Remény

Téma címkék:
2010.06.29. 09:25

Sziasztok!

Vajdaságból irok Nektek,Etelka vagyok és osztálytanitónő.Néháhy hete tudtam meg,hogy méhnyakrákos vagyok.Összetörtem a hirre.Miért pont én?Egsedül nevelem a gyerekeimet,mert elváltam.Mi  lessz most velük?Azóta valamennyire megnyugodtam,az I.stádiumban vagyok-hála az Úrnak.Műtétre kell mennem.De előtte ki kell kezeltetnem a gyulladást.Ez sajnos időveszteség.Félek,hogy kimegyünk az időből és belemegyek a II.stádiumba.De ez van.Félek.Féltem a gyerekeimet is.Aggódok  a műtéttől is.

Kérem,aki tud nekem megnyugtató szavakkal,tapasztalatával,segitsen.Előre is köszönöm!

#1992 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:36

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#1991 natyka31 hozzászólása: 2010.08.26. 06:05

Kedves Etelka!

Olvastam a kétségbeesett esetedet, kérlek próbálj felvenni msn-re,ha van: leonetta31@hotmail.com

ha nincs akkor keress fel e-mail-en: natyka31@vipmail.hu

Semmilyen termék forgalmazója nem vagyok és nem is fogok itt semmilyen gyógymódot leírkálni,kérlek keress fel,mert lehet, hogy tudnék segíteni neked a teljes gyógyulásban!

Üdvözletem: Natyka

#1990 Dzsen hozzászólása: 2010.06.30. 08:20

Szia Etelka, mielőbbi javulást, kitartást és meggyógyulást kívánok – fel lehet, tehát vedd fel a harcot – írd majd meg a folytatást!

 

Dzsen

#1989 andyka hozzászólása: 2010.06.29. 17:39

Kedves Etelka! Engem tavaly juniusban mütöttek, kivették a méhem méhszalagot, nekem is kezdődő méhnyakrákom volt. Decemberben P2-es volt a rákszürésem, majd márciusban levették a spirált altatásban, és rossz szövettant kaptam.Méhtest rosszindulatu daganata. Gondolom mit élsz át, de hidd el tul lehet élni, de minél hamarabb menj orvoshoz!!!!!! Ha ajánlhatom, az István korházban Dr.Pálfalvi László doktorurat, nagyon nagy tudásu remek orvos!!!! Minél előbbi gyógyulást, és csak POZITIVAN!!!!!!!! üdv. Andrea 45 éves.

#1988 szaboibolya hozzászólása: 2010.06.29. 13:21

Kedves Etelka!

Hála az égnek, hogy még időben kiderült. A kezelések alatt kizárt, hogy az egyik stádiumból a másikba essél. Hiszen ezért a kezelés. Még az is elő fordulhat, hogy a kezelések hatására nem kell majd, hogy meg műtsenek. Édesanyám is az első stádiumban volt. Fél évig kezelték, műteni már nem kellett. 3 éve gyógyultnak van nyilvánítva. Nagyon fontos a pozitív hozzáállás. Anyu végig azt mondta, hogy neki élnie kell, mert rá még szükség van! Rád is szükség van!!!!!!!!!! Ha van egy hozzátartozód akik végig melletted tud lenni az nagy segítség neked! Fogadd el! Ha nincs, akkor itt biztos, hogy találsz barátokat akik lelekileg támogatnak! Az a lényeg, hogy NE ADD FEL!!!!!!!! Kitartás!!!!! Üdvözlettel:Ibolya

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close