nagyon rendes volt a dokim, de a videofelvételen lévő Nolvák doki is vizsgált. Nagyon rendes volt ő is, és nagyon jóképü!! Ugy hogy én már tul vagyok ezeken, én jobban tudok segiteni, ha kell. Üdv. Andi

#1705 andyka hozzászólása: 2010.07.07. 15:18

üdv. Ági!! Érdekelne mi történt veled azóta. Andi vagyok, és minek a rákszürés cimszó alatt irtam!! Kérlek, ha tudsz válaszolj. Köszönettel. Andi

#1704 Szidag hozzászólása: 2010.05.23. 05:26

Kedves Zsuzsi! Amint látod, nekem is akadt itt az oldalon olyan ember aki segítségemre volt a nehéz pillanatokban, így hát a magam során próbálok én is segíteni.

Beatrixxx-től ezt a tanácsot kaptam: próbálj pozitív lenni, mert ha nem önmagad betegíted meg. – és igaza van, a lélekből indul ki minden. Fel a fejjel!!!!

#1703 prokaizsu hozzászólása: 2010.05.21. 10:13

Sziasztok!

Én is pont abban a stádiumban vagyok ahol az Ági! Tegnap jöttem ki a kórházból, megcsinálták a kimetszést, összevarták a máhszájam, hogy ne hagyjam el a gyerekem.

Hosszú lesz ez a 3 hét amíg meglesz az eredmény. De legalább még 3 hétig biztos, hogy terhes maradok.

Üdv mindenkinek

Zsuzsi

#1702 Szidag hozzászólása: 2010.05.20. 10:54

Szia!

Néztem az aloe vera készítményt, de az a flakon csak 4 napig elég, hisz a napi elfogyasztandó adag negyed liter. Te hogyan hasznátad vagy meddig?

Az én email címem: sandor.agnes.k@gmail.com

#1701 Szidag hozzászólása: 2010.05.19. 17:43

Szióka!

Köszönöm szépen az infókat, már nézem is, hogy hol vehetem meg ezt az aloe vera készítményt.

Az nagyon jó ha pozitívan tudod lereagálni a dolgokat, sajnos nekem a pánikom magánéleti helyzetemből fakad. Elváltam és egyedül nevelem a kislányom, aztán nagyon nem szeretném magára hagyni, főképpen azért, mert az apjára egyáltalán nem lehet számítani.

Köszönök mindent és remélem, hogy majd egyszer megismerhetlek személyesen is, hisz nagyon szeretném látni az az EMBERT, aki látatlanban ennyi figyelmet szentel a problémámnak.

Puszi 

 

U.I. Beillesztem a talált linket, légyszíves nézd meg, hogy ez e az a bizonyos készítmény: http://termek-taplalekkiegeszito.fogyokura-alatt.com/egeszsegmegorzes/forever-living-product-flp-aloe-berry-nectar.html

#1700 Szidag hozzászólása: 2010.05.19. 15:43

Szia!

 

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Sajnos nem sok hozzád hasonló segítőkész emberrel találkozom.

Remélem sikerül megszabadulni ettől a szörnyű vírustól., ha pedig nem, akkor gondolom kiszednek mindent. Na de én már ezzel a gondolattal is megbarátkoztam.

Ami pedig a cigizést illeti, hát szívtam ám bőven, főleg amíg egyetemre jártam, de a műtét napján letettem. Nagy ijedség volt ez nekem, és sokminden átértékelődött bennem.

 

Még az lenne a kérdésem, hogy hol tudom beszerezni ezt az aloe vera berry-t?

 

KÖSZÖNÖM AZ IDŐT ÉS TÜRELMET AMIT RÁM FECSÉRELSZ!

 

#1699 beatrixx hozzászólása: 2010.05.18. 20:04

Szia!Na látod ezért kár volt idegeskedned!A HPV vírust le lehet küzdeni,nekem műtét után pár héttel sikerült legyőznöm,ennek lassan öt éve és azóta sem jött elő.Amit tanácsolok annyi zöldséget,gyümölcsöt egyél naponta amennyi belédfér!Nincs szükség semmi gyógyszerre,étrendkiegészítőre sem,bár én sokáig ittam az aloe vera berry gélt de csak az eredetit,ugyanis ez kiváló immunerősítő,és kiváló a vírusok ellen.A párod egyáltalán nem biztos hogy hpv hordozó,ez inkább a nőkre jellemző.Ez legyen a legkevesebb,hidd el lefogod győzni.A nők 80% hordozza ezt a hpv-t csak ha legyengül az immunrendszer akkor indítja el a kóros folyamatot.A hpv nem feltétlenül jelent rákot.Ja és ha cigizel legalább csökkentsd,mert a cigiben lévő egyik összetevő kifejezetten irritálja a méhnyaksejteket.Ez nem vicc. Arra vigyázz hogy legyen mindig erős az immunrendszered.Ennyi!Én nem tartom szükségesnek a párod kivizsgálását,semmi értelme.Ráértek ezzel akkor foglalkozni ha csak nem sikerül neked megszabadulni tőle.Amúgy ahhoz hogy valakiben kialakuljon a rák az a hpv fertőzést követő 10-15év után jelentkezik.Azért őszintén nagyon örülök veled együtt!Egyébként nem kell 2évig olyan sűrűn visszamenni,csak eleinte.Ha rendbe leszel nem fognak folyton pitiszkálni.Mostmár gyógyult vagy és reméljük az is maradsz ez a legfontosabb!!!Azért ha van valami írjál nyugodtan,segítek!Szióka 

#1698 Szidag hozzászólása: 2010.05.18. 14:53

Kedves Bea!

Nagyon köszönöm a soraid. Ma érkezett meg a szövettanom és teljesen jó lett, avagy sikerült kimetszeni a daganatot.

A dokim azt mondta, hogy 2 évig 3 havonta vissza kell mennem, amit nem is bánok.

Csak egy gondom van még, a daganattól megszabadultam, de HPV bennem van és még erről nem sikerült beszélni a dokival.

Te mit tudsz erről? Hogyan lehet ettől megszabadulni. Most a párom is elmegy dokihoz, mert ezekszerint ő is hordozza a HPV-t, de ha nem gyógyulunk ki folyamatosan vissza fog fertőzni, vagy én őt.

 

Nagyon köszönöm a segítséged és a bátorítást!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close