Amikor a macskát elengedik

Téma címkék:
2010.08.08. 19:13

1999 ben felmentek a máj enzimjeim. Az orvos azt mondta, egy hétig ne igyak majd jőjjek vissza újabb vérvizsgálatra. Én mondtam nem iszok, de az orvos hajthatatlan volt. Egy hét mulva újjabb vizsgálatok, majd kiderült hepatitis c m van. Elmentem a specialistához, aki komor szemmel közölte ebbe a betegségbe bele szoktak halni. Hetekig mindenkit utáltam aki nem beteg, szerettem volna őket melegebb éghajlatra küldeni, mindenkibe, mindenbe belerugni.

Ugye ismerős az érzés?

2000 Januárjában elkezdtem a kúrát. Mint később rájöttem, ez a kúra edzésnek van kitalálva. Mindaz a tünet ami később magától is kijön, jelentkezik: hányinger, emésztési problémák, izomfájdalmak, fogyás.

Miért engedik el a macskát? Kérdeznéd…

Amikor vége a kezelésnek akkor engedik el, és azért hogy még egy kicsit élvezd az életed.Jobban éreztem magam. Meggyógyultam? Nem. Csak nem voltam rosszul a gyógyszerektől. Végül is ha elemezzük a dolgokat , ugyan úgy érezzük magunkat, mint kezelés elött:

Nem történt semmi, csak mi voltunk a macskák.

Mostanra megtanultam a betegségemmel élni. Mottóm: élj a mának,

Na , na, csak óvatosan, mert ha ma lestrapálod magad, az holnapra megbosszúlja magát.

#2457 Adrienn74 hozzászólása: 2011.01.12. 09:22

Kedves Hepatitis C-ben szenvedők! Van egy vírusirtó készülékem – ami bárki által beszerezhető -, amit kölcsön adnék ingyen, kipróbálni, aki hajlandó rá. Leginkább budapesti jelentkezőt várok, mert én is az vagyok. Számos más egyéb betegségben segített ez a készülék, de hepatitis ellen még nem állt módomban kipróbálni. Ezért várom a jelentkezést az: adree30@freemail.hu email címemre. Köszi!

anamary
#2456 anamary hozzászólása: 2010.08.11. 20:03

Kedves Gabóca! Én csak a sáját tapasztalatomat szeretném veled megosztani. Igaz,hogy kezelések nélkül jobban érzi magát a “beteg”. Én őszintén szólva,már akkor is észrevettem magamon,hogy valami,nagyon nem stimmel,mikor még nem is tudtam,hogy hepatitis C-poz. vagyok.Nagyon gyenge-fáradékony-ingerlékeny voltam és sajnos komoly izületi fájdalmaim voltak- nagyon lefogytam,-vézékeny lettem már akkor. Arról már nem is beszélek,hogy mire a kezelésre került sor,a májam teljesen tönkre ment. Nem mondom,hogy az Interferontól meg fogok gyógyulni,mert nem igaz.De szerintem egy esély jár mindenkinek! Hogy szokták mondani?”A remény hal meg utoljára”! Szóval én már kezelés nélkül sem tudnék “teljes életet élni”.Tiszta szívből örülök,hogy neked sikerül. Üdvözlettel:anamary

#2455 hm1962 hozzászólása: 2010.08.11. 10:09

Gabóca!!     Így igaz minden szó! Valóban, mi vagyunk-betegek – a macskák!! Kezelések neélkül “teljes” életet élhetünk,ha elfelejtjük ,hogy betegek Vagyunk!! Én is így élek már 6. éve. Kezelés nélkül jól vagyok. Akkor csak óvatosan!!!Üdv.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close