Van még remény?

Téma címkék:
2011.01.19. 07:32

Sziasztok, én egy 36 éves 4 gyermekes édesanya vagyok.A kálváriám 2006-ban kezdődőtt. Akkor voltam várandós a kisfiammal. Már volt 3 kislányunk ezért szeretünk volna 1  kisfiút is. A terhesség 21 hetében jött először P3-as eredményem,aztán még 2-szer.A terhesség 26-ben méhnyak korrekciós mütétem volt. Hála minden jól ment,a 39 héten egészséges kisfiút szültem. 2 és fél évig nem volt semmi,tünet mentes volta.Tavaly április végén ismét P3-as lett az eredményem, és azóta még 2-szer,közben találtak egy 24-szer 32 mm-es miómát a méh belső falán. Ami azt jelenti hogyha müteni kell akkor csak a méh eltávolitás marad. Azóta folyton fent áló tüneteim vannak, vérzés, húslészerü folyás, deréktáji fájdalom,haspuffadás, Szeretkezés közbeni vérzés, klimaxos tünetek.Mivel fogamzásgátlónak a Depo-provera injekciót használom,azt mondta az orvos majd ez helyre állitja a dolgokat. De kérdezem én,miért nem foglalkoznak behatóban a tüneteimmel? Végülis nem az orvos szenved hanem mi nők. Elbagateliálják a problémáinkat. Sokszor azal magyarázva,hisztisek vagyunk,és a bolhából is elefántot csinálunk. Már csak abban bizom hogy, esetleg itt olvassa egy normális orvos a tőrténetemet és tud segiteni.

Tanulság képpen írtam meg az esetemet,bárkibele eshet. A terhesség sem kivétel,és néha bizony nehéz dőntést kell hozni. Várom a hozzászólásokat és egy orvos világos válaszát. További szép napot nektek.

#3839 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:33

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#3838 andyka hozzászólása: 2011.01.20. 13:24

Szia Anyuci! Megint Andi vagyok! A videon amit a Novák doki mond hallgasd meg. Engem ő is megvizsgált mikor bent voltam, az Országos Onkologián! Tök helyes pasi, de ezt hagyjuk. A másik amit mondani szeretnék, mikor mentem a rossz lelettel az orvoshoz, rögtön azt kérdezte mikor voltam rákszürésen. Nézte a leletem ami P2-es volt és azt mondta EZT NEM ÉRTEM! 44 éves voltam mikor mütöttek, 2009-ben. 2O éves korom óta mindig voltak folyásaim, ilyen olyan. Amióta kivették a méhen, méhszalagot, azóta 3 napig is tiszta a bugyim, bocsi ez egy kicsit morbid, de én nagyon örülök neki! Ne hanyagold el kérlek és menj mielőbb dokihoz. Engem a Pálfalvi László doktorur mütöt az Országos Onkologián! Mikor hazaengedtek, még megnézte a méhkivétel utáni lelelet és azt mondta nem kell sem kemo, se sugár! Erre én megkérdeztem, doktorur megpuszilhatom!!! Hát ezt soha nem felejtem el. Ő a legjobb doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó egészséget!!!!!!!!!!

#3837 andyka hozzászólása: 2011.01.20. 10:30

Üdv, Andi vagyok! A minek a rákszürés cimmel irtam be ide, ha tudod olvasd el. Nem akarlak elijeszteni, de a tüneteid elég rosszak!! Ne várj semmire minél hamarabb menj dokihoz. Nekem P2-es lett a rákszürésem, és kivették a méhem, mert rosszindulatu daganat volt benne. Tehát ennyit a rákszürésre! Az csak a méhnyakra vonatkozik, a méhedre petefészkekre nem. Levették a spirált altatásba másképp nem tudták, és két hét mulva jött a rossz leletem. 3 hónappal előtte volt P2-es a rákszürésem. Ne várj semmire azonnal dokihoz. Ha gondolod  andi6511@freemail.hu  irjál. Pusz Andi

#3836 revi11 hozzászólása: 2011.01.19. 08:15

Szia,Neked is ezt tanácsolom:orvostudakozó,írd be a keresőbe,majd nőgyógyász,és ott Dr.Hamvas Ferenc.Ha online,talán egyből válaszol is neked a problémádra,fontossági sorrendben szokott válogatni,így azt javaslom,jeligeként fontos adatokat közölj,pl:p3 és mióma,vagy valami ilyesmi.Alapos,rendes orvos,aki megadja a mobilszámát,és fel is veszi a telefont,ha módjában áll:-))Persze,indokolt esetekben.Én ma megyek hozzá,rákszűrésre.

Sok sikert,tudasd majd az eredményt,szia,szép napot,Évi:-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close