Alvászavar

Téma címkék:
2010.12.06. 14:20

Lassa évek óta tartro alvaszavaraim vannak. Elosszor a válasom utan jelentkezett,amit idovel tudtam kezelni.33 éves vagyok,4 éve váltam el. A mostani idoszak kb 1 eve tart es eleg sulyos, ha nem hasznalok altatot, vagy nyugtatot akkor akar 7-10nap is eltelik alvas nelkul. Borzalmas!

Nem tudok igazi ,valos problemarol az eletemben, csak a szokasos emberi dolgok vannak: párkapcsolati nehezsegek, munkahelyi problemak. De mindegyik letezeset ismerem es szerintem kezelni is tudom!

Nem erzem magam depressziosnak, normalis modon allok a vilaghoz..

Az alvas korulmenyeim jok, az agyam kenyelmes, es szobam homerseklete normalis.

Kb 4 honappal ezelottig szedtem a Frontint(0.25), de mar 3 db-t kellet bevennem, de akkor sem tudtam elaludni csak ejfel utan. Ejfel elott semmi esete sem tudok elaludni!

Most nem szezdek semmit,csak magne b6-ot es valarinas teat iszom,de nem segit!!

A parkapcsolatom :platoi szerelemrol van szo amit mivel mar belattam, probalom rendezni magamban.

Kerem segitsen !

Tisztelettel

Csiapi Edina

 

#3516 Elin hozzászólása: 2012.02.07. 17:29

Kedves Edina!

Azt gondoltam idáig, hogy csak nekem volt ilyen extrém alvászavarom, mint amelyrol te írsz. Sok helyre elmentem, orvosokhoz, természetgyogyászhoz, de mindenki ugyanazt mondta. Az ember azt hiszi, hogy valamit feldolgozott már teljesen, de egy trauma akár 10 év mulva is kijohet ilyen formában. Ráadásul nálam egyik naprol a másikra jott. Elozoleg aludtam mindig, mint a tej. Egy kicsiséget kovetoen jott ez a dolog, nem értettem én sem, mindez hogy lehetséges. Az elso héten én sem aludtam semmit és azt hittem sosem lesz vége, egyzser csak osszeomlok. Ráadásul emelett nem éreztem azt a fáradtságot, mint azelott, csak amolyan félig zombi állapotot. Hiába fekudtem le, még a szememet is nehezemre esett csukva tartani. Ekkor szedtem 1 hétig a Zolpidemet. Azzal is csak 5-6 orát aludtam, de az már nagyon jo volt. Utána tudtam aludni, de csak 4-5 ora hosszát. Ezután 3 hét Stilnox kovetkezett, antidepreszánssal egybekotve. A Stilnoxot elhagytam, néha csak antidepresszánssal is tudok aludni, ha nem megy, amikor éjszaka felébredek, beveszek 0,5 mg Xanaxot, akkor reggelig simán alszom. Mellette hallgatom kezdetektol Paul McKenna Aludj jol CD-jét és a konyvben leírt utasításokat betartom. Most már nagyon gyorsan elalszom. Azelott az sem ment. Tudom, mindez igy is szintetika, igyekszem majd minimalizálni, igy sem szedek sokat. De a lelki nyugalom sokat számít, ebben pedig az antideresszáns nekem most egy jo manko. Most tervezek egy étel-érzékenység tesztet, mert már tobben is említették az alternatív medicina vonalábol, hogy ez is okozhat ilyen tuneteket, anélkul, hogy nekik bármi hasznuk származott volna belole… Meg a joga is tervben van és persze ami engem leginkább foglalkoztat, a hipnozis. En Jankai Janosra kerestem rá, itt említteték a honlapon. Hozzá szertnék majd elmenni… De 2 honap alatt én már a jelen helyzettel is nagyon elégedett vagyok. Ugy vagyok vele, hogy mindent csak szépen- lassan… Remélem, segítettem valamit.

#3515 Dream-1 hozzászólása: 2010.12.09. 08:57

Kedves Edina!

Tudok segíteni, ha feltételek nélkül elfogadod azt..A gyógymód neve: hipnózis, ezt a gyógymódot tudatlanságból sokan félre értik, és a tudatlamnok igyekeznek megmagyarázni, h mi is ez..vedd fel velem a kapcsolatot, és ígérem, h rövidesen egy adott időpontban-amit te határozol meg-el fogsz aludni, és annyit alszol, amennyit csak akarsz..Elsőre talán csak ennyit, de a későbbieket is le lehet rendezni, saját belátásod szerint.. az elérhetőségemet megtalálod itt a fórum oldalán, de azért leírom: dremak@vipmail.hu

#3514 eliza hozzászólása: 2010.12.06. 15:21

Szia!

Lehet most jön ki rajtad a válás,amit a tudatalattid még nem dolgozott fel…..na meg szerintem egy plátói szerelmet sem olyan könnyű megemészteni az ember ilyenkor csak  hitegeti magát de a beletörődömség csak a felszín  a lelked mélyén ez fáj  és ez  ki is üt valahol  ezt nem lehet csak úgy  elfogadni szerintem az mberi lélek  fura  és határtalan  jobban  tud fájni ,mint bármi fizikai fájdalom és sokkal lasabban  gyógyul …

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close