mi van velem??

Téma címkék:
2010.11.09. 21:00

…segítsen valaki  mi lehet velem  ,régóta tart ez már nálam  amit megállapítottak az orvosok az mániás depresszió ..,de én tudom más is van  csak nem értem magam a tüneteim hangulat ingadozások ,hol jó minden hol meg mindenben mindenkiben a rosszat látom ,képtelen vagyok ismerkedni nincs semmihez  hozzászólásom,társaságba nem  járok ,gátlásos vagyok,én úgyérzem  szociálissan úgymondd épülök lefele…már alapban net függő lettem ez úgymondd talán egy pótcselekvés ,sokat stresszelek ,magamba fordulok ..és ha olyan helyzetbe kerülök  egyszerűen leblokkolok és tuti valami idióta választ adok a kérdésre ami kudarchoz vezet és csak tetézi a dolgaimat :S:S valaki írjon mit lehetne tenni kihez forddúljak …előre is köszönöm

#3277 eliza hozzászólása: 2010.11.17. 15:41

….képtelen vagyok lazítani  amikor az exemmel eggyütt éltem  volt olyan hogy  pl azt mondta dögőljek meg  erre én  ráűltem a hasára és ott vágtam fel az ereimet elötte  …meditáció biztos van benne valami és  nagyon írígylem azokat akik meg is tudják csinálni mert  a tudatalatti az nagyon érdekes dolog ott megtudja az ember   ki is ő valójában …de én próbáltam képtelen vagyok  minddíg valami szaron jár az agyam  nem tudok koncentrálni szétszórt vagyok és  hát a memóriám huu az  nagyon rossz  van hogy nem emlékszem mi történt velem az előzó egy órában  ….én tavaly télen hittem azt   hogy totál bekattantam halucináltam szellemeket láttam de  ki tudja lehet nem halucináltam és tényleg ott volt mert  mozddúlni nem tudtam  …senkinek nem kívánom azt az érzést na akkor több hónapig ki sem mozddúltam itthonról  még a gyerekek sem voltak velem …

#3276 fazekas54 hozzászólása: 2010.11.17. 11:33

László vagyok! 54éves

Azt tanácsolom nektek akik is bármilyen betegségben szenvedtek,hogy

ismerjétek fel önmagatokat,mi rejlik bennetek és azt hasznositjátok!

El kell indulni az uton,mert más külömben nincs megoldás.

Probáljatok meg minden aproságnak örülni,vegyétek észre a kis dolgokat.

Ha elfoglaljátok magatokat akkor nem fogtok a saját bajaitokat nyaldosni.

H a kell én nektek tudok segiteni,de csak pestieknek mivel én pesten lakom.

Tsz: 06706335284

#3275 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.15. 20:51

Neked különleges szakorvosra lenne szükséged, ezt a dolgot rajtam végigcsinálták, kísérleti jelleggel, a hipnoterápiáról beszélek. Addig nem tudtam aludni vagy rémálmaim, éberrémálmaim voltak. Keress egy hipnoterapeutát, az lenyúl majd az elméd mélyébe, bizonyos kérdésekre választ ad. Ha nem találsz szakit – megkockáztatom – talán Te is elvégezheted. Relaxáció az alap, könnyű, légtelen, úgy értem, súlytalan átvitt értelemben, állapot elérése. Aztán jön a parancs: egy réten vagy egy tengerparton állsz. A kérdés az, hogy hova kerülsz. Én mindig csatornákban mászkáltam, egyforma fejek, sötét, nedves, hideg közeg, rossz jel. Ha képes vagy bejárni egy utat, az, ha jól számolok, felold bizonyos görcsöket, alvásproblémákra, rémálomra megfelelő. Türelem a kulcsszó, ha magad csinálod. Velem lerajzoltatták a látottakat, de nem mondtak semmit.

Anyámék idegbajt kaptak, az első hónapban minden nap hallucináltam, egy fekethajú nőt láttam. Az első emberlátomás a bekerülés előtti napok egyikén történt. Egy szőke kisfiú a sötét szobában, épp zenét hallgattam. Szólt hozzám. A nő bölcsésztudós volt. Aztán jött László Mónika, felírta az Ypsilát, és a halluk eltűntek. Megkedveltem, szívesen maradtam, de sok volt még a dühroham, ölési vágy. Egyszer már majdnem megöltem valakit a pszichón, álmomban a nyakára szorítottam a sálam; másnap felemelték az antipszichotikumot és visszatereltek a zártosztályra. Most is maximum adagot szedek, plusz injekció. Ha Te bipoláris vagy, az is egy langyosabb fajta elmebetegség. Csináld vagy csináltasd a hipnózist, esetleg nézz utána a kellemetlen mellékhatásoknak, amik talán nincsenek is. Sok sikert hozzá.

#3274 eliza hozzászólása: 2010.11.12. 19:32

:) pszichiáter  hát nekem a kórházban azt monddták a dokik   hoyg  önző vagyok  és belesüllyedek az önsajnálatba  és nem tudok elfogadni dolgokat  hát szerintem senki nem tudja elfogadni  ha a társa a saját gyerekei elött veri meg  mi szégyen ez már porig rombbólt énkép …amihez nem kellett nagy tudomány mivel eleve  torzz volt már elötte is  az énkép  mitől legyen pl önbizalom ,ha folyamatossan  hibákat követek el  egyszer  mindenkinél eljön az a fázis hát beleszarok mindenbe  és feladom  ,de valahol mégis   ott legbelül örlődik  és ilyenkor nem igen áll mosolyra az ember szája …és azok az idióta gonddolatok érzések jönnek maguktól senki nem hívja csak úgy ott vannak és kezelhetetlen  nem tudok mit hova tenni  pl vajon mért nem tudom elengedni az exemet  ha  totál tönkrevágott  meghalt de mégis  nem tudom elengedni  folyamat a gondolataimban van  róla  álmodok (már ha alszok valamit )..tottális káosz  és ez csak a kezdet  majdd mélypont aztán kicsit jobb majdd le  és mindden ugyan az semmi nem változik ez  egy ördögi kör  a gyógyszerek  meg  elnyomnak minddent  viszont  jó lenne   egy olyan hogy lefeküdni aludni  és sosem felébredni  csak aludni semmire nem gonddólni semmit nem álmodni …..3 és fél hónap  kemény lehetett és a családod hogy viselte ?? és  változott az állapot vagy csak átértékeltél dolgokat ??

#3273 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.12. 18:42

Hosszú volt a leveled, a memóriám kicsi. Itt tényleg gond van. Én szeptemberben kerültem ki három és fél hónap után. A pszichológus kevés ide, pszichiáter kell. A pszichológusok nem tudnak semmit. Mellesleg az még nem bűn, ha az ember magáról beszél.

#3272 eliza hozzászólása: 2010.11.11. 20:51

voltam a zárton épp 1 hónapot  láttam eleget  ki önmagát csinálta ki kit bizonyos emberek akit épp szeretett az a valaki ilyenkor mondanám tökre utálom magát az  embert mert  mikre képesek ….ok okozat csak tudod mit nem értem   pl szerintem te sem vélettél ebben a szar életben akkorát hogy ezt kapd ,hogy bántsanak bántalmazzanak  erőszak pláne  nem tudok sok embert megérteni sőt magát a világot sem értem  vagy csak nem akarom  nem tudom de gyakran azt mondják a bolond ember boldog  …álomvilág…figyi  én is kaptam eleget az élettől  csupán így 32 évessen fullra leírtam magam  és alapban ha valaki kedves a véleményem az tuti valami hátsó szándék áll mögötte ..lehet hülyeség csak pl így  ha mostt ide jönne az a téma hogy társ keresés hát hallod lehetetlen …csak tudod  utálom gyógyszerezni magam ..volt idő amikor a dokim skizos gyógyszert írt fel mert  ha kimentem az utcára huu kész voltam rosszul voltam olyan érzés volt mindenki engem néz  és ha épp összesúgott valaki mellettem én tudtam pontt rólam beszélnek valamit  pedig lehet nem de mivan ha mégis  a doki nem hitte el hogy rólam beszélnek  bármit monddtam neki  aztán pl a pénztárnál amikor fizetni kellet remegett a kezem mint egy alkoholistának  tökre néztek az emberek  engem már a víz vert a szívem a torkomban  szédültem  alig kaptam levegőt pedig csak ez egy bevásárlás lett volna  aztán   mivel egyedül élek így  minden nap ezen a szaron átkellet esnem  és ezután mentem el a dokihoz sajna én hajlamos avgyok  a legvégsőkig várni pl most is érzem valami szar  nem jó  de még nem megyek inkább itthon olvasok ezekről a tünetekről  majdd ah megint az érvágás jut az eszembe akkor talán rászánom magam  mert végülis az úgymondd egy segélykiáltás …de a doki  felír pár  nyugtatót altatót meg hangulat javítót és ennyi  amit ah túlstresszelek vagy  épp kibukok csak úgy 10esével szedem akkor jó  se kép se hangg …én szerintem ebből nincs ki út főleg így hoyg azt sem vágom mi a szar ez mostt tul kép  amúgy meg a tüneteket olvasva lehetne vagy 10  betegségem  sőt  lehet bolond is vagyok  csak  most ez amúyg mi  mert ha mást nem érdekel mi a szar van velem akkor engem miért foglalkoztat?? huuu önimádó vagyok  na  az gáz  az nagyon  gázzzzzzzzzzz

#3271 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.11. 20:24

Ez hiba. Már úgy az irodalom oltárán.

Legkellemesebb tulajdonságaim közé tartozik a bunkóság, mások gyűlölete, a hibák pellengélre állítása. Nem mintha nem nem lennék tisztában sajátos handycap-jeimmel. Nos, igen az már igaz, hogy neked is le kéne pacsiznod önmagaddal. Aztán eldönteni, mit akarsz. Addig őrülj vagy örülj, ameddig nem vagy elmebeteg. Igen, az élet valóban szar, ne bízz senkiben, mert négyszemközt már nem titok a titok. Amien, illetőleg amilyen szeretnék lenni, az nem ez. Ha meg nem boldogulsz magaddal, menj be egy hónapra a csodálatos pszichiátriára, a sok mániás, neurózisos meg skizó között majd megtalálod magad. Persze csak, ha súlyos, különben meg minek pazarolni az állambácsi pénzét bentfekvésre. Mellesleg, igen, úgy élük, ok-okozat. Megvertek párszor, molesztáltak, megerőszakoltak egy-két alaklommal, ok. Okozata lesz a borderline, netán még skizofrénia is, viselkedészavar, szociopátia, mint nálam.

#3270 eliza hozzászólása: 2010.11.11. 19:58

D:D: ez még semmi mert szoktam kettős betűkkel írni  szándékossan  am nem gyűjtöm a betegségeket  hmmm  nem tudom mi vagyok ki vagyok  csak leírom ami bennem van ennyi az egész  lehet full nem vagyok semmien  csak vagyok  de te okoska tudod hogy mi miért van  ?? hisz  alapban mindennek van értelme meg oka ….ki miért tesz valamit minden ember kiismerhetetlen  az élet bonyolúlt  …kiszámíthatatlan  és csupa szenvedés ..csupa  kétszinű emberekkel  van egy olyan hogy csak magadban bízz senki másban  bla bla bla…de kérdem én hogyan  ha  “talán” magamat sem ismerem ?? és vajon te tudod magad jellemezni ? ez meg olyan …mert bárki  leírhat olyat is jellemképnek amien csak szeretne lenni  csak akkor végülis  mindenkinek hazudik vagy legfőképp önmagának???

#3269 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.11. 17:28

Ki ítélkezik? Közöltem, hogy nem vagy borderline, (persze, ha szereted gyűjteni a betegségeket, legyen). Azontúl meg én (is) borderline vagyok meg skizó. Meg különben egyes bordereknek van írói érzékük. A franc akar itt istenkedni, csak megmondtam, hogy az íráskészséged pocsék. Van mit tanulni.

#3268 eliza hozzászólása: 2010.11.11. 16:54

jah  az még kimaradt ,hogy aludni sem tudok van hogy  napi 1-2órákat alszom csak  ez ellen sem tudok mit csinálni

#3267 eliza hozzászólása: 2010.11.11. 16:52

Nincs társam csak gyerekeim vannak az exem meghalt 4 hónapja de  2 éve külön éltünk.Sosem voltam itthon ülő típus amúgy ez mostanában van így de minek menjek bárhova is  meg kivel???Nem hiszem hogy jó társaság lennék bárki számára is ,önmagam megtalálása hát az hosszú folyamat de nem is tudom merre indúljak el  mi a helyes út ?? és ha rosszul döntök?? megint kudarc az még rosszabb akkor jönnek a kiborulások a sok sírás  a nyugtatók meg sorólhatnám ,hisz  születésem óta önmagam keresem csak  valahogy nem találom reménytelen a leg rosszabb hogy nap mint nap elkell viselnem önmagam van hogy pillre jó mindden de ugyan úgy egy pillanat elég hogy  összedőljön bennem az egész világ  ki hogy él meg dolgokat hát  én nem tudom  lehet ez valami önsajnálat csak  nem tudom semmit nem tudok már ………

#3266 kalman hozzászólása: 2010.11.11. 15:22

eliza te nagyon rosszul vagy szerinzem,mindenképp kéne orvosi segitség legalább az elején hogy magadra taláj és másra mert a normális a kapcsolatban való lét,te othon ülő tipus vagy az nem midig vezet jóra irtad nem élsz egyedül a társad hogy reagál rá

#3265 eliza hozzászólása: 2010.11.11. 01:17

gyomorfekely bocsánat hogy élek  és bocsánat hogy írtam  hogy szólni mertem amúgy minek van értelme?? te tuti okos vagy  talán meg is súgod  és véleménye mindenkinek  van csak van aki  kimondja van aki hallgat amúgy  ne itélkezz felettem mert nem ismersz  nem vagy te Isten  max egy öntelt  valaki

#3264 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.10. 18:00

Borderline nem vagy, az ziher. Miután megtanultál helyesen írni, olvass, abból lehet tanulni, és talán lesz véleményed, kösd le magad értelmes dolgokkal, és ne azon rágódj, hogy bipoláris vagy.

#3263 fazekas54 hozzászólása: 2010.11.10. 11:06

Eliza ne buslakodj mert ez nem vezet eredményre!

Hivjál Tsz :06706335284

#3262 fazekas54 hozzászólása: 2010.11.10. 11:05

Kedves Mi van velem?

Hvjál fel telefonon,meg probálok segíteni.

Tsz: 06706335284

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close