A semmiért egészen

2011.01.03. 20:58

Egy ideje rájöttem, hogy a sima paranoid skizofrénia, borderline szindróma, depresszió mellett a személyiségzavarom, az antiszociális fajta is játszik. Agresszív magatartás olyanokkal szemben, akik meg sem érdemlik. Bocsánatot kértem a szerkesztőtől, anyámtól, mert bunkó-agresszív voltam velük. Társadalomellenesség, mizantrópia, (pszichiátrián gyűlölöm a csoportfoglalkozásokat), az utolsó pszichiáter magához vett mint beteget, de lassan, félek, vele szemben is kiüt valamilyen agresszió. Talán kezdek szétesni, nem emlékszem dolgokra, most töltöttem a 26-ot, belül gyerek vagyok, az Ypsilától pedig sokat kell aludnom, mert annyira erős gyógyszer, de ha nem szedem, demens leszek. Ott van még a folytonos öncsonkolás; véresre, lilára rágom az ujjaimat, a karomon nehéz lenne megszámolni a vágásokat, mély nyomok, és további vágy hajt, hogy kárt tegyek magamban. Arra is gondoltam, hogy tönkreteszem az egyik lábam, hogy azután csak bicegjek. Az emberek jobban odafigyelnek egy bicegő emberre, mert az elmebaj nincs kiírva a homlokunkra. Egy kalapács kellene.

Aztán szépen-csendben exitálnék. Már van terv, ugrani akarok a miskolci bölcsészépület tetejéről. Minden lehetőség odalett; amit most anyámék csinálnak, hogy visznek injekciókra, veszik a gyógyszert, néha rámnéznek, hogy nem haltam-e még meg, ezt majd folytatja egy elmegyógyintézet. Nem félek a haláltól. Voltam egyetemista 4 évig, míg öngyilkos nem lett a legjobb barátnőm, jelent meg novellám, bár későn adtam szekesztőkézre, többre vittem, mint a család többi tagja, ha nem is diplomáztam, akkor is. Egyetemen ötösök a szemináriumi beadandó dogákra, előttük egy nyelvvizsga tanulás nélkül, emeltszintű érettségi 4-es, hogy a tételsort sem tudtam. Voltam valaki. Mára senki. Bár még mindig könnyen franciázom, latinozom, izé-Bizet. Nincs jövő, mindig éreztem, hogy golyhó leszek, bolond, de hogy ilylen korán, hála annak a sok nemierőszaknak, molesztálásnak, aszexuális lettem, nem lesz Edvárd (az Ollókezű Edward után) fiam, pasim, férjem, mert undorodom tőlük. Legjobb lenne kiszállni, nem potyázni tovább. Eddig szólt a jegyem. Filozófiát kezdtem tanulni, olvasni, hogy ezáltal valami esszenciát leljek. Életigenlés már nemigen lesz bennem. Csak tudjam, miért szart a világra a gólya, olyan nagy kérés ez? Miért nem dobtak le a Taigetoszról, ez foglalkoztat.

#3653 gyomorfekely hozzászólása: 2011.05.09. 08:12

Egyszer asszociációsat játszottam unalmamban egy közösségi oldalon. Beírtam, hogy Satyricon – Petronius. Erre jön egy nő, reagál a kommentemre úgy, hogy ledarálja Peronius életét, a halála valahogy kimaradt, pedig marhaérdekes. Arra gondoltam, hogy tanár vagy klasszikafilológus; egyik sem volt. Nagybüszkén beismerte, hogy a netről ollózta be az biográfiát, vicces volt. Ha lett volna egy csepp tartása, meghagyja magának az infót. Az ilyen emberektől ótzkodom jobbára. Trágya egy népség.

#3652 gyomorfekely hozzászólása: 2011.05.09. 07:00

Ezt az ostor-szöveget valami provokatív látens jóindulatnak vélem; akkor már miért nem cilíciom. (Gyorsan nézz utána a wikipédiában, mi a fenét jelent.) Így az is nyilvánvaló, hogy nem élsz penge és hasonló eszközökkel, hovatovább az is, hogyha jókedvedben csak úgy megjegyzéseket, ilyen típusúakra gondolok, teszel, szerintem nem is vagy beteg. Persze attól még el lehet játszani a nagyhalált – agyhalált.

#3651 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.11. 08:46

Ostor nem kell neki, erikatt :) ?

#3650 gyomorfekely hozzászólása: 2011.01.18. 14:07

Tényleg kell, most lassan előlép az alvajárási fázis, ami stressz hatására történik. Nálam. Veszélyes lennék a családban, meg a betegségekben sem tudnak segíteni. Igazad van. Kell egy intézet, nem vettem zokon.

#3649 erikatt hozzászólása: 2011.01.18. 12:31

kedves semmiert egészen.En őszinten irok neked remélem nem bántodsz meg,de az az intézet amit emlitettél,nagyon jo ötletnek tűnik.Tudod vannak STáDIUMOK,AMIKOR MAR SEM MAGUNK,SEM CSALáDUNK NEM TUD SEGITENI,es ilyenkor szakemberek hozzáértő segitségét kell kérni.ök talán ki tudnak hozni ebböl a borzalombol.Biznod kell bennük,és mivel okos vagy magadban isüdv,Erika

#3648 Kisprucsok hozzászólása: 2011.01.10. 13:15

Szia!

Bennem is sokszor megfordul a halál gondolata. Két alkalomal már meg is próbáltam de nem sikerült, itt vagyok. Csak kérdem én, hogy minek? Nincsen senkim, illetve párom van, de nem ért meg.

#3647 fazekas54 hozzászólása: 2011.01.04. 12:21

Kedves mindenki!

Elöször is bolcog új évet kívánok mindenkinek.

Szeretném meg jegyezni,hogy nálunk lakik egy bordenlinos beteg,

aki éveken keresztűl szedte a gyogyszereket,és nem használt

Járt renszeresen pszihológushoz,de nem sok eredménnyel.

Most már 4 hónap telt el és bizton állítom,hogy gyógyuló félbe van.

Sokat kell vele foglalkozni, mivel csak igy lehet rajtuk segíteni.

Meg kell találniuk az élet értelmét,hogy bizzanak magukba.

Csak ennyit szerettem volna közölni mindenkivel.

Ha gondja van valakinek akkor hívjon telefonon.

Tsz : 06706335284

Csak pesti lakosok jelentkezzenek mert én itt lakom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close