Most Ez Van…

Téma címkék:
2010.12.06. 10:06

Kedves Sorstársak! Nem tudom ki hogy van vele ,de én én most  nagyon “félek” a közelgő karácsonyi ünnepektől! Ilyenkor már javában készülődni szoktam ezekre a napokra.(lakás díszítés- ajándék vásárlás-ünnepi menű összeállítása). Most csak ott tartok,hogy azon aggódom hogy fogom átvészelni “hangulatossá” tenni az ünnepeket! Sem erőm-se energiám-se kedvem nincs semmihez! Pedig azt nem szeretném,hogy családom hangulatát is elrontsam.Ők nem tehetnek semmiről! Ez az én “keresztem” Kezd eluralkodni rajtam a depresszió! Mióta kiderült,hogy hatástalan volt az interferon kezelés,teljesen magamba zuhantam.Annak ellenére,hogy a kezelés “nagyon megviselt”,erőt adott a Hit,hogy majd utána sokkal jobb lessz! De sajnos nagyot tévedtem! Már eszállt a reményem és ezt nem sikerül feldolgoznom.Nem tudom kihez fordulhatnék tanácsért ez ügyben!

Ezért írok most Nektek! Ha van valakinek ötlete mit tegyek,kérlek segítsetek nekem!Szeretnék én is örülni az ünnepeknek,és a családomnak is örömöt szerezni,de ha ez az állapot így marad,semmi esélyen rá!! SŐT!!!Ha valamelyikőtöknek sikerült kimászni,egy ilyen gödörből legyen szíves segítsen nekem is!  Ha tudtok adjatok tanácsot,mit tegyek?? Hátha valaki tud segíteni!!  Megradadva az alkalmat: most előre is is minden jót és MINDENKINEK NAGYON KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET-BOLDOG-BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!  Sok szeretettel:anamary   UI: Mindenkinek sikeres gyógyulást és jó egészséget természetesen!!

gaboca
#3503 gaboca hozzászólása: 2013.06.03. 19:38

anamary! Régebben kérdezted, hogy léphetsz velem kapcsolatba. Most olvasgattam a régebbi írásokat. Szóval az e-mail cimem: beyuska20@gmail.com   -. Irj ha úgy gondolod, én le vagyok százalékolva már 2005 től, így ráérek.

Üdv Gabi

#3502 ekaland hozzászólása: 2011.03.29. 14:42

Annamary,

 

Érdekel, hogy vagy, felvehetnénk a kapcsolatot?

Emailem: ekaland@freemail.hu

 

kérlek, köszönöm

#3501 Adrienn74 hozzászólása: 2011.01.08. 17:56

Kedves Hepatitis C-vel fertőződtek! Ha még nem ismeritek Dávid Tamás rákkutató professzort, kérlek nézzetek utána a neten, mert az ő módszerével nagyon sokan meggyógyultak már hepatitis C-ből is. Nekem pedig van egy amerikai biológusnő által feltalált vírusölő készülékem, amit szívesen kölcsönadnék valakinek, aki Budapesten lakik, mert bár nagyon sok pozitív eredményem és tapasztalatom van különböző betegségek gyógyulásával kapcsolatban ezzel a készülékkel, de szeretnék magam is meggyőződni, hogy hepatitis C-ben is segít. Kérem, aki kipróbálná és Budapesten lakik, írjon az : adree30@freemail.hu email címemre. Sajnos az alternatív gyógyászat még mindig nem eléggé elterjedt, pedig sok esetben hatásosabb mint a hagyományos orvoslás.

 

 

gaboca
#3500 gaboca hozzászólása: 2010.12.08. 16:03

Most már egyre erősebb leszel, már a betegségedtől függően. Próbálj koncentrálni a karácsonyra, most nincs idő a kesergésre, örülni kell , végre valami más mint a betegség. Én sokat játszom a neten, ha jól vagyok, és ha épp nem egy gyulladás üt ki, akkor megyek ide oda. Szedd a gyógyszereket rendesen, egyél sok gyümölcsöt, az meghozza az étvágyat is. Csokit is egyél az jókedvet csinál, és meglátod a hangulatod a közérzeted jobb lesz.

Én már alig várom, hogy díszítsem a karácsonyfát.

#3499 eliza hozzászólása: 2010.12.06. 13:05

Ezzel az érzéssel nem vagy egyedül,bár én a tegnap után inkább attól félek ,hogy korházba kerülök ,szal még vár rám kedden egy sokkkk a  okinál  most azon agyalok mit hazudjak …. de viszont ha hazudok sosem gyógyulok ki ebből az átokból :S: nekem meg 2000 óta halot ügy a karácsony ugyanis akkor volt egy koraszülésem és 26.-án meg is halt a kislányom  ::S:S::S::S:S DE KITARTÁST KÍVÁNOK  NEKD ÉS SOK BOLDOGSÁGOT :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close