xy-nak

Téma címkék:
2011.03.11. 10:02

A gyermekkorom valahogy kimaradt a történetekből, most pótolom. Hagyjuk a copperfield dávidos kezdést, és nyissunk az ovodával; kiskölyök voltam, amikor eltanultam a hülye szót a bátyámtól, apámra mondtam, meg is lett az eredménye, hurkásra vertek, főleg arcon. Tenyérnyomok, foltok, ez meg az. Bevittek másnap az oviba. Az óvónéni kihívta a gyámügyet meg egy rendőrt, arra apellálva, hogy ki kell venni a családból egy gyermekotthonba. Anyám meggyőzte a gyámügyest, hogy ne szakítsanak ki, hiszen van három normális fiúgyerek a családba. A gyámügyes beleegyezett azzal a feltétellel, hogy nem emelnek kezet rám többet. Anyám annyit mondott, ez mind a te hibád. Aztán még ebben az időszakban molesztált a bátyám, a hároméveskori németjuhász harapta seb az arcomon meg a lelki terror hozta magával a szörnyű tinikort, az is a bátyám sara volt, neki kellett volna vigyázni rám. Egy rakás szarnak éreztem magam tizenévesen, amellett hülyének, mert a lelki meg gondolkodásbeni dolgaim nem fejlődtek, mint a többi gyereknek. Egy barátom sem volt, magányos voltam, kitaláltam egy képzeletbeli barátot, Eriket. Jó barátok voltunk. A történethez még hozzátartozik, hogy tízéves korom táján a bátyám rendszeresen vert, az IQ-ja magas, így hamar rájött, hogy arcul nem üthet, hát vert mindenhol másutt. Éreztem, hogy valami nincs rendben nálam, miért nem vagyok olyan, mint a többi gyerek. 18 éves koromban elvesztettem a szüzességem, ami gyakorlatilag egy nemierőszak volt. Volt egy kétéves párkapcsolatom, nem voltam egy idő után hajlandó, megalázásnak éreztem, megtanultam hang nélkül sírni, soha nem vette észre. Aztán nem voltam hajlandó többet elviselni, hát neki meg volt rá interesse, megerőszakolt. Később szakítottunk. Tavaly májusban egy vendég tette ezt, én alvást színleltem, miközben könnyeztem. Onnan fogva nem voltam és nem vagyok hajlandó senkivel szexuális kapcsolatba lépni, gondolatban lemondtam a családról. 19 évesen behívott a kolis pszichonéni beszélgetésre, mert drámaórán észrevette a bizarr viselkedésemet. Elmondása szerint a két karomat gyakran tartottam védekező állásban, furcsán mozogtam, féltem tőle, akkor jöttek a falcolások, saját ötlet, nem valami filmből vettem. Megállapította hosszas gondolkodás után a borderline-t. Egyetemen nem bírtam tovább, harmadikban jelentkeztem a körzeti pszichiáternél. Csakhogy adjon valamit, ami lenyugtat, nem tudtam aludni, ahogy most sem. Beutalt, annyira féltem, hogy bőgve jöttem ki. Másnap mégis megjelentem a pszichiátrián. A skizofrénia kb. 2 éve jött. Először sikolyok, hangok, aztán véres klaviatúra, vérfüggöny. A kisfiú csak aztán jelent meg, a kórházban folyton hallucináltam, egy feketehajú nő volt, bölcsész, rengeteg okosat mondott. Delíriumos kivetített kép, semmi mozgás, ebből ébresztett fel egyik szobatársam. Maximális dózist kaptam Kventiaxból, de nem tűnt el a nő. Aztán jött az Ypsila, a nő eltűnt. Ma is hiányzik. Végül már az agyamban kotorásztak emberek. Gyakran előfordul. Megfigyelnek.

#5167 gyomorfekely hozzászólása: 2011.05.08. 08:19

Hála az égnek, nincs nődokim, nem is lesz. A pénz nem motivál, egyszerűen kapcsolatot nem akarok, elvagyok fiús önmagamban, szexualitás undorom van, rühellem, ha tapogatnak, ha reggel arra ébredek, hogy a hlye prszt vendégem a pizsamámat cibálja rólam, mintha kijárna neki, csak mert idetolta pestről a pofáját.

#5166 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.05.05. 07:17

:(

#5165 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.05.05. 07:06

Meg akarlak győzni …

… aról, hogy Te nem olyan vagy, mint a többi nő. Neked elárulom, de ez maradjon kettőnk titka, nincs benned semmi elítélendő amúgy sem. Vagy neked túl öregek udvarolnak ? Vagy nem elég jóképűek ? Vagy nem elég pénzesek ? Ha egyik sem, akkor miért zárkózol el egy hozzád való mélyebb kapcsolattól ?

Ha bármi rendellenességet tapasztalsz a menzeszeddel kapcsolatosan, feltétlenül keresd fel a nőgyógyászodat!

#5164 gyomorfekely hozzászólása: 2011.05.05. 06:25

Lássuk, izék, konkrétan libidóemelkedés, amit gyűlölök, és meg álmodok, valakivel fetrengek vagy magamban, undorodom az egésztől.

Lehetne egy kérdésem?

Nincs ciklusom olyan 2 hónapja, szexuális életem sincs, na, most ennek lehet az oka, hogy naponta csak egyszer eszem meg stresszesek a napok, van, hogy egy héten többször nem is alszom és erős gyógyszert szedek?

#5163 rabbi hozzászólása: 2011.04.19. 15:03

Roodon csepp.Az segit.

#5162 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.19. 10:12

Megosztod velem, milyen szexuális izé jön elő ?

#5161 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.19. 10:11

Szió:)! A szorongást, okoz az elfolytott nemi vágy. Ne folytsd vissza magad, és akkor e téren nem fognak leszedálni. Kicsi sit-zu kutyulik pedig arik, sajnálom. 

Vannak 2 hónapos vadas színű, belga óriás nyusziaim, küldök ha kell.

 

#5160 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.19. 08:14

Jó reggelt! Sajnos működnek a hormonjaim. Mindenféle szexuális izé előjön, ha nem tompítom magam gyógyszererrel. A dokim kategorikusan kijelentette, hogy nem fog estére leszedálni, pedig kéne (aludni is).

A tesók szeretnének kutyust, szerintem az öt macska sem vétózná meg, de anyámékkal nem lehet beszélni.

#5159 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.18. 20:53

Lehet, hogy éjjel a sötétben, másként működnek a hormonjaid.

Kár, hogy nem engednék a kutyust.

Jó éjszakát kívánok!

#5158 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.18. 11:35

Ikszypszilon, sajnálom, de rövid leszek, egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni, nem bírok fenn lenni. Egy kutya jó lenne, de anyámék nem engednék.

Rendes lány volt, hogy kisegített. Nálunk nem voltak “édrekes” esetek. Részben ezért is aludtam el a terápiák egy részét.

#5157 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.17. 10:58

Ami azt illeti a zárt osztályról került fel a lány. Nem hiszem, hogy mások problémáinak megoldásához,beleérző képessége sohasem volt meg benne. Egy valamiféle anyagcsere betegség okozhatta nála a skrizofréniát, ami esetenként más-más: Zavar az észlelésben, érzelmi élet zavara, szociális probléma, beszédzavarok, motoros zavarok. Kedves, együttérző, segítőkész volt. Mivel hírtelen kaptam idegösszeroppanást, mentő vitt el. Időm nem volt, hogy össze szedjem a cókmókom. A kislányomért aznap már nem bírtam elmenni biciklivel az óvodába. Semmi nem volt nálam. A lány adott WC papírt, zsebkendőt, tusfürdőt. Volt ott két fiú is ki skrizofrén volt, az egyik elmondta mind a két szülője azok. Ő a tükör elé állt otthon, agresszív lett és betörte azt. Elkeseredésében, mert alacsony, köpcös fiú volt, és nem sikerült tartós kapcsolatot létesítenie, csak kurvákkal néha. A szülők hívták ki a zsarukat, mert nekik is támadt. Sőt bevallotta, hogy a zsarukat is vasvillával akarta kikergetni az udvarból. A megfelelő kezelést, mégha nehéz is volt, megkapta. Tudata felszabadult, mindenkihez kedves volt. Nem volt tolakodó, mint egyes pánikbeteg, akik a hátsóm nézték, és durr bele a közepében megkérdezték nem-e lehetne összejönni, egy kis kényeztetés erejéig. A másik fiú sokkot kapott egyszer, mert aktív sportoló volt és a súlyzó ráesett a mellkasára. Azóta mindig fulladásos rohamai voltak, pedig sem aszthmás, sem szervi elváltozás nem történt a balesete követketében. Jó fejek voltak!

Egy néni volt, ki nevét nem tudta és homályos tudatában bolyongani kezdett. Őt le kellett vinni a zárt osztályra, mert agresszív lett, ráütött szobatársa lábára, éjszaka. Érdekes, ő mindig sminkelte magát :).

Kicsi problémád van most, de ez nem teszik lehetetlenné az életed.

Nem szeretnél egy aranyos kiskutyust?

Köszönöm, hogy elolvastad soraim.

 

#5156 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.17. 07:43

Köszönöm, Ikszypszilon, hogy megosztottad velem (is) ezt az emléket. A skizofréniára, ha jól tévedek, jellemző, hogy az illető nem képes beleérezni magát mások helyzetébe, amit a lány mondott, akárhogy is, de logikus volt. Már miért lehetne ítélkezni olyan helyzetben, amiről a bizonyos hölgynek fogalma sincs. Ez még szép megfogalmazás volt részedről. Minek ártja bele magát. Nekünk is voltak csoportterápiák, amikor sikerült elérnem, hogy a figyelő helyett a nyíltra tegyenek. Egyszer szólaltam fel, különben hallgattam, és tényleg nem tudtam beleélni magam felnőtt, igazán felnőtt nők helyzetébe – az igazán alatt azt értem, hogy én még mindig az a gyerek vagyok, aki nem tud megmaradni egy párkapcsolatban, hanem a szülei odafigyelésére van szüksége és egy pótanyára, aki most a pszichiáterem. A leszbikus intencióim is a nemierőszakokból, kisgyerekkori molesztálásból erednek.

Probléma van, de nem nagy ügy, négy és fél órát aludtam, hat előtt arra ébredtem, hogy pszichiátrián vagyok, keresem a pszichiáterem, egy branült akarnak a karomba ültetni és minden nap Fluanxollal pumpálni. – Írtózom a tűtől.

#5155 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.17. 06:23

Nem tudom ezt kinek írtad Rabbi !

A férfiak azokat a nőket szeretik, akik szertik őket. A nők is így vannak vele…, és nem mindegy ki tartja őket a karjukban. Egyébként, nem csak a társas kapcsolat tehet mindenkit boldoggá…, illetve a másik nembélivel kötött kapcsolat. Én kizárólag a férfiakat szeretem. Előnybe részesítem a férfi részéről a szeretetet helyett, a megbízhatóságot:)

#5154 rabbi hozzászólása: 2011.04.17. 05:42

Akarod-e,hogy boldogga tegyenek,vagy otthonosabban mozogsz a keserges,csalodottsag,becsapottsag,megvetettseg allapotaban?Szerintem minden ferfi jobban szereti a boldogsag mamorat,mint a keseru,savanyu,fanyal tarsat.

#5153 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.17. 05:29

Kedves Gyomi ! Napsütéses, derüs napot kívánok !

Én sem tudom interneten kifejezni magam pontosan, azért igyekszem, és próbálom. Sőt azt is elfogadtam, hogy nem lehetek midenkinek szimpatikus. Ez bennem is okoz némi szorongást, mikor feljövök az oldalra.

Van egy kedves emlékem. 8 évvel ezelött, amikor a kedvesem elhagyott bennünket 11 év után, ott maradtam egyedül egy 4 éves kislánnyal. Olyan volt nekem a párom, mint egy kábítószer, hiányérzet alakult ki bennem, hogy elment. Elfogadtam a döntését, mégis a pszichiátrián kötöttem ki. Enni nem tudtam a bánattól, főleg azért, mert a kislányom vissza várta őt!

A pszichiátrián nagycsoportos bemutatkozás után egy hölgy ki az urát tette felelősségre, hogy miatta van az osztályon, nekem ugrott : “Mit tettél Te, a párodért ? Bizonyosan nem ok nélkül hagyott ott téged!” Én elmondtam, hogy 11év után szerelembe esett, azelött minta pár voltunk. Ilyen az élet, el kell fogadnunk, hogy bármikor képes az ember újra szerelembe esni. Nem véltem magamban hibát felfedezni, és ezt a gyermekem apja és kedvese is mondta. A hölgy tovább folytatta: “Csak benned lehetett a hiba!”  Emelkedett hangsúlyban.

Egy skrizofrén diag. fiatal lány vissza válaszolt neki.

“Soha ne törjünk a másik ember felett pálcát.” 

Példaértékűen beleélte a helyzetembe magát, a hölgyre sem vetített ki negatív jelzőket. A csoport néma csendben hallgatta és nagyon tanulságos, okos hozzáfűzni valója volt mindenkihez.

Soh’ sem felejtem el ezt leányt!!! Téged sem, ha valami komoly gáz van írj!!!

#5152 rabbi hozzászólása: 2011.04.16. 20:09

XY!….Itt minden haz egesz lapos teteju,s ugy tunik a google egy regi kepe van meg fennt,amin a Rangarem allt a hazunk elott.(Mostmar mas haza elott.)Azt hiszem az “egyutt” nem mukodik tovabb.En megyek a munka utan Bostonba,s o megy a lanyahoz,aki ugy vagyik ra,mint egy nagy pupra a bal valla mogott.

#5151 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.16. 19:17

Nos, XY, nem szeretek háborúskodni, békés természet vagyok, gyűlölöm a gyűlölséget, elegem van az emiatti félelmekből, egy kicsit most is félek, de csak azért inkább, mert megint az igazat írom. Az tényleg diliház, kísérleti labor. Aki a fejemben motoz, okos embernek tűnik, és rendes amellett. Nem t’om, talán azért kotorászik a gondolatok szövedéke közt, mert nem tud hozzám szólni, lenyomja az Ypsila.

Köszönöm az esélyt, soha nem hazudok, esetleg félreírok, mert nem érzem pontosan azt, ahogyan ki tudnám fejezni. Néha nehéz magunknak is megvallani az igazat. Nekem sincs betegségbelátásom, csak azt mondom, amit a pszichonéni. Ezért akarom abbahagyni az antipszichotikumot.

Sokat változtam egy jobb “élet” reményében, gond volt az önhigiéniámmal, ritkán álltam zuhany alá, most minden másnap. Leszoktam a cigarettáról, igaz a kényszer vitt rá.  Írok publikációt, hogy segítsek anyáméknak. Már csak egy lányt szeretnék. A hímektől félek. Nem vagy vétkes, meg akartam változtatni a corpus címét, de a gép nem engedi. hamar dühbe gurulok, de békeszerető vagyok. Azért változtattam címet.

#5150 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.16. 17:08

Fehér terepjárót, lapos tetejű házat látok, nem tudom jó helyen járok

#5149 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.16. 16:56

Drága Rabbi !

Tegnap kikapcsoltam már a gépet, mikor integettél nekem. Hálásan köszönöm, hogy ilyen csodálatos élménnyel ajándékozol meg, hogy kicsi világodba betekintést nyerhetek. Ideig-óráig lehet húzni a kiköltözést, egy jó ügyvéd segédletével, én ezt kívánom neked. Olvastam, hogy az USA-ban lehet vásárolni most 70 % -kal olcsóbb házakat. Így legyen, és mindenképp maradjatok is ott. Kedves nejeddel, nem tartom jónak, ha köztetek most válságos a helyzetet, mert egyedül ezt a problémát sokkal nehezebben oldjátok meg. Tartsatok ki egymás melett, jóban és rosszban!!!

Most indulok Sunrise Ave,-n,es a Nicolettol a 2. házhoz balra, és lesek egyet :)

#5148 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.16. 16:19

Én is diliháznak nevezném a te esetedben lévő gyógykezelést. Éber tudattal érzed, hogy a fejedbe kotorásznak, és nem áll módodban ennek a lénynek valóságát és szavainak hitelességét ellenőrizni. Az ilyen tapasztalat ritka, de reménykedem, hogy nem olyan személy kotorászik  az agyadba, akinek se tudása, türelme, derüje, szeretete nincs.

Megadtam a sanszot te igazadnak, az alábbiakban leírtam.

Próbálj kilépni eddigi drámai helyzetedből, önmagad, szüleid, engem kívűlről és fentről nézni, így más történetet fogsz látni.

Ha felébred a lelked, arra is képes leszel, hogy ” vétkes szüleid ” vétkes xy-nt ” , akik “bántottunk”, megérts és szeretni tudj minket.  Ezt hívják újjászületésnek. Szeretettel küldöm neked ezt a pár sort, segíteni fog, talán jobban mint a pszichiátria, ahol kompromissziumra tanítanak.

#5147 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.16. 11:11

Ha felkeresem az orvosomat, bedug a diliházba jó két-három hónapra, már a henteléseket is túl komolyan veszi. Igaz, hogy meg akarok halni, de nem lehetek önző. Sajnos. Akkor javaslom, ne térj le az útról, erről a kis állomásról, amit megelőlegezett bizalomnak hívunk, persze, ha úgy vagy, tedd azt, szabad szólásjog van, a gondolat világa sem börtön, én pedig nem vagyok kamu szövegíró. Magyarán nem kenyerem a hazugság. Ami pedig a tüneteket illeti, akad egy-kettő az Ypsila ellenére is. Hová is jutna ez a mocskos világ, ha épp te turkálnál az agyamban olykor-olykor, legutóbb tegnap. Na meg a te kedves kis mimikáidat utánoznám akaratlan. Akkor azonmód fognék egy pisztolyt.

#5146 rabbi hozzászólása: 2011.04.15. 17:08

Nos?Lattal XY?

#5145 rabbi hozzászólása: 2011.04.15. 17:07

Megjott a felszolitas:3 napon belul el kell tunnunk a hazbol.Ugyved irta….Irany egy masik ugyved!”Az a 3 nap minimum 30,ha nem tojunk be,de lehet akar 90 is.Ez itt USA,es nem Banankoztarsasag!…Az elet szep,es Kaliforniaban ragyog a Nap.XY!A Ramseyn terj eszakra,a Sunrise Ave,-n,es a Nicolettol a 2. haz balra….Most kimegyek,es integetek neked.:-)

#5144 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.15. 15:54

Engedd meg, hogy megmagyarázzam. Egyidejüleg kérdeztem, hogy tünetmentesnek érzed magad, azzal szemben, hogy leközölted ” meg akarok halni, venni egy pisztolyt, és letudni a hátralevőket, henteled magad”. A válasz egyértelműen tünetmentes, de problematikus is volt számomra.

Ha valaki leközöl egy ilyet, amiket te szoktál írni magadról, én az oldal, vagy esetleg az itt kialakult barátaid helyében, ezt öngyilkossági szándéknak nevezném, és hozzátartozóidat, temagadat felkeresném. Ha ezt nem teszi meg senki, bűntény. Illetőleg, ha te érzed valósnak ezeket a gondolatokat, nem szégyelnéd felkeresni az orvosodat.

Nézd,  csak márciusban 70 valahány történet született, sok hozzászólásom volt, ezeket már nem jelölik, de megmaradtak. Sokan azóta eltüntek, természetes, hogy kételkedem egy-egy kamu sztoriban. Bohócnak érzem magam és elmebetegnek, hogy arctalan emberekkel beszélgetek, de megadom a megelőlegezett bizalmat. Téged bekostoltalak, mert szimpatikus vagy. Ennyi.

 

#5143 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.15. 14:49

Megtanultam naív kislánykából szkeptikus lenni… revideálok, ez a betegséggel jár. Mellesleg szerintem azért nem hiszel nekem, mert kicsit fejlettebb a verbalitásom, nem tehetek róla, hogy egyetemre tanulás, tételsor ismerete nélkül csak azért kaptam négyest, mert szemét módon pontoztak. Ezt az első pszichológusom mondta. Szeinte mocsokság volt.

#5142 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 16:40

GGR Personal Agency :)

#5141 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 16:36

Rajta vagyok a East Ramsey street-n.

#5140 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 16:26

Azt hiszem mar nincs ra idom.Majd kesobb.Szep estet mindenkinek!

#5139 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 16:06

Gyere ide most és megmaszírozlak, kimozgatom az ízületeidet :) Szép napot kívánok!

#5138 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 15:58

Van,de most sietek mesterkedni.Azert elotte atmasszirozhatnal!

#5137 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 15:50

…, de megígérem a jövőben nem zavarom.

#5136 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 15:48

közben gyominak üzenem, azért provokálom, hogy harcoljon! a magnak is meg kell hallnia, hogy kalász legyen. én is így erősödtem meg, más provokációja miatt. kritika stb. egy terápia.

#5135 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 15:45

Klassz. Web kamcsid van -e ?

#5134 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 15:42

De jó :) Műholdra tettem. Ha jól látom reggel 8h 40 van.

#5133 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 15:16

Keresd meg Google map-en Banning CA-t.Ha szolsz mikor,integetek is:)Az izmok fajnak,de kutyakarapast szorevel gyogyitjuk.A farmokon szep,de nehez az elet.

#5132 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 14:57

Szép napot, viszont ! Ezekszerint komoly fizikai munkát végzel, amit hobbi szinten kiegészítessz szellemi munkával. Az jó ! Olvastam, klassz helyen élsz. Itt elég gyér a terep, a szomszédok csendesek. Kevés fa van, pedig a fák energiát adnak. Nem csak üde zöld koronályuk miatt. Kicsiny falu volt régen, most már szépen betelepült. Esténként lehet látni, mennyi lámpa ég a házak ablakából. Nyugis a Dunapart, bár most hullámokat ereget a szél. Gyakran elalvás elött a kislányomnak dúdolom: altass el, hűs dunai szél. Jó lenne egy dzsungelben, vagy egy farmon élni. Festegetni, házi tejet, túrót, sajtot, tejfölt enni. Kicsit elmélkedtem, bocsi.

Most valójában honnan írsz Rabbi ? Adductióban fáj a karod ?

#5131 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 14:07

Szep napot kivanok!Csak most keltem.Erzem a karjaim.Tegnap bekemenyitettem a meloban.

#5130 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.14. 06:28

Jó reggelt kívánok ! Igen, köszönöm szépen. Hogy vagy ?

#5129 rabbi hozzászólása: 2011.04.14. 06:05

Erikara gondolsz?Ok atadom neki.

#5128 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 16:27

Viszlát, és kérlek add át üdvözletem…. – nak, akivel általad lehetőségem volt a saját érdekemben beszélnem.

#5127 rabbi hozzászólása: 2011.04.13. 16:22

No jo,akkor en megyek egyetemesmesterkedni.Legyetek JOL!Az esti viszlatig!

#5126 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 16:15

Többször is fogtál ki tahót ?  Nem szívesen kopok le. Nem lehet.

#5125 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 16:12

Rabbi! Sajnálom, hogy az arcjátékokat, tekinteteket, testartásokat nem látod a kommunikáció során, de ha megtaláltad a számításaid a várószobában, akkor…. :)

#5124 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 16:07

Itt nem én kezdtem marakodni, csak megint kifogtam egy tahót, akinek, hiába magyarázok.

#5123 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 16:06

Nem érdekel a kártyapénzed. Le lehet kopni.

#5122 rabbi hozzászólása: 2011.04.13. 16:06

Lanyok!Mi a jo a marakodasban!

#5121 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 16:03

nyuszi vagy, én pedig Miska…. küldjek kártyapénzt ?

#5120 rabbi hozzászólása: 2011.04.13. 16:02

Kedves XY!

Termeszetesen en magambol indulok ki,s mivel en a valosagrol irok,ugy gondolom mas is.

#5119 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 16:00

Figyelj, Miska, egyrészt nem tudom a vacak kis számod, másrészt nem érdekel a hangod, és pénz sincs a telefonomon.

#5118 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 15:56

bátorságod nincs felhívni, hogy halljam a beszédhangod

#5117 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:46

az engem nem érdekel

#5116 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:45

megmondtam, nem regélek, leszar-lak.

#5115 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 15:45

gyomi! hallom amit írsz, de nem értem.

#5114 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:44

mellesleg tanulj meg írni. Mégis ki a fene vagy te, orvos? Erősen kétlem.

#5113 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 15:42

A skrizofénia hányféleképpen zajlik le szerinted? Kialakulásáról,a betegség lefolyásáról, kezeléséről, veszélyeiről mi a véleményed?  Mit kell tenniük a betegnek, és mit tehetnek értük az orvosok?

#5112 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:40

xy, Többet ne írj nekem, mert szarok a véleményedre. Világos?

#5111 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:39

Rabbi!

Nem a bűntudat vesz rá általában, hogy henteljem magam, hanem a vágy, hogy érezzek. Különben olyan, mintha nem is lennék. Persze néha büntetem is magam.

#5110 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 15:37

Figyelj, öreg, azt hiszel, amit akarsz, leszarom. És szerintem neked semmi bajod a világon, különben nem buzerálnál embereket. Ki a franc vagy te, hogy dignózisokat állíts vagy szúrj le. Szevasz Miska.

#5109 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 15:28

Rabbi ! Mennyire valósnak véled a történeteket, hozzászólásokat egy online programon belül ?

#5108 rabbi hozzászólása: 2011.04.13. 14:59

Gyomi!

Van elkepzelesed,hogy milyen velt,vagy valos bun huzodik a buntudatod mogott,ami miatt kart okozol magadban?

#5107 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.04.13. 09:38

Ha te skrizofén és borderline személyiség vagy, akkor legyen a nevem Kiss Miska.

#5106 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.13. 08:02

Nem megyek ki hátra, a kertbe, mert attól félek, hogy a kedvenc macskánk holttestére bukkannék. Az én hibám volt, leblokkoltam – ha stressz van, mindig csak bambán bámulok – láttam, ahogy apám áthajt a cicuson, az meg riadtan elsprintel, az öcsik talán ma hazajönnek Pestről. Nekik is lesz egy halottjuk. Amikor én hazajöttem a diliházból márciusban, a törpenyuszi már nem várt a konyhában. Az ilyen dolgok mindig felkavarnak, a könnyeim is itt ülnek a szemgödörben.

Megint nem tudok aludni, éjjel egykor akartam, de nem ment, kettőkor betettem egy koreai horrort. Majd összetojtam magam, kikapcsoltam egy óra után. Bevettem egy Dormicumot, vagy egy órát vártam, míg hatni kezdett, talán háromkor vagy utána sikerült elaludni. Hullafáradtan felkeltem kilenckor, nem tanácsos kihagyni az Ypsilát meg a többit. Előző este megcsiklandoztam a jobbkarom egy Gillette-tel, nem sokat ért, alig vérzett, ilyen szar pengével nem lehet hentelni. Amikor jól csinálom, fel lehetne fogni egy felespohárra való vért vagy többet. Az összes többi pengét ellopta a bátyám vagy anyámék. Még a kis ládát is kifosztották. Csináltam egy pengés nyaklácot, eltűnt a penge róla. Elegem van a hülye családomból.

Citromot csak zöldben láttam.

#5105 rabbi hozzászólása: 2011.04.13. 05:20

Kedves Gyomi!

Tegnap este a nejemmel konzultaltunk,igy nem tudtam a kitorpolt jot leirni.Bocs!Neha az elet felulirja a terveket…..Szo’….Jok?Igen.Az ablakom elott van egy szep nagy citromfa.Tele erett citromokkal.Ettel mar fajan erett citromot?…Hat az igazan fennseges!Minden hajnalban,ugy pirkadat korul ott szokta eldalolni egy madar a reggeli imadsagat.Fantasztikus valtozatosan tudja cifrazni.Azt hiszem fel kellene vennem magnora.A nappalim ablaka kelet fele nez,es reggelente gyonyorkodhetek a felkelo nap varazslatos fenyeben.Elottem kelet felol ket magas hegy kozott-San Gorgonio delen,es Nagy Medve eszakon-vezet egy hosszu volgy egesz a Mohave sivatag fele.A nap a sivatagbol bujik elo.Minden reggel lathatom a napot,mert a sivatag felett sosincs reggel felho.Neha,amikor felettunk borult az eg,nehany percre bekoszon hozzam a napsugar,majd almosan a felhok dunnyajaba bujik,amint felemelkedik.Ket oldalt a hegyek csucsai feher hosipkaval takarjak le kopasz bubjukat.Neha,amikor a hegyek felol fuj a szel,friss hoillattal teriti a volgyet.A hegyoldalakat melyek nehany hete zold pazsit boritotta,mara sargulnak.A vad kalaszok lassan beernek.A reggelek meg frissek,de delutanra 25fok korulre melegszik az ido.Minden korullottem az elet zamatat hordozza.Te hol laksz?Teged is ilyen gyonyoru termeszet olel at?

#5104 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.11. 19:14

Nem tudom, mit akarsz helyettem “kitorpelni”, de “torpeld”.

#5103 rabbi hozzászólása: 2011.04.11. 18:37

Gondolkozom rajtad Gyomi.Most dolgoznom kell,de estere megprobalok kitorpelni valami jot helyetted.

#5102 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.11. 08:27

Kedves Rabbi!

Ez attól függ, mely természetűre vagy kíváncsi. Remélem, nem élnek vissza vele, úgy értem eladják saját dolgukként, hogy leszázalékoltassák magukat. Ha bárki ezt meri tenni, azt karóbahúzom.

Először a hangok, súgnak-búgnak, hablatyolnak, vannak persze sikolyok is. Többször hallottam sikolyt. Nem féltem. Volt ott nagymama, öcsi, idegenek. Aztán jött a vér. Elborította a klaviatúrát, amikor ránéztem – akkor talán még Kventiaxon éltem -, majd összeszabdalt vérfüggöny előttem, amikor mentem le a lépcsőn. Viszonylag sokáig láttam. Az első emberem egy tejfölszőke kisfiú volt, azt mondta, hogy “igenis, uram”, jó hangosan, túlharsogva Srausst, majd hablatyolt. Ekkor tudtam, hogy irányt vett a skizofréniám, tehát be kell feküdni a pszichóra, mert nem akarok minden nap kisfiúkat a szobámban. Az a kiskölyök egy előzőleg részemről feltett kérdésre válaszolt. Befeküdtem, megint Kventiaxxal tömtek, ami szart sem ért, a legmagasabb dózis sem ért egy fabatkát sem. Nyolc rendellenességet tapasztaltam, mialatt bent feküdtem. Nem emlékszem, hol a papír… megnézem… nincs meg. Először is egy kedves bölcsész feketehajú nő mindennap az ágyamnál – gondolom azért bölcsész, mert magyarra jártam, tisztelem a könyveket és a bölcseletet -, sok okosat mondott megállás nélkül. Volt, hogy kinyitottam reggel a szemem, és nem a kórtermet láttam, hanem dobozokkal teli szobát, matekkönyvek voltak bennük. Ez érzés volt. Vonzódom a matekhoz, ezért lehettek azok.Voltak kimerevedett képek trasszerű állapotban.

Nálam nem is inkább a felettes én, inkább az ID uralkodott, dührohamokat gerjesztett, egyszer álmomban majdnem megfojtottam egy szobatársat.Ezt a felettes én – dolgot nem értem. Már elfelejtettem, mi is az.

Most van egy olyan belső sugallat, hogy fel kell hentelnem magam, tegnap jött, de a doki itt matat az agyamban. Ezt mások mondják. Sajna alvajáró vagyok, legutóbb egy korit találtam az ágyamban. Félek, hogy valakire dühös leszek, és megismétlődik a támadás. Senki nem áll olyan közel, ő meghalt, öngyilkos lett.

Kint fázom. Pocsékul vagyok. Mindennap úgy kelni, mint egy házi öleb, amit kedvesen eltartanak, mert elmeroggyant. Nem tudom, kitől örököltem, de a gyerekkori szegénység és abuzus kiváltotta.

Megint előveszem a korimat. Miskolcon. Havonta egyszer elmegyek oda, mert nem vagyunk épp gazdagok, adósságok. Amikor hív a dokim, akiben már az új anyámat látom, de ha megsértődik, az összes Ypsilát a fejéhez vágom. Van itt egy durva anyakomplexus meg szexualitásundor is.

Köszi, Rabbi, a tanácsot, igyekszem.

Edraan

u.i. sajnos semmi szépet nem tudtam írni. Sajnálom.

#5101 rabbi hozzászólása: 2011.04.10. 23:07

Kedves Gyomi!

Kerlek meselj nekunk a hallucinacioidrol!Meselj felettes ened intenziv szinrelepeserol!Mifele dolgokat uzent,s milyen erzest keltettek azok?Azert azt is gondold meg,hogy mi modon arthatsz valakinek,aki olyan kozel all hozzad,mint onmagad!Igyekezz sokat kint lenni a jo levegon,ahol intenziven mozogj!Ha bepunnyadsz,rossz erzeseid generalodnak,es elviselhetetlenne valik az eleted.Mozgas,levego,termeszet,napfeny,es sok viz ivasa mind javitnak a kozerzeteden.Okvetlen meselj nekunk valami szepet es jot!Tudom kedves vagy,es meghallgatsz!Szeretettel:Rabbi

#5100 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.10. 16:13

Én (is) meg akarok halni, venni egy pisztolyt, és letudni a hátralevőket. Voltak masszív hónapos – egyhuzamos hallucinációk, de a hülyék csak Kventiaxxal tömtek. Elfelejtettem, mit akartam. Leszarom.

#5099 bpd888 hozzászólása: 2011.04.10. 08:32

gyomorfekély: hogy nálam az egyszem elektrosokk – mert amint megtudta apám azonnal átvitetett egy másik kórházba – mit “használt” azt nem tudom, a gondolat olvasós és gondolat beültetős tüneteim nekem is fennálltak és azon pl semmit; de egyik alkalommal végignéztem egy másik páciens többszöri elektrosokkolás során történő változását, egy kicsit morcoskodó alakból egy csókosszájú babaarcú aranyos kisfiú lett úgy 5 alkalom után, aki nem mellesleg az ágyához sem talált vissza, bár az amnézia állítólag csak átmeneti; sokat olvastam utána, nem tartják egyértelműen hatásosnak; ami nálam hatásos volt, hogy akaratlagosan tudatosítottam magamban, mi a hülyeség, és vagy ennek köszönhetően vagy csak a “shub”  vagy “pszichózis” végeztével nekem a tünetek elmúltak, halucinációm az gyógyszerszedés ellenére úgy néz ki a napokban volt az első: egy motorbiciklit hallottam a közelemben elhúzni úgy, hogy meg is ijedtem tőle, és amikor körbenéztem sehol semmi… hát nem tudom hova vezet ez és a Te esetedben még ötletem sincs mit mondhatnék; de azt jut csak eszembe, hogy olyan rég akarok öngyilkos lenni, hogy mostanában azt mondogatom magamnak, ez már nevetséges, ha eddig nem tettem meg, mit fárasztom magam, inkább élvezzem már ami még élvezhető az életemből!!! és látom azt az előnyös oldalát, hogy bár sok mindent elvesztettem (karrier, leendő család – ami a két legfontosabb tervem volt)  most igazán szabad vagyok és azt teszek amit akarok, és egész szabadon tervezhetem a jövőmet, pl elhatároztam, hogy elmegyek külföldre és mindent magam mögött hagyok, és újrakezdem, adni kell (még) egy esélyt a sorsnak…

#5098 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.10. 08:20

Bpd888: A skizofrénia nálam hozta a depressziót, kaptam antidepresszánst, de semmit nem ért. Dühroham, órákig kukán ültem az ágyamon, és meg akartam ölni embereket. Bent a pszichiátrián. Nagyon magam alatt voltam. Nálunk nem bevett módszer az elektrosokk.

#5097 gyomorfekely hozzászólása: 2011.04.10. 08:14

Kedves Vini!

Múltam 26. Fiatalabbnak látszom, sokkal. A lelki érettségem egy ötévesé. Akkor maradjunk az ötévesnél.

#5096 vini hozzászólása: 2011.03.22. 17:56

Kedves gyomorfekely!

Tudom, fogalmam sincs hogy mi történt veled, amennyit olvasok az is bőven elég még sok is. Voltam pszhichiátrián, tömtek gyógyszerekkel. A nevelőanyukám az a tipus sajnos, amúgy jó ember, hogy két kézzel kapaszkodott belém és húzott vissza. Tömött a gyógyszerekkel, hogy nekem az kell, persze ezt mind önző okokból, hogy mellette maradjak, és életképtelenként rá legyek utalva. Jártam a sárga ház mellé ott volt tinédzsereknek pszichiátria, nem tudom hogy most is van e még. Én kértem a dokit hogy hagy maradjak még pár hétig, mert nekem ott sokkal jobb. Ott igazán szabad lehettem…  Aztán egyszer besokaltam és azt mondtam hogy ha velük maradok nem lesz belőlem semmi, és felköltöztem pestre kollégiumba addig vidéken éltem gyakorlatilag nem hagytam el a falut, és lásd.. nincs szükségem gyógyszerre hanem nyugodt, és itt van a hagsúly, életet élek.

Megkérdezhetem hány éves vagy?

#5095 gyomorfekely hozzászólása: 2011.03.22. 17:42

Kedves Vini!

Nincs esélyem, azt már eljátszották anyámék, a bátyám, meg kábé féltucat pali, aki meg akart vagy simán megerőszakolt. A szüleimre leszek utalva. Gyógyszerek életfogytig, injekció. Neked sem volt könnyű, sajnálom. Legalább van, aki szeret Téged, ennek csakis örülni lehet.

#5094 gyomorfekely hozzászólása: 2011.03.22. 17:37

A skizofréniára nincs olyan gyógymód, ami eltüntetné a betegséget. Próbálkoztak nálam nadival, természetgyógyászat, kézrátételes, nem működött, csak a félelmemet táplálta. A depresszióval nem tudok mit kezdeni. Folyton azon jár az agyam, hogyan iktathatnám ki magam.

#5093 vini hozzászólása: 2011.03.22. 17:28

Kedves Ikszypszilon!

Benéztem a címet, bocsi.. :-/

#5092 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.22. 17:23

?

#5091 vini hozzászólása: 2011.03.22. 17:14

Egyetem ezek után?? Le a kalappal. Én nekem ez nem sikerült. Bár tény hogy szeretnék. Engem is rendszeresen vertek a szüleim, bár inkább apám anyám rendes nő volt csak nem bírta idegileg apámat. Úgy hogy ki ezért ki azért de mind a ketten ittak. Nem szeretnék nagyon belemenni, de hozzánk átjött a szomszéd ( megjegyzem ő volt a legaranyosabb, mert egy kis virágért a kertünkből, mindig kaptam csokit :-) )és mondta hogy ha mégegyszer megütnek ki hívja a gyámhivatalt, persze egész este azt hallgattam hogy mit kell mondanom ha megjönnek. Aztán meghalt anyám, mikor 8 voltam, hogy milyen körülmények között azt is hagyjuk. Majd elvettek apámtól és nevelőszülökhöz kerültem. Mondhatnám mi volt aztán, de hagyjuk… Most viszont mindent leszámítva, mellőzve a rákomat, van valaki az életembe immáron hét éve aki rajong értem, és az első férfi az életembe aki nem a külsőmért, és nem a testemért szeret. De vajon akkor miért……????   :-) Na mindegy …:-)  Szóval biztos hogy neked is lesz jobb tudom sablonnak hangzik, de higgy benne.  Kitartást.. és sok erőt kívánok

#5090 bpd888 hozzászólása: 2011.03.22. 16:53

anyám 21 éves koromban  lett öngyilkos, az előtte levő öt évben már tényleg pokol volt a családi élet vele

elolvastam Susan Forward-tól a Mérgező szülők c. könyvet, a benne leírt dolgok úgy kb 80%-a része volt az életemnek

24-25 lehettem amikor kezembe került a borderline leírása, és rájöttem, hogy én az vagyok – kellően sok önmegfigyelés, önismeret tanulás és mások megfigyelése, emberismeret fejlesztése segítségével már épp kezdtem kijutni a BPD-ből, amikor megállapították a skizofréniát – ezzel kényszer elmegyógykezelésre vittek, mert ön és közveszélyesnek tartottak, ágyhoz kötözés, gatyába szaratás extra adag gyógyszerekkel, elektrosokkolás

szart nem értek, közelmúltban egy pszichiáter azt mondta, a gondolatok ellen nem hat a gyógyszer, csak segít elviselni

a hibás gondolatokat végül tudatos odafigyeléssel és kb 3 havi napi 1x300mg Seroquel szedésével sikerült eltűntetni

ma tök jól vagyok idegileg, nem is emlékszem már, mikor lehettem utoljára ennyire ép lelkileg, de valszeg csak kora gyerekkoromban

mindezt azért írtam le, hogy van remény, csak nem szabad feladni, és főleg nem beletörődni az orvosok olyan zseniális megnyilatkozásaiba, hogy maga gyógyíthatatlan elmebeteg, sosem fog tudni gyógyszer nélkül élni

#5089 gyomorfekely hozzászólása: 2011.03.12. 17:39

Kedves Gigi30!

Milyen szakdolgozat volt az? Amúgy ne haragudj, amiért csak most írok, köszönöm az együttérzésedet.

#5088 gyomorfekely hozzászólása: 2011.03.12. 17:36

Bocsánat, Ikszypszilon levele volt.

#5087 gyomorfekely hozzászólása: 2011.03.12. 17:35

Kedves Rabbi, azt hiszem, elcímeztél egy levelet hozzám.

Hozzászólhatok?: Az IQ mint fogalom szerintem nem releváns, pusztán matematikai spekuláció, gondoljunk bele, hogy egy írónak, nem tintahugyozónak, az íráshoz van különleges intelligenciája, a grafikusnak a vonalvezetéshez, a legtöbb ember nem tud írni, olyat, amit ki is adnak, a legtöbb ember úgy rajzol, mint egy ötéves. A többség IQ-ja 95-100, mondjuk a bratyómnak 156 volt a seregben. Én értek ahhoz a két említett dologhoz, szerintem az is intelligencia kérdése, csak nincs rá mérési eszköz. Meg mindig megértettem a matekot magamtól év végére, ahogy a nyakkendőkötést, amit azelőtt 20-szor ismételtek meg előttem, aztán másnap leültem a padba, és kötöttem egy marhajó nyakkendőt. Az ilyen autodidakta módszer is intellektus kérdése.

#5086 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 16:54

Olyan kedves vagy, hogy mindenre válaszolsz, amire valamiért kíváncsi vagyok ;)

#5085 rabbi hozzászólása: 2011.03.12. 15:04

Szia.Legutobb 117-nek jott ki.

#5084 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 14:42

Szia Rabbi :) !

Mennyi az IQ-d ?

#5083 rabbi hozzászólása: 2011.03.12. 04:08

Szia Gyomi!

Biztosan elolvastad a kommenteket.(En most este nem olvasom el ismet,mert akkor nem  latok irni.)….Elhiszed mar,hogy mennyire szeretetre melto ember vagy?….Jo volna feldolgoznod a rettenetes traumaid!Talan meg almaid is a helyukre kerulnenek!Mi is latunk kulonos almokat,melyeket elmenk fest.A kulonbseg csupan az koztunk,es kozted,hogy nallunk elesebben elvalik a valosag az almainktol. Meg talan hozzank ritkabban jarnak visszai almaink fantazialenyei….Van szakember,aki segit  neked feldolgozni  a traumaidat?

#5082 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.11. 20:23

Én..én szóval valami okosat akarok írni..Ilyet csak az amerikai thrillerekben láthatunk..Én olvastam ilyenekről a szakdolgozat miatt, de talán nem volt ennyire…..

Atya világ..Okosat, és biztatót akarok írni Drága….Én most szeretnélek megölelni…ha lehet…:(((

#5081 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.11. 16:47

Kedves gyomorfekély !

Őszintén örülök, hogy nekem címezted betegséged történetét !

Nem szeretem ezt olvasni, mert szívfájásom lesz tőle:(

Egész életeden át jól nevelt kislány voltál, látszólag békésen, de visszafolytott belső indulattal tűrted kemény és szígorú szüleidnek és idősebb testvérednek parancsolgató utasítását. Ez volt sajnos a start pisztoly az életedben. A kiszolgáltatottságról és a védtelenségről pedig nem is beszélve…. Elképesztő élet :(

Jó hír azonban, hogy kóros észrevételeid, élményeid nincsenek, amelynek kórosságát a valóságtól elütő voltát saját magad felismerni nem vélnéd:)

Gondolatban veled vagyok, nekem sem leányálom az életem.

#5080 rabbi hozzászólása: 2011.03.11. 15:53

Hat Gyomorfekely,ez nem az az elet,amit a gyermekemnek almodtam.Nehez barmit irni erre.Kerlek engedd meg,hogy csak csendben uljek melletted,s a te konnyeidet sirjam ki!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close