Minek a rákszürés?????

Téma címkék:
2010.06.30. 11:46

Üdv. Mindenkinek!! Andi vagyok. 2008.decemberében rákszürésen voltam P2-es eredménnyel, gyulladással. 2009.márciusban levetettem a spirált, mert 6 éve fent volt. Altatásban csinálták mert nem birták másképp levenni. 2 hét mulva telefonált az orvos menjek mert nem jó a szövettan. Méhtest rosszindulatu daganata. Összeomlás, nem lehet hát 3 hónapja jó volt a rákszürésem!!!! Ha nem vetetem le a spirált, akkor éleg  vigan a jó lelettel???  2009.juniusban kivették a méhem, méhszalagot, jól vagyok, nem kellett se kemo, se sugár!! Méhnyakrák volt. Kérdeztem forumokon, hogy lehet a jó rákszürései lelettel ilyen??? Az volt a válasz, nem ért fel a kefe odáig mikor a kenetet veszik. Hát ez az én történetem. Jól vagyok. Mindenkinek jó egészséget, kivánok!!!! Andrea

#2005 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:35

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#2004 Szidag hozzászólása: 2010.07.07. 15:40

Szia Andi

Azóta megjött a szövettan is, ami azt jelezte, hogy sikerült eltávolítani a rákos szövetet. Két éven át háromhavonta járnom kell szűrésekre és közben erősíteni az immunrendszert. Szerintem, habár nem értek 100%-ra a dologhoz, ez a te eseted kissé fura. Mi az, hogy nem ért fel a kefe? Butaság. Könyörgöm, a rákos szövet a méhnyakon mutatkozik, és onnan terjed tovább, ebből veszik a mintát. Az más dolog, hogy nem vette le jól a mintát, mert van ilyen is. Na meg arról is tennék említést, hogy ez a mintavétel nem fájdalmas, és ha mégis az, akkor az adott doktorúr pályatévesztett mészáros.

Egyébként mindenkinek javaslom, hogy kerülje az SZTK-s orvosokat.

A történetem előzetese egy nagyon „docens” vagyok doktor úrral, való vizsgálatával kezdődött. A szűrés eredménye tökéletes volt, majd valami oknál fogva ez nem nyugtatott meg és elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki megcsinálta az újbóli szűrést és P4 lett az eredmény. Hát erről ennyit.

Elnézést a felháborodásom miatt, de eszméletlenül ideges leszek, amikor arra gondolok, hogy a fent említett dr. Úr a jelen pillanatban is nőket vizsgál a kis felületes módszereivel.

DE megtanultam a leckém!

 

Egészséget mindenkinek!

 

Üdv.,

 

Ági

 u.i. Augusztusban mennem kell újabb szűrésre, majd jelentkezem az eredményekkel, adig is kérdezz, ha tudok szivesen segítek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close