végre történik valami

Téma címkék:
2011.02.19. 21:05

Sziasztok!Ma február 19.-e van.Végre elindultam a gyógyulás rögös és mint kiderült lassú útján.Jövő héten kedden megkezdik a külső sugárkezelésemet 28 napon keresztül az országos onkológiai intézetben melyet minden szerdán egy platinum nevű 3 óra alatt lefolyó kemoterápiával egészítenek ki mely az orvosok elmondása szerint felerősíti a sugárkezelést.Ha letelt a 28 nap akkor még 3 alkalommal (heti 1 ) kapok majd belső sugárkezelést.Szóval ezek várnak rám de az ottani orvos team szerint ez 95%-ban hatásos szokott lenni és szinte biztos,hogy utánna műthetővé válok!?!Nem tudok mást tenni mint követni az utasításokat és igyekezni betartani mindent amit elvárnak tőlem a kezelés sikerességéhez.Jelenleg nagyon szélsőséges az állapotom.Egyik nap teljesen normális életet tudok élni mintha nem is lennék beteg másik nap pedig még pisilni sem tudok felkelni.Kaptam egy jurnista nevű morfiumos fájdalomcsillapítót ami gyakorlatilag három napra “kiütött”ugyhogy közöltem az orvosokkal,hogy nem vagyok hajlandó tovább bevenni ezt a szert.így most fájdalmaim vannak az éjszakák kibírhatatlanok de az orvosok ígérete szerint a sugárkezelés hatására a fájdalmak is enyhülni fognak.Bevallom kicsit félek a sugártól és mellékhatásaitól a kemótól pedig iszonyatosan de nem tudok mit tenni csinálnom kell mert nekem nincsen választási lehetőségem meg kell gyógyulnom bármi áron!!!

#4593 -anyuci2006- hozzászólása: 2011.03.08. 19:41

Szia

KITARTÁS KITARTÁS és KITARTÁS!!!!

Remélem minden jól alakul nálad. Nekem sajnos nemigen mennek jól a dolgaim. februárban kivették a sint a vesémből és 40 fokos lázam lett, meg hidegrázás úgyhogy megint cső van a hátamba és egy zacskót cipelek magammal (a maradék még működő jobb vesémet), április 6-án műtenek (kivágnak a vékonybélből és az uréter helyére teszik) megint vágják a hasam mint a kipakolásnál. Valahogy már hogytán a reményem mert másfél év alatt 9-szer műtenek. Én idáig mindent megtettem a gyógyulásért és akartam, de mindig valami elromlott rosszabb lett, azt mondták peches vagyok mert minden mellékhatás és szövödmény nálam megtalálható ami csak létezik és a sugár nagyon nagy rombolást végzett a szervezetemben.

Hát itt tartok és baromi hosszú az idő a műtétig, nagyon lassan telnek a napok, rengeteget jár az agyam – miért történt, mi lesz, hogy lesz, mikor gyógyulok már meg végre – hisz itt vannak a lányaim akiket egyedül nevelek és nagyon hamar kellett felnőniük.

Még csak 44 éves leszek a nyáron és szerintem még van mit látnom a világból, van még mit megtennem amit eddig nem tettem, még lehetne párkapcsolatom – olyan amiben viszont szeretnek – azthiszem nem vagyok olyan rossz ember, hogy ilyen bajok között ilyen hamar legyen vége mindennek. Még annyi mindent AKAROK csinálni.

Hiszek is a gyógyulásban, csak már annyiszor nem úgy történtek a dolgok ahogy kellett volna, hogy már nem reménykedem semmiben csak örülök minden megélt jónak.

Remélem Te azért nem vagy ennyire peches és minden rendben lesz a kezelésekkel.

 

Szia és sok sikert, boldogságot és egészséget.

#4592 Edyt77 hozzászólása: 2011.02.22. 08:11

Kedves Tyúkanyó! Én is sok erőt kívánok neked,az a legfontosabb hogy ne félj az sok erőt elvesz.Az Onkológiai Intézet a legjobb hely ahol megkaphatod ezeket a kezeléseket.A kemo(én is ilyet kaptam)nem az a kemény drasztikus kemo de a vérképre nagyon figyelni kell közben.A sugár a kezelések félidejétől nehezedik de annyira odafigyelnek.Egy jó tanács csak ha megfogadod olyan sok jó természetes készítmény van ami segít de az orvosok ezeket(mivel nem gyógyszer) nem támogatják.Hívhatsz írhatsz ha bármiben segíthetek!

#4591 revi11 hozzászólása: 2011.02.20. 20:00

Kedves Tyúkanyó,ezúton kivánok neked sok erőt,kitartást.Gondolok rád,és drukkolok neked.Próbálj meg a gondolataidban pozitív lenni,és jó dolgokra koncentrálni,és legfőképpen azt a fejedbe vésni,hogy ez most egy rossz dolog,de NEKED MEG KELL GYÓGYULNOD,ÉS KÉSZ,ITT NEM LEHET MÁS VARIÁCIÓ,ÉS NEM IS LESZ!!!!Tudom,milyen érzés a fájdalom,és a kétségbeesés,de hidd el,erősnek kell lenni,és összeszorított fogakkal kell végigmenni ezen az úton,ahol a végén a JÓ VÁR RÁD!!!Hajrá,írj,ha bármi van,ez a legkevesebb,hogy ismeretlenül is,és ha  csak szavakkal is,de bíztatlak,mert átérzem a helyzeted,és ez a legkevesebb.Szia,Évi:-)

#4590 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.20. 10:16

Kedves Tyúkanyó!

Ismereteim révén meg fogsz gyógyúlni, ez azt jelenti, hogy a volt párom testvérének ugyan ezek voltak a kínos panaszai, ugyanezt diagnoztizálták nála és ugyanezt a gyógymódot  kellett választania.

Sok szeretettel gondolok Rád!

#4589 rabbi hozzászólása: 2011.02.19. 21:30

Kedves Tyukanyo!

Mar nagyon vartam visszajelzesed!Felesegem is,es korustarsaim is(His Voice)kerdezgettek,hogy mi tortenik azzal az anyukaval,akiert imadkoztunk.Igen!Neked elni kell!Neked meg kell gyogyulnod,hisz csaladodnak szuksege van rad!Ha teheted,kerlek tajekoztass minket gyogyulasod allapotarol!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close