Új bordi a láthatáron!

Téma címkék:
2011.02.10. 12:02

Sziasztok! Borderline volnék. Fogalmam sincs arról, h ez igaz-e vagy sem, van-e ilyen betegség vagy sem, de szeretnék kérdezni tőletek.

Művészlélek vagyok, kerámia, festés, zenélés, iszonyúan lázadó vagyok, nem bírom a társadalom által megkívánt dolgokat, ilyenekre gondolok:

ha fekete, akkor fehér, ha eskuvő, akkor feketében, ha szülés akkor örökbefogadás, ha nagy, akkor kicsi, ha német akkor angol, szóval nagyon nehéz.

Iszonyű érzések vannak bennem, önimádat, önutálat, gyávaság, egetrengető erő, hangoskodás, halk szó, nevetés, sírás és ez naponta váltakozik bennem, boldogság pedig nincs, mert ha minden tökéletes, nekem az sem jó. eskü néha lennék egy stadionban metál énekesnő, ugyanakkor meg ott van a nőies oldalam, mikor műkörömmel miniben járkálok, fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok. és a KELL szóra menekülök. mint egy vad farkas, betörhetetlen ló. kegyetlenül szenvedek, megfulladok a kötöttségektól. ilyen ez az állapot? mintha azért lennék a földön, hogy görbe tükröt mutassak mindenkinek.

#4454 mennifog hozzászólása: 2011.02.19. 06:41

Tigrababy hány éves vagy? én is elveszítettem egy nagy szerelmet emiatt, olyan erősen rettegtem az elhagyástól, hogy teljesen kikészítettem a pasit 4 és fél évig bírta. DE!!! Most van egy csodás párom, aki ezerszer jobb, mint az a fiú volt. Ne add fel! Mondjuk nála meg bezárkózott lettem. Nagyon nehezen nyitok. Voltam már kényszerbeteg, skizotip, depressziós, generalizált szorongó, most bordi, de nem szedek semmit. Azóta mondjuk jobban vagyok, a szerek nem jók semmire!!!! De félek, mi valahol örökké magányosak és álmodozók leszünk. Most vettünk kutyust, nagyon sokat segít. Utazás nagy nagyon jó. Tánc jó. Rajz jó. Keresni kell egy jó pszichológust! Neked milyen tüneteid vannak?

#4453 Tigrababy hozzászólása: 2011.02.19. 06:03

Sziasztok!

Nem rég diadnosztizált vagyok. Van ebből igazi kiút? Igazából el vagyok, csak azok a mélypontok, meg a gyorsan változó érzelmi hangulat változások, és a rengeteg baromság, amiket megteszek. Ezért vesztettem el az életem szerelmét, akkor is, akár milyen nyálasan hagzik. Jól vagyok sokáig, de mindig idetérek vissza, hogy önvádlok, aztán meg csinálok magammal valamit…

A fekete nekem is a kedvenc színem:D

Mit lehet ilyen mélypontokban csinálni?

Tigra

#4452 Octane hozzászólása: 2011.02.12. 03:15

Szia irj a mailemre hogy meglegyen a címed:d én egy igazi dilis  őrült csajszit keresek,barátnak is nem csak kapcsolatra!!!!!!!!!!!!ahogy elolvastam a történeted az jött le hogy te ezt élvezed ami jo mert akkor itt jókedv és kacagás lapul:D:D:D:D ugyhogy nem is mindig baj hogy ilyen vagy-vagyunk,én is jol elvagyok azért, meg van egy kis maroknyi csapatom (barátok,család),de egy részüknek még el sem mondtam mi a szitu és ezért szeretnék hasonloakkal ismerkedni érzem hogy erre van szükségem ,csak ez segíthet abba hogy boldogok legyünk!!!!

breaktheprison@freemail.hu

puszi

#4451 mennifog hozzászólása: 2011.02.11. 09:08

jaj én egész életemben azt hallottgattam apámtól, h minek annyit tanulni, gyerek kell, szakmunkás iskola, nagy ház, gyerek, gyerek, gyerek és egy önző sz@ar vagyok, amiért nekem 30 évesen még nincs. még jó, h elváltak a szüleim, formatervező lettem, beszélek angolul, imádom a rockot és beugatok, azééért is!!! nem minden bordi lázad, nekem alap. és meg is vetem az ilyen gondolkodást, kispolgári, beszűkült. ha lesz gyerekem, nagyon értelmes és okos lesz, de már azt sem akarom, h lássa. idióta.

#4450 sarkany-lany hozzászólása: 2011.02.11. 08:52

Sziasztok!

Lehet, hogy én nem is bordi vagyok??? Ugyanis nem vagyok lázadó. Vagyis nem aktívan, hanem passzívan lázadok: lesz..rok mindent nemes egyszerűséggel.

Szüleim, főleg apám, arra neveltek, hogy:

a változás rossz, félni kell az emberektől, ne bízzak meg senkiben, a szerelem és a barátság hülyeség, csak akkor jutok valamire, ha befogom a p@fám. Csoda, hogy ma ott tartok, hogy nem tartok sehol, és nem vittem abszolút semmire???

#4449 mennifog hozzászólása: 2011.02.11. 07:44

Jó megbotránkoztatni embereket, igazán élvezem, ahogy kapkodják a levegőt. tök jó.

#4448 szuperbordi hozzászólása: 2011.02.11. 05:24

X.Y. ,nem vagy te valami rejtett pszichomókus az oldalon?Nagyon annak tünsz.Miért nem lehet priviben üzengetni ezen az oldalon?Vagy lehet?Csak én nem találom?

#4447 szuperbordi hozzászólása: 2011.02.11. 05:12

Hééééé!Üdv a klubban.Nem egy tündérmese.Én,ha tehetném betiltanám a meséket!Nincs semmi közük a valósághoz….A te belátásod helyes,legalábbis szerintem :)Az a baj,csupán,h a világ nem olyan,mint ahogyan elöadják nekünk.Nemtom,miért hülyítenek bennünket a gyermekkoronktól. csao

 

#4446 borderlany hozzászólása: 2011.02.10. 18:26

Sziasztok!

Én is új lennék itt, írok dióhéjban magamról:

Hogy úgy mondjam házilag (nem hivatalosan) definiálták nálam (nem írnám azt, hogy diagnosztizálták) a borderline-t. Nem tudom én sem, hogy igaz-e rám, vagy sem.

Ellentétes és indulatos személyiség vagyok, valamint lázadó, akárcsak “mennifog”. Esküvőre is ugyanezt mondanám, de valahogy nálam ez alapvető, mióta csak emlékszem. Akaratosságom és makacsságom is egyedülálló, azt gondolom.

Bennem önimádat egy csepp sincsen, ellenben az embereket, akiket megszeretek istenítek. Egyébként végtelen módon antiszociálisnak tartom magam, de méginkább a környezetem engem. Bezárkózom, s senki mással nem érzem jól magam, csak a társammal, vele viszont állandóan együtt szeretnék lenni. Ő tart életben!

Nekem nem naponta változnak az érzések, hanem random módon, egy másodperc tört része alatt teljesen áthullámzik a hangulatom egy egészen más formába. Leginkább a negatív és utálkozós énem tör fel, nem a boldog.

A nőiességről csak annyit, hogy 6év kapcsolatban élés után manapság kezdem úgy gondolni, hogy ideje lenne szoknyát hordani, nem csupa fekete göncben járni, s olykor-olykor sminkelni…

Írok egy blogot, ha esetleg lenne kedvetek olvasgatni néha… http://borderlany.blog.hu

Üdv. BL

#4445 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.10. 17:48

Szia Fazekas! Azután küld el a telószámod, miután nem gondolod azt, hogy te jobban gondolkodsz és cselekszel, mint mások…

Persz., hogy az élet olyan mint a kerékpár, haladnunk kell, hogy ne veszítsük el az egyensúlyunkat, és ez a ” történet ” írójának menni fog :)

CIAO !

 

 

#4444 rabbi hozzászólása: 2011.02.10. 16:03

Kedves Fazekas!Kerek toled valamit:

Legkozelebb,amikor ilyen lecsupaszitott sommas velemenyt irsz,elobb probalj belebujni a velemenyezett cipojebe,es elsetalni benne a szomszed varosba,de ha feltorte a labad ne panaszkodj!

#4443 mennifog hozzászólása: 2011.02.10. 13:47

Szia!

Voltam én már kényszerbeteg, depressziós, skizotip, generalizált szorongó, egyéb szorongó, borderline, sok sok gyógyszerrel, hát egyre rosszabb lett. nem tudom, h beképzelem-e vagy sem. csak nem találom a helyem 30 éve.

#4442 fazekas54 hozzászólása: 2011.02.10. 13:45

Új bordi a láthatáron” írójának üzenem.

Szeretnélek meg nyugtatni,hogy nálad nincs baj csak be képzeled magadnak,

minden olyan jelenséget amelyet a világon tapasztalsz.Azt hiszed,hogy minden másként van mint ahogyan te gondolod.A világ egy összetett dolog amit te nem értesz ,de ez nem a te hibád attól a dolgok még mennek a maguk útján.Túl sokat foglalkozol magaddal.Kérlek válaszolj ha igazam van.  Tsz:06706335284

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close