Borderline-nak lenni

Téma címkék:
2010.10.21. 12:29

Sziasztok!

 

24 éves lány vagyok, és 2 éve diagnosztizálták nálam a borderline szindrómát. Mit mondjak? Az egész napot végig sírtam amikor kiderült. Ráadásul a szüleimet picit se érdekli, mert szerintük ez csak hiszti.

Lassan ott tartok, hogy senkim nem maradt. Egy ember se akihez szólhatok. Olyan magányos lettem, mint a kisujjam. Folyamatosan azon gondolkozok, hogy mi értelme van így élni? Nem látom a kiútat, és nem látom, hogy változhatna valami is. Volt egy barátom. 2 hete szakítottunk. Annyira szerettem, de vége lett az én hibámból. Úgy érzem belehalok ebbe. Naphosszat ülök és azon gondolkozok, hogy vessek véget az életemnek, mert ezt nem bírom így tovább.

A szüleim sose szerettek, de leginkább az anyám. Lépten nyomon belém diktálta, hogy én egy hiba vagyok. A nagy betűs hiba. Soha nem volt jó neki az amit csináltam. Nincs is kitartásom semmihez. Próbálok munkát keresni, de néha még az ágyból is nehéz felkelni. Igyekszem pozitív mantrákkal feldobi a napom, de így is sokat sírok.

Imádom ha fájdalmat okozhatok saját magamnak. Egyszerűen akkor érzem igazán, hogy még nem vagyok egy hitvány féreg. A bal karom olyan már, mint egy heg temető. Hiába tudom, hogy ez nem megoldás, mégis néha a fájdalomhoz fordulok.

Belebetegedtem ebbe az állapotba, és nem tudom van e kiút…

#3083 tlivi76 hozzászólása: 2011.08.05. 21:24

Kedves Manna! Nálam sok éve diagnosztizálták a borderline szindrómát, bipolaritás, és más egyéb mellett. Szóval ötvözött a probléma -idéztem a Dr.nőtől-. Szüleimet, férjemet, családomat, testvéreimet, a család többi tagját nálunk sem különösebben érintette meg a dolog. Nem tudták hova tenni, hasonlóképp hisztinek, különcködésnek titulálták. Kellett számukra 8 nagyon komoly év, komoly események, a látható önpusztítás az én részemről ahhoz, hogy ők is belássák, elfogadják valamennyire, hogy ez nem hiszti, hanem valós probléma.

Átérzem amit írtál.

Szeretettel: L.

#3082 bart hozzászólása: 2010.10.22. 11:42

szerintem költözz el anyádtól. Ha nincs melód, keress munkát magadnak. Nem kell, hogy álmaid munkahelye legyen, egy átmeneti állás is sokat segíthet, aztán meg majd meglátod hogyan tovább. Ha tényleg annyira fontos az a pasi szerezd vissza magadnak, ha meg nem, vagy nem sikerül, akkor se magadat hibáztasd, minden kapcsolat 2 emberen áll vagy bukik. Senki sem tökéletes.

konyved.org

#3081 tami10 hozzászólása: 2010.10.21. 20:30

Kedves Manna!Biztos vagyok,hogy van egy olyan ember akivel meg tudnál beszélni mindent és aki feltétel nélkül szeret.Csak kitarás,hidd el lesz ennél ezerszer jobb is :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close