Hepa Céé–gonosz céééééééé- utálatos céééé

Téma címkék:
2011.02.12. 19:03

Sziasztok!

Szép jó estét kívánok mindenkinek!

Látom ill. olvasom, hogy sokan vagyunk egy cipőben. Most akkor leírom a mi történetünket is nektek!

2009-ben kezdődött az egész.- egy rutin vérvétellel. Akkor nem stimmeltek a dolgok a májfunkcióval. Kontrollvérvétel és társai, majd elkezdtünk járni belgyógyászatra, tovább adtak egy másik olvsonak, mert speckó orvos kell. Na gondoltuk, hogy baj van. 3x küldüt el a vért, hogy biztosan igazolódjon az, amire gondoltunk, de bíztunk, hogy nem az. De még is az! Hapetits C!

2009. augban beadtunk az “igényünket” az inteferonra, amit 2 hnap múlva meg kaptunk. Elkezdődőtt a kezelés. 12hét alatt javulás volt, majd a 24hetes vérvételen jöttek a gondok. Nem lefelé mennek a vírusok, hanem inkább szaporodtak….csökkenés helyett, vissza emelkedett a vírusszám. Interferon mellé pluszba szedtünk Legalont, Humet R-t, Magne B6-ot, Béres csepp +C vitamin, céklakapszula….stb. De nem mondhatnám, hogy valami javulás ismét beállt volna.

Nagy nehézségek árán eljutottunk a 48.hétig, amikor szintén nem volt változás a laborban. A kezelés leállt. Azzal biztatanak minket, hogy jön a 3. kezelés.

Most ez iránt szeretnék érdeklőni, hogy valaki tud-e valamit az új interferonról? Állítólag 1 injectio és 2 fajta gyógyszer lesz az új fajta kezelés. Nekünk most ez ígérik. Ha valaki tud erről valamit, akkor jelezzen már nekünk.

Köszönjük előre is a választ.

Ui.: ha valaki segítséget kér, vagy tanácsot, akkor írjon nyugodtan. 15hónapra visszamenőleg tudok segíteni, csak most időhiány miatt ennyire tellett.

Fel a fejjel mindenkinek :D

#4517 galambos51 hozzászólása: 2012.06.28. 15:39

Kedves PindurPandur!

Én most kezdem a 3-as komb. kezelést. Szeretném felvenni veled a kapcsolatot, ha kedved van, írj .

Üdvözlettel: galambos51@freemail.hu

#4516 ekaland hozzászólása: 2011.03.29. 13:26

Szia…

Hogy vagy? Én ma tudtam meg, h hepa c-m van. Szeretném megkérdezni, h mi van most veled, milyen tapasztalataid vannak a kezelésről? Mióta vagy az? Mit tudsz nekem segítségül elmondani, mert nálam kb. most dőlt össze a világ..

üdvözlettel: ekaland@freemail.hu

#4515 Gigi30 hozzászólása: 2011.02.28. 17:15

Kedves Eszterlánc!

Jómagamnak is voltak gondjaim, amikor bekerültem a kórházba a májproblémámmal. Ugyanis 2006-ban májgyulladással indult. Kezdtema legeljén:

Beteg lettem, és elmentem a háziorvoshoz. Mondta, nagy valószínűséggel-mondta ő, hogy tüdőgyulladás,- ad gyógyszert melynek neve Avelox, illetve Normolit por.Nah, szedtem is én..Aztán csak rosszabb lett, és semmi sem maradt meg bennem..Orvos mondja, hogy mit csináljon? Nah, kaptam egy inekciót. Hiba volt. Kiadtam sütit amit bevettem.Aztán ismét vissza….Anyu mondta neki, hogy nem kellen-e e tüdőszürő??Aztán el is mentünk..Nem volt tüdőgyulladás….Anyu felhívja a kórházat, és a főorvos imerösünket….Nah Ő  azt mondta, holnap legyünk szivessek becuccolni. Meg is látta a gyógyszereket..Avelox egyik mellékhatása, a májfunkciók “gyötrése”…Azonali vérvétel volt…A májam nem méregtelnített…Egy hét a kórházban…Közben minden áldott nap vettek vért….Gyomortükrözés….Semmit sem tudtam enni, és egy “auschwizti szintre” fogytam..Kaptam én gyógyszert, meg utánavitamint amikor kiengetek..

Mikor még így gyönge voltam, akkor már javasolta valaki, hogy menjek el természetgyógyászhoz. Ő adott olyan vitamint amitől helyre jöttem, és meggyógyultam….

 

Remélem, hogy sikerül meggyógyulni!Tudom, hogy milyen nehéz is ez!!Nem szabad feladni!!

#4514 eszterlanc hozzászólása: 2011.02.28. 16:48

Kedves PindúrPandúr!

Édesapámnál hepatitis c vírust diagnosztizáltak. Szeretném felvenni veled a kapcsolatot, mert lelkileg most nagyon a padlón vagyok. Ha időd és energiád engedi néhány kérdést szeretnék csak feltenni. Próbálnék minél több információt összeszedni ezzel a betegséggel kapcsolatban.

Köszönettel: Eszter

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close