sorstársak

Téma címkék:
2010.10.07. 09:21

Kedves Jucó,kedves Sorstársak!

Örömmel olvastam a leveledet. Ez a levél tetszett a legjobban. Én Csilla vagyok, és sajnos HPV-vírus okozta méhnyakrák rosszindulatú daganattal diagnosztizáltak. Most túl vagyok egy nagy műtéten, kivették a méhemet, a petevezetékemet,meg még a mirigyeket.25 sugárkezelésen vagyok túl, meg 3 belsőn. Pedig még csak 38 éves vagyok, férjnél, de gyerekem nincs.

Albérletben lakunk, plussz rezsi meg még élni is kéne valamiből. Tudod, 4 órás munkában dolgozunk, gondolhatod alig jövünk ki a pénzünkből. 5 éves házasok vagyunk, eleinte azért nem  vállaltunk gyereket, mert nem tudtunk volna eltartani, most meg már nem lehet. Kérlek jelentkezz,  hogyan lehet túlélni tünetmentesen 5 évet, megöregedni egészségben.Neked hogyan sikerül? 
Kérlek írjál, írjatok,hogy bizalmat önts belém! Nagyon sok szeretettel, egy tanácstalan de kicsit bizakodó sorstársad: Csilla

#3020 -anyuci2006- hozzászólása: 2011.01.26. 13:53

Szia

Olvasd el -anyuci2006- hozzászólásait a “Vajon reménykedhetek-e még” történetnél ott sok mindent írtam – az egész történetemet – hátha segít. Ha van még kérdésed vagy csak beszélgetni akarsz írhatsz nekem a gabi.vetek@invitel.hu emailra.

 

Szia

#3019 revi11 hozzászólása: 2011.01.19. 08:17

Kedves Csilla,hogy vagy?Kérlek,írj,min mész keresztül,oszd meg velem a teljes történetedet.E-mail címet is tudok írni.

Köszönöm,várom soraidat,Évi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close