Elegem van a borderlineból

Téma címkék:
2010.08.16. 09:53

Nem tudok megváltozni, pedig nagyon szeretnék. Idegesit mindenki a saját gyerekem is. Úgy érzem kihasználták az állapotom, mert különben nem alakultak volna igy a dolgok. Könnyü azt mondani fogadd el, hogy ez van, hogy gyereked van, de ezt nem lehet elfogadni, miért nem tudják megérteni, hogy én rettegek a felelősségtől, nem tudok sokat egyedül lenni egy babával, még magammal is alig tudok  egyedül lenni. Szeretnék vele többet lenni, de ha ráerőszakolom magam akkor sem megy.

#2627 cioccolato hozzászólása: 2010.11.25. 17:27

Ugyanazt erzem amit te,egyebkent borderline szemelyisegzavarom van.A fiam 29 honapos,a ferjem 2 honapja hagyott el,de nem is ez a lenyeg.A mai napig nem tudok mit kezdeni a fiammal,vele vagyok de megsem.Alig szolok hozzä,olyan idegen tölem,persze szeretem,de ennyi.Nagyon megbäntam,hogy szültem,nem is akartam gyereket,a ferjem eröltette,en meg feltem ha abortuszra megyek elvesztema  ferjem,de igy is elhagyott.Aranyos a fiam,de nem erzek lelki kötödest.Unatkozom amikor vele vagyok,nyüg ha meset kell olvasnom neki,ha sir,attol kiborulok,ideges leszek.Erzem en is,hogy nem ugy törödök vele ahogy kene es minden reggel megfogadom,hogy ezentul mäshogy lesz,hisz a fiam,de amikor felkelek reggel,erzem,hogy ez a nap is ugy fog eltelni,hogy nem törödöm vele,mert idegesit.Räadäsul azt sem tudom,hogy fogom felnevelni,a szüleimnel lakom,meg soha nem dolgoztam,ugy erzem tul nagy felelösseg nekem a gyerek,hisz meg en egyedül is keptelen vagyok az önällo eletre,akkor hogy neveljek fel egy gyereket?Nem tudom mit tehetnek?Most fogunk csak välni,adjam a ferjemnek a gyereket,hogy nevelje fel ö?De hisz nem is foglalkozik vele,nem is jön,ez sem jo ötlet.Büntudatom van,hogy nem szeretem a fiam ugy ahogy megerdemelne es nem törödök vele rendesen,de nem tudok ennel többet adni neki,belülröl csak ennyi jön,hisz meg magamat is utälom,hogy szeressek mäsokat?

#2626 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.21. 06:55

Kedves gyomorfekély !

Én köszönöm, hogy az elöbbi hsz-eddel megtiszeltél a bizalmaddal, és leírtad mit érzel, hogyan élsz. Az utolsó soraidban, hasznos tanácsal láttad el angélát.

Írod, hogy május óta bent vagy valahol…

Minden tolakodás nélkül kérdezem, hogyan írsz erre az oldalra. Vittél magaddal laptopot, vagy éppen soraid akkor írod, mikor időközben eltávra engednek.

Csak kérdezem… örülök, hogy itt vagy és írsz !

Üdvözlettel: XY

#2625 gyomorfekely hozzászólása: 2010.08.20. 18:36

Én ugyanezt érzem minden reggel, ha felkelek. Nekem már csak az írás maradt, évente egy-két alkalom a diliházban. Most csak május 25 óta bent vagyok, borderline és skizofrén. Legszívesebben öngyilkos lennék, ahhoz lenne bátorságom. Nekem ezért sem lesz gyerekem. Tavaly szeptemberben puszta kedvtelésből bevettem vagy 100 ilyen-olyan bogyót, nem sok kellett volna az exithez, volt köztük antipszichó (gyilkos bogyó). Egy borderline embernek igen nehéz megmaradni a lét síkján, sikerélmény, ha mégis. Most 5 rivotril után talán jobb lesz. Próbáld meg szeretni azt a gyereket, mert másként a fagyi visszanyal, és viheted ötéves korában pszichiáterhez. Mondhatnám, hogy pozitív gondolkodás, ha Neked olykor-olykor megy, hajrá!!

#2624 zetor hozzászólása: 2010.08.17. 15:55

Angi, most látom, illetve gondolom a neved mögötti számsorból ítélve, hogy csak egy évvel vagyok öregebb nálad! Nekem van már kettő és alig várom már a harmadikat! Ez a “felelősség”-duma csak egy mai divat-betegség, a média és a fogyasztói társadalom nyomatja belénk! Bátorítás, jöjjön ki belőled minél előbb a bujkáló gondoskodó-ősanya! Szeretettel:Zetor

#2623 zetor hozzászólása: 2010.08.17. 15:55

Angi, most látom, illetve gondolom a neved mögötti számsorból ítélve, hogy csak egy évvel vagyok öregebb nálad! Nekem van már kettő és alig várom már a harmadikat! Ez a “felelősség”-duma csak egy mai divat-betegség, a média és a fogyasztói társadalom nyomatja belénk! Bátorítás, jöjjön ki belőled minél előbb a bujkáló gondoskodó-ősanya! Szeretettel:Zetor

#2622 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.17. 14:55

 Köszi a választ nektek!

angéla helyett…XY

#2621 Mira hozzászólása: 2010.08.17. 12:56

Szia Angéla!

Nem tudom mennyi idős a picid? Illetve merre laksz.?

Kéne melléd valaki, aki szívesen átvenné Tőled, és foglalkozna Vele, amíg Te feltöltődsz, vagy kezelésre jársz, és gyógyulgatsz, esetleg alkotsz, dolgozol, és sikerélményeket szerzel más területen. Ha gondolod írj egy emailcímet!

#2620 zetor hozzászólása: 2010.08.16. 15:36

Ne szégyelld magad az érzéseid miatt-kisgyermek elutasítása.    Van olyan, hogy gyermekágyas depresszió…mindenképpen beszéld ki magadból, kérj segítséged a családodtól, hogy tehermentesítsenek néha, próbáld felvenni a kapcsolatot a játszótéri anyukákkal, és ha úgy érzed, tartós ez az állapot, nem bűn bölcsibe sem adni a porontyot kicsit később, ha a munkahelyeden jobban meg tudod élni magad és akkor délutántól egy vidámabb anyut kap vissza a kicsi.

#2619 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.16. 10:19

Kedves angela !

Fél óra, 1 óra, 1.5 óra múlva másként látod majd a helyzetet.

Üdvözlettel,

XY.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close