A határon……

Téma címkék:
2010.09.26. 17:26

Először is nem leszek annyira lírai, mint az előttem szólók.. nem vagyok a szavak embere. Ugyan gyanítjúk már egy ideje a környezetemmel, hogy valami nincs rendben velem. Nah, nem napi szinten.. van munkám, gyerekeim, párom… persze a bajok meg vannak, voltak, lesznek…. a baj mindig a dühkitörésekkel van… mintha nem is én lennek… olyan szavakat és úgy használok, amit amúgy “normális” napon sosem tennék. Néha, nem is ritkán  ezek a kirohanások tettlegességig is fajulnak. Amikről később nem sok (semmi) emlékem nincs. A lényeg, hogy egy ilyen kirohanás után leültem gondolkodni, mi lehet a baj…..

Jártam már pszichiátrián jó 10 éve, ott azt mondtak, depi, xanaxot neki…. ez a verzió “nem tetszett” szóval se a bogyót nem ettem és vissza se mentem többet. A keresgélés közben jött megint, depi, bi-polar, skizo… mind hasonlított, de egyik sem volt az igazi… amíg meg nem találtam a 3 betűt. Es abban a pillanatban a kirakó összes darabja a helyere került, magától, segítség nélkül.  A házi orvoshoz már úgy mentem, hogy tudom, mi a baj….. csak kellene egy pszichiáter… 4 hete várok időpontra…. és nem tudom, mi lesz!!!! Félek, hogy nehéz esetből most már elmebeteg leszek… hogy nem tudom, mi fog történni velem… meg azzal a pár emberrel, aki még a környékemen van :((((

Vvan valaki, aki meg tudja mondani, kb mi következik most? Vizuálok képeket… és félek tőlük…. és nem tudom, hogy ez a valóság vagy csak álmodom.

#2926 Kata78 hozzászólása: 2010.09.28. 20:02

A dilibogyoktol valamiert nagyon fazom… az a baj, ha kitor, mar igy is eleg agressziv tudok lenni (es ez meg finom leiras)

#2925 daybreak hozzászólása: 2010.09.28. 19:46

Kata! szerintem gyógyszert semmiképpen se fogadj el! Akár még agresszívabb is lehetsz tőle. Én teljes mértékben elutasítottam! Azt mondtam, hogy inkább legyenek időnként dühkitöréseim, mint egy zombi legyen belőlem, aki egyszer talán legyilkol valakit. Nekem már évek alatt több tünet jött elő…ettől a betegségtől. Nem tudom másnak is lett -e testi tünete..pl hajhullás, halántékfájás, hányás a roham után.. stb .

daybreak

#2924 Kata78 hozzászólása: 2010.09.28. 17:08

Az elsodleges orvosi megerosites megvan…  de megprobalok nyitott lenni… :)

#2923 r001 hozzászólása: 2010.09.28. 12:58

Szia!

Szerintem az általad készített “öndiagnoózis” vagy megfelel a valóságnak, vagy nem. Erre kb 50-50% az esély. Ha te véletlenül rossz diagnózist állítottál fel magadról, akkor el fog menni legalább 6 hónap, mire a pszichiáter a saját eszközeivel meggyőz, hogy mégsem ez, hanem az a gond. Inkább menj oda nyitottan, és felkészülve arra, hogy magadról beszélj, a rossz dolgokról is.

Az hogy szakihoz fordulsz, az remek ötlet! Ha valami, akkor ez jelenthet tartós megoldást nem a Xanax kúra.

 

Üdv

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close