Nem alszom…..

Téma címkék:
2011.01.19. 14:13

Lassan egy éve már, hogy észrevettem, alig alszom valamiért. Ha véletlen elaludtam pár percre a tíz éve folyamatosan üldözött álomképem jelent meg, ahol is kislányként állok egy medence szélén és ahogy belenézek a medencébe nincs alja, se víz benne. Csak nagy végtelen sötétség, s azon gondolkozom, hogy belevessem-e a sötétségbe magam vagy sem?! Az eszem azt mondja tegyem, a szívem meg azt oldjam meg ezt a helyzetet. Az álmatlanságom egyre nehezebben elviselhető, napi 3-4 órákat alszom és utána ha felébredek, akkor azt érzem értékes perceket vesztettem el az életemből ezzel a kis alvással.Tudom, hogy a szervezetnek szüksége van az alvásra, de azt is tudom, hogy álmatlanságomat az is okozza, hogy sajnos a dolgaimat nem vagyok elég erős megoldani.Mivel ezekkel nem tudok megbirkózni, addig aludni sem fogok tudni, bármennyire is szeretnék.

üdv: Krysia74

 

 

#3843 krysia74 hozzászólása: 2011.01.21. 19:53

Mindenki mást, már bejáratták velem berket-barkot, ráfogták a múltamra, írtam egy olyan írást Morfondírozom a depresszión olvasd el légy szíves, arra is ráfogták. Választ nem tudnak konkrétot, csak azt, hogy semmi altató nem üt ki húzamosabb időre , mert a szívem sem bírja a megpróbáltásokat össze-visszajár az is és nem tudják azt se beállítani:( teljes elkeseredettség van bennem már.

#3842 eliza hozzászólása: 2011.01.21. 17:22

krysia74  dehát mit mondanak az orvosok..???

#3841 krysia74 hozzászólása: 2011.01.21. 15:47

Aranyos vagy ezen már túl vagyok, kibuktam sok féle altatót próbáltak ki rajtam, kisebb – nagyobb adagokat volt, amelyik negyedórára ütött ki, volt amelyik két órára és kész. Egyszer aludtam 8 órát, de azóta egyszer sem és ez nagyon rossz.

üdv: krysia74

#3840 eliza hozzászólása: 2011.01.21. 14:26

szia Krysia74!

Ezzel a problémáddal orvoshoz is kellene fordúlnod,mert   magadtol sajnos  nem  fog  sikerülni ,én is voltam így ahogyan te csak nekem annyi külömbséggel,hogy azt sem tudtam  mi a problémám   mi bánt mi fáj  …..én volt hogy  2 -3 napig nem aludtam  olyan voltam mint egy zombi :D de  most hogy szedek gyógyszereket sokkal jobb  sőt  rábeszélem magam hogy aludjak mert  ott  az álmodok amit akarok és az olyan jó saját álomvilágban élni ….viszont  hidd el  ha   sokáig halogatod és nem fordúlsz orvoshoz  ki fogsz bukni  …..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close