Segítsetek, kérem…

Téma címkék:
2011.03.29. 13:18

Volt egy kapcsolatom az ősz folyamán, ahol elhagytuk a gumióvszer használatát pár hónap elteltével. Aztán furcsákat éreztem. A hivre gyanakodtam, majd több teszt után is negatív lett. Örömömben elmentem vért adni, de onnan levél jött. A konzultáció során megtudtam, h Hepa C-m van.

Itt állok ..ülök…és nézek a semmibe. Kisfiam van, egyedül nevelem….Rámijesztettek, h több hepa c csoport van, s többjük végzetes.

 

Ki tudja megmondani, mi ez az egész?

Hááát. Persze megyek orvoshoz, de lehangolódtam. Amikor időpontot kértem tőle, rohant, nem ért rá…Így olyan sorstársat keresek, aki felépült belőle 100%-osan, életmódot, életvitelt segítsetek megtudnom…

Istenem…

 

ekaland@freemail.hu      ide várok vígaszt..nagyon köszönöm.

#5561 abigel hozzászólása: 2011.04.01. 08:23

Szia:)

kérdésem az lenne, hogy nem oltattad magad influenza ellen? Csak mert szakirodalmi adatok írnak arról, hogy az influenza oltást követően bizonyos szerológiai tesztek (ELISA módszerrel végzett HIV 1, Hepatitis C és HTLV 1 ellenanyag kimutatás) során álpozitív eredményt figyeltek meg…volt nekem is ilyen esetem…meg volt olyan is, amikor más vírusfertőzés miatt a szervezet rosszul ismerte fel a kórokozót, és fals tesztek születtek…sőt volt olyan is, akinek egész egyszerűen elcserélték a leleteit:(((

Tehát ne tessék pánikolni:))))

A

#5560 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.04.01. 07:24

De, én írtam. Miért hazudnék ? Gondoltam, ha az oldal mod-ja velem szemben is megengedi a trágár kommentett, és nem kerül törlésre, akkor itt mindent lehet….

Természetesen úgy kezeltem kommentre a dolgot, mint kutyaharapást szőrivel, hiszen itt és az életben a dolgok kimenetele kiszámíthatatlan…

Ha aggályaidra mielöbbi megnyugvást szeretnél kapni, szívesen ajánlom, a telekommunikációs lelkisegélynyújtót.  

#5559 ekaland hozzászólása: 2011.04.01. 06:27

Szervusz Ykszipszilon,

nincs semmi sértődés bennem, mert feltételezem, nem te írtad azt a csúnyát. Azért kérdeztem rá, mert, ha most te vagy, akkor azonnal mondanám a tüneteimet, mert még a hepás orvossal sem jöttünk rá, milyen vírust vagy mit kaphattam el a kedves partneremtől. Hiv-re hasonlítottak a tünetek, de már 3, 5 hónap alatt 5x csináltattam és negatív.

A hepa C-re az orvos azt mta, hírül sem ezek a tünetei. Virológust ismer valaki? Vagy hogyan találjam meg, mi ez bennem? A hepatológus azt mta, lehet, h más, csak a hepa C teszt reagált.

 

Tudom, h a hiv 2 hetes, de mondom, 3,5 hónap után is negatív volt sorozatban 5x. De állítólag 6 hónapot ír a szakirodalom. De akkor gáz lenne, mert azért ott van az a hepa C, és sokkot kapnék, ha a hiv is befigyelne. Egyet fizet kettőt kap.

Hajrá agykontroll. Sírva, de muszáj valamiben hinni. És ott a kicsikém is. De azért elég nyomorultul érzem magam. Semmivel nem érdemeltem ezt ki.

#5558 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.04.01. 06:13

Szia !

Ugye Budapesten csak a László Kórházban végeznek két hét utáni vírus tesztet ?Illetve 4-6 hét után el lehet menni bármelyik szűrőállomásra, ellenanyagos tesztet csináltatni ?

Üdv,

 

#5557 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.31. 19:49

Részemre is van csúnya beszólás, de nem csinálok belőle ügyet.  Ha nem akarsz válaszoni, ok.

Jó egészséget kívánok!

#5556 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.31. 19:25

Kedves Ekaland!

Remélem, hogy minél hamarabb sikerül felépülnöd!:)Mielőbbi gyógyulást!Sok erőt kívánok:)

#5555 ekaland hozzászólása: 2011.03.31. 17:16

Szia, most te vagy itt?

Mert volt az a csúnya megjegyzésed , beszólásod hozzám..

 

#5554 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.31. 17:13

Milyen “furcsákat éreztél” ? 

#5553 ekaland hozzászólása: 2011.03.31. 16:55

Szervusztok…

Nagyon kedves itt mindenki.Megható.

ma voltam az első orvosi meetingen. 2 hónap múlva lesz meg az egyik  lelet, gondolom a genetikai, és csak azután kell visszamennem…Addig meg..Mert a tüneteim alapján nem is hepa C, (bár ott az antitest), de az sárgasággal járt volna, vagy észrevehetetlen a megfertőződés. Hiv teszten már voltam, negatív, de újra elküldtek. Összetörve hagytam el a rendelőt. Ha a kettő együtt, akkor vehetek magamnak egy lapátot…

#5551 abigel hozzászólása: 2011.03.31. 06:57

Szia ekaland,

nem szabad azonnal kétségbe esned…először is kell még egy lelet, ami ha szintén pozitív, akkor továbblépni. Tényleg nagyon sok típusa van a HC-nek, és mostanában nem igen szoktak belehalni, mert szerencsére fejlődik a tudomány…

Fel a fejjel, a gyermekedért mindenképp!!!

A

#5550 ekaland hozzászólása: 2011.03.31. 06:31

Szeretettel üdvözlök MINDENKIT!

Nagyon gyorsan és együttérzően fordultatok hozzám, segítve felocsudni ebből a rémálomból. Tele vagyok örömmel és megilletődöttséggel, h ilyen csodálatos emberek vannak, így ismeretlenül, ország másik végéből írnak, hívnak, biztatnak és érdeklődnek hogylétemről. Köszönöm Nektek! Még biztos vagyok, h szükségem lesz Rátok…ma kezdődnek az első komolyabb vizsgálatok, jelentkezek később.

 

#5549 kig121 hozzászólása: 2011.03.30. 06:15

Kedves ekaland!

Én is tanúsítani tudom hogy ezt nem XY írta. Valóban nem ez a stílusa. Több száz hozzászólása során egy gúnyos vagy sértő szó nem hangzott el Tőle.

 

 

 

#5548 rabbi hozzászólása: 2011.03.29. 21:26

Kedves”ekaland”!

Kerlek ne haragudj XY-ra,mert azt hiszem nem o irta a mai hozzaszolasait.(Talan bekapcsolva hagyta a gepet,es valaki szorakozott.Hulye vicc.)Sem stilusa,sem modora nem ilyen.Ha megis o irta,akkor most nagyon rosszul van.Segitsegre van szuksege.

#5547 ekaland hozzászólása: 2011.03.29. 14:31

Ikszypszilonnak: Ez nagyon csúnya volt tőled, így ismeretlenül. Ha ismernél, nem jönne ki ez a szádon. Visszafogott és kultúrált életet élek és éltem, de kapcsolatban kaptam el, nem pedig akármilyen partik, bódult éjszakák alkalmi kapcsolatai után. És az sem biztos, hogy ott és akkor, csak feltételezem. Munkám miatt sokat utazok, elképzelhető, hogy olyankor. Férjem meghalt, kisfiam rámmaradt és ez volt az első új párkapcsolatom, ami a bizalom megszerzése után folytatódott úgy ahogy általában mindenkinél.

Nem is értem, hogyan lehet ilyen commentet írni. Inkáb tartsd magadban, vagy írtad volna a privát emailre.

Az elkövetkezendőkben kímélj meg, ha lehet a rosszízű megjegyzéseidtől, ha segítő szándékú, akkor várom, mert  még magam sem tudom, hogy mi ez, mi várható. Köszönettel

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close