borderline, skizofrénia

Téma címkék:
2010.06.25. 16:11

Tisztelt Dzsen!

Lehet, hogy két darabban küldöm.

Örülök minden jó szónak, mivel barátom aligha akad,  valahogy elkerültek a normális csajok ill. palik, csak azzal a bizonyos kevés tehetséges emberrel tartom fenn a kapcsolatot. A  pszichiátrián (hétfő reggel vissza kell mennem, pedig már egy hónapja bent vagyok) barát-adagokat kap az ember, mint a Harcosok Klubjában a repülőn Edward Norton. Ezért is vagyok olyan kegyvesztett. Anyámék rákényszerítettek, hogy leszokjam a dohányzásból,pedig nem ők teremtik rá a pénzt, a kisnyugíjamból kapom. Irtózom a gondolatától is, hogy dolgozzak. Egyik tényező az emberek, másik a megfelelés, a koncentráció nem tartozik jó tulajdonságaim közé, csak anyámékkal vásárlok. Otthonról magamtól el se merek menni gyalog vagy másképp. Ne haragudj, ha csapongok, hétfőn visszavár a diliház; antipszichotikumot bevenni nem vagyok hajlandó. Mindig úgy intézem, hogy kidobom az ablakon, lehúzom a wc-n, ha lehetséges. Rossz hatással vannak az agyműködésre, és ha oda az író- vagy grafikai készség, akkor mi marad… állítólag az intelligencia hányadost is érinti a gond. Nekem nem okoz gondot, ha szellemet látok, és beszél hozzám, nem félek tőlük. A hangoktól sem, ahogy a vértől sem. Nekem már csak a családom maradt. Mivel aszexuális vagyok, nem tudok kialakítani párkapcsolatot, anyámék el is várják, hogy velük éljek, a továbbiakban is ők osszák a gyógyszereket. Nem hiszem, hogy el mernének engedni egy palival.  Aztán regisztráltam magamon a pszichopátiát. Amikor szóba került a fejemben a gyerekkérdés, akkor jöttem rá. Nem vagdoshatom magam a legutóbbi műanyagkéses akció után, azóta kitaláltam egy jobbat, hogy fájjon, csempébe verem a kezemet. Nem az történt, mint Uma Thurman-nél, csak belilult. Szeretném megint összevagdosni. Hiányzik a vér és a fájdalom. Nem félek a haláltól. Kíváncsi vagy, milyen poszton állok a halállal? Add meg  a mail címed, elküldöm azt a rövidke novellát, egy oldal az egész.

A grafikáim között van Metallicás lekötözött szárnyas szörny, tulajdonképp az egy felnagyítás, büszke vagyok rá, van tornacipő, két bringa kroki (5 perces munka), a paraszt, arra vagyok a legbüszkébb, szakasztott az eredeti.  Rajzoltam növényt is, kis kitalált fogas élőlényeket is.

Az a gond, hogy a pszichonéni nem csak rajzokat kapott, hanem egy szöveget is, amely erősen szuicid színezetű. Még nem olvasta el, különben nem engedett volna haza. Most súlyosnak ítélnek meg. A késes balhé után bekerültem pár napra a szigorítottba, sok pelenkás néni, lekötözöttek. Úgy szeretném felvágni magam.

A mifajtánk halálraítélt. Nem lesz normális párkapcsolat, egyedüli társunk az önnön kreálta alkotmányunk.  Nehéz nemet mondani egy húsos falcolásnak, mint dohányosnak egy szálról, ha kínálják. Legutóbb 2 napja kitörni készült egy dühroham, kaptam rá zsebből egy frontint.

Nekem már végem, 2 novellámat megjelentetik, ez bővel elég nekem. Meg a tudat, hogy megálltam a helyem egy egyetemen négy évig minimál tanulással. Erre büszke vagyok, meg arra pár novellára és rajzra; de itt bezárul a Parnasszus kapuja.

Ha tudsz, nyomakodj befelé, mert sereglik a posztmodern sallang.

Minden jókat, szép napokat. Nézd meg Az Órák-at meg az Észvesztőt. Edraan

#1978 Vvvvvv hozzászólása: 2010.09.30. 23:01

Szeretlek Edraan!!!!!!!

#1977 r001 hozzászólása: 2010.09.15. 17:07

Szia Edraan!

A fenti leveledből azt szűrtem le, hogy

elvégeztél 4 évet egy egyetemen

kiadják 2 novelládat

Sokan ennek a töredékét sem tudják megcsinálni. Kérdés: hogy lehet az, hogy nem értékeled ezeket az eredményeket?

Amúgy meg úgy gondolom, hogy a szüleiddel való kapcsolatodnak (amit már itt leírtál, az alapján is) komoly köze van ahhoz az állapothoz, amiben vagy. Lehet, hogy ezt érdemes lenne boncolgatnod, és eljutni egy teljes élet felé.

Szép napot Neked.

 

#1976 kondycs hozzászólása: 2010.07.13. 14:07

kondorosy.csengi@gmail.com

ha gondolod, beszélgethetünk, nagyon szeretném

érdekelne a novellád is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close