Egy betegség kialakulása és kérdés

Téma címkék:
2010.09.27. 12:19

Nagyon kérem segítsenek!!!

Tulajdonképp az egész talán édesanyám halálával született. 1978-ban áttétes rákban halt meg 7 év szenvedés után. Én ott maradtam egyedül érettségi előtt fél évvel. Akkor még szerencsém volt egy ismerős család az érettségig magához vett de utánna teljesen egyedül kellett szembenéznem a nagybetűs élettel. Az érettségim sikerült, de képzettség hiján egy csecsemőotthonban helyezkedtem el.Talán itt kezdődött a rossz döntések meghozásának sorozata. Meg elszakadás attól az élettől: hogy vannak barátok rokonok stb. Ugyanis akkor már senkim nem volt. Így történhetett meg hogy belemenekültem egy olyan házasságba amit egyetlen rokonom azóta is büntet: nem áll szóba velem: orvos és csak ketten vagyunk az egész családból. Persze neki van egzisztenciája családja felesége ami azóta nekem már egy sincs mivel a nagy belerohanás után a második házasságom is válással végződött mindkettő másik nő miatt.

Annyi hogy született 3 fiam, de csak egy él velem. Az első házasságban a férjem dolgai: ital, verekedések miatt volt/kezdődött/az idegrendszerem megterhelése. Utánna az egyre nehezedő élethelyzetek rossz döntések mind-mind adták, hogy egyre több idegrendszeri gondom volt. 11 év albérletezés teljesen rátette a pontot az egészre. Plussz a fiam szintén ugyanolyan problémái. 2000 óta  állok rendszeres kezelés alatt egy orvosnál ami szinte csak a gyógyszerek felírását néha meghallgatásokat jelent. Most hogy ráléptem erre az oldalra szembesültem azzal a ténnyel/rettenetes feszültségek idegi kiborulás/ hogy ahogy kitöltöttük a bordeline kérdőívet mindkettőnknek a 95%-ra igen volt a válasza. Nem tudom főleg a 26 éves fiam nevében hogyan tovább. Az anyagi helyzetünk nem engedi hogy hosszú kezeléseknek vessük alá magunkat. MIT TEGYÜNK???

Nagyon sürgősen kellene a megoldás mert én csak ugyanazokat a gyógyszereket szedem évek óta: fiam meg semmit. S néha olyan rettenetes feszültségek vannak köztünk.

#2933 daybreak hozzászólása: 2010.10.09. 17:49

arról én rosszakat olvastam. most megvagyok, csak fel akarok kerülni a fővárosba.

#2932 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.10.08. 06:31

Tündérhegy. Egy felvételi beszélgetés alapján kiderül.

Nagyjából, minden rendben Veled / Veletek ?

Remélem…

#2931 daybreak hozzászólása: 2010.10.06. 19:57

Én elég messze lakom, úgyhogy szintén nem tudom, ha megtudtál róla valamit, kérlek írj.

#2930 CameLeona hozzászólása: 2010.10.03. 19:57

daybreak!

egy irányt tudnak mutatni. igaz, rengetegszer kell alkalmazni tudatosan az életben ahhoz, hogy jobb legyen.

hétfőn indul valami bálint csoport szintén a klinikákon. egy éves dolog, heti másfél óra, de azt még nem tudom, fizetős-e?

#2929 daybreak hozzászólása: 2010.09.30. 16:01

CameLeona!

és szerinted 4 hét alatt meg tudják csinálni hogy elviselhetőbb legyen? más 6 évig jár folyamatosan….és a 4 hét után mi lesz?

#2928 CameLeona hozzászólása: 2010.09.29. 05:02

Én pedig a Klinikák-on ajánlom a Pszichoterápiás osztályt, amit finanszíroz a TB. Itt dolgozik Dr Unoka Zsolt, aki ennek a betegségnek specialistája. Egy 4 hetes “program” alatt próbálnak segíteni, hogyan tudjunk élni ezzek a betegséggel.

A Nap-kör tényleg jó, Unoka doktor szerint nagyon hasznos lenne, de nekem is megfizethetetlen sajnos, főleg hogy nem bp-i vagyok, így a bejárás is plusz költség.

#2927 daybreak hozzászólása: 2010.09.28. 19:43

én tudom ajánlani Budapesten a Thalassa-házat. Ott azt hiszem, nem kell fizetni, érdemes megkérdezni, utána nézni, illetve még a Nap-Kör Alapítvány van, de az fizetős. Sajnos én is pénzhiány miatt nem tudok gyógyulni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close