Már megint nem bírok aludni

Téma címkék:
2011.04.10. 06:06

Nem megy. Hajnalban fent vagyok. Tök mindegy mikor veszem be  a gyógyszerem. lehet esetleg a 2 műszakos meló miatt? Nem tudom. De egyre jobban idegesít, mondjuk tudom ha ráparázok csak még rosszabb lesz.

Csak attól is félek, hogy nem bírom kipihenni magam és ettől kikészülök. Na meg ha felkelek párom is felébred sajna minden kis neszre így nagyon őt sem tudom hagyni pihenni ami miatt tele vagyok lelkiismeretfurdalással.

Nem tudom mit kéne csinálni.

#5964 Noree hozzászólása: 2012.04.30. 16:10
#5963 gyongylekvar hozzászólása: 2012.02.10. 08:01

Kedves Alvászavaros társaim! 

Táplálékkiegészítőkkel még nem próbálkoztatok? Akit érdekel van egy tuti tippem, de itt nem szeretném megosztani, mert az reklám lenne.
Annyit erről, hogy 100%-ban növényi eredetű, tele vitaminnal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, nyugtató hatású, mélyebb éjszakai alvást biztosít és nyugodtabb, könnyebb felkelést.
Az alvászavarokat 2-3 hét alatt javítja ill. megszünteti. 
Tavaly jan-febr. ugyanilyen problémával küzködtem és épp ilyen tanácstalan voltam, de sokat kutakodtam és megtaláltam a megoldást !
Akit érdekel, annak szívesen írok bővebbet is a privát elérhetőségemen:
gyongylekvar@citromail.hu  

Szép napot mindenkinek!
Remélem tudok majd segíteni :D

#5962 Kisprucsok hozzászólása: 2012.02.08. 10:55

Kedves Elin!

Köszönöm szépen a tanácsodat!

 

#5961 Elin hozzászólása: 2012.02.07. 16:42

Kedves Kisprucsok!

Tanácsolom a teljes elsotétítést a szobában, a 9 ora utáni lefekvést és Paul McKenna-tol az Aludj jol konyvet Cd-vel egyutt. Minden este lahallgatni a CD-t és minden tanácsot betartani a konyvbol. En használok fuldugot is, igy nem ébredek fel minden kis neszre, ezt neked és párodnak is ajánlom. Vannak akiknek nagyon érzékeny a biologiai orájuk és a sima muszakozás okozza az alvászavart. De ez fordítva is igaz, akinek ilyen panaszai vannak, semmi esetre sem muszakozhatna… Ha ez megoldhato… Nekem az elso idoben nagyon sokat segített a stilnox, de csak 3 hetig szedtem… nem szabad rászokni. most mar megteszi egy sima xanax is, kis adagban. Persze celom, hogy ezt is teljesen elhagyjam. De ez már igy is nagyon nagy változás, Kívánok neked pihenteto, teljesen átaludt éjszakákat!

#5960 Jszilvi hozzászólása: 2011.05.29. 07:44

Kedves Mindenki, aki alvászavarban vagy depresszióban szenved!

Sok szeretettel ajánlom mindenki számára a jógagyakorlatok rendszeres végzését. Ez az életviteli rendszer harmonizálja az egész test mükődést (idegrendszer, hormonháztartás, emésztő és kiválasztó rendszer (vese, epe, máj, pajzsmirigy mükődés optimalizálása). Helyes légzés és testtartás, relaxáció sajátítható el, melynek folyamatos kontrollálásával a szervezetben gyógyulási folyamat indul el. Mindennapos gyakorlás során a fizikai és mentális karbantartás hatására, jobb közérzet, pihentető alvás, feszültségoldás és problémákkal  való megbirkozó képesség érhető el. Mindenkinek állok rendelkezésére, aki egészségesen és boldogan szeretné élni az életét. Szívesen tanítok személyre szabottan jógagyakorlatokat, amit elsajátítás után otthon, önállóan is végezhetnek.

Nyugodtan keressenek: egy gyógyult sorstárs

 juhasz.szilvia0603@gmail.com

 

#5959 rabbi hozzászólása: 2011.04.12. 14:19

Kedves Kig121!

Teljesen egyetertek azzal,amit irtal….Sok orvos a gyogynovenyterapiakat kuruzslasnak tartja,s igy az o velemenyuk szelsoseges is lehet.Ahogyan irtad,a valtast fokozatosan kell bevezetni.A gyogynovenyeknek is van mellekhatasuk(csak gondoljunk a kokainra),s azokat is figyelembe kell vennunk.Bar a gyogynoveny “az Isten patikaja”azt sem szabad mertektelenul hasznalni!

#5958 kig121 hozzászólása: 2011.04.12. 09:59

Természetes Altatószerek

Ha semmiképp sem tudunk elaludni akkor ne forgolódjunk az ágyban álmatlanul hanem olvassunk egy kicsit vagy nézzünk tévét, igy nagyobb az esélye annak, hogy elálmosodunk.

 

1. Recept:galagonyavirág 25 gramm,macskagyökér 25 gramm,komló 25 gramm,citromfû 10 gramm,édeskömény 15 gramm, A tea elkészítése: A keverékbõl forrázzunk le 2 dl vízzel 1 evõkanálnyit. 20 perc áztatás után szûrjük le. Naponta 2-3-szor igyunk étkezés után, édesítve. Ezek a gyógynövények a legerõsebb nyugtató és altató hatással rendelkeznek. Ezért akik aluszékonynak érzik magukat a fenti adagolás esetén, csak 1 teáskanálnyi keveréket használjanak. Azoknak viszont, akik korábban rendszeresen szedtek szintetikus nyugtatókat és szervezetûk már hozzászokott azokhoz, a gyógynövénykúra elején lehet, hogy kissé magasabb adagra lesz szükségük.Alvászavarok esetén hatásos ez a tea keverék, lefekvés elõtt fél órával igyunk meg egy evõkanálnyi mennyiséggel készült teát, ezt az adagot szükség esetén lehet emelni 2-3 evõkanálig.Jó tudnunk azt is, hogy a citromfüvet önmagában is alkalmazhatjuk altatóként. Csökkenti a félelmet, a feszültséget, meg könnyíti a napi stressz feldolgozását. A tea édeskömény összetevõje elsõsorban azoknak hasznos, akik rossz emésztésük okozta puffadás miatt nyomást éreznek szívük táján, és emellett szapora szívdobogás és szorongás is fel lép.

2.Recept:szurokfû 60 gramm,citromfû 10 gramm,levendulavirág 30 gramm, A teák elkészítése: 1 teáskanálnyi mennyiséget leforrázzunk 2 dl vízzel. Naponta kétszer, délelõtt és délután fogyasszuk. Ezek a teakeverékek legalább 2-3 hetes kúraszerû használat esetén fejtik ki hatásukat……

 

3. Recept:bazsalikom 40 gramm,rozmaring 30 gramm,majoránna 30 gramm, …..A felsorolt gyógynövények hatásmechanizmusa a kõvetkezõ: megemelik az ingerküszöböt, mely a külsõ és belsõ ingerek továbbításához az idegrostokban, idegsejtekben szükséges. Így a kellemetlen ingerek nehezebben érik az agykérget. Nehezebben tudatosulnak ezáltal csökken a szorongás, a feszültség érzése……..

 

4. Recept:kálmosgyökér 50 gramm,fehér árvacsalánvirág 30 gramm,szurokfû 20 gramm, …….Ha valaki szeretne leszokni a szintetikus nyugtatókról, a gyógynövények ebben nagy segítséget nyújtanak. A tablettákat csak fokozatosan szabad elhagyni úgy, hogy mellé kúraszerûen elkezdi a beteg a gyógyteáikat fogyasztani. Ez a folyamat legalább 5 hétig tartson, nagyon lassan, apró lépésekben szabad haladni, különösen évek óta tartó gyógyszerhasználat esetén. Súlyosabb lel ki zavar esetén feltétlenül kérdezzük meg a gyógyszert felíró orvos véleményét is.

 

A hagyományos orvostudomány szerint az alvászavar jelensége nem vezethető vissza semmilyen testi betegségre. Az alvászavar mögött legtöbbször az áll, hogy az érintett nem képes úrrá lenni mindennapi problémáin, és esténként nem zárja le magában a napközben történteket. Az átvirrasztott éjszakák réme kétszer annyi nőt fenyeget, mint férfit.

#5957 Gigi30 hozzászólása: 2011.04.10. 20:03

Kedves Kisprucsok!

Az van, hogy én sem alszom úgy ahogy kellene…:/Este 11, és 12 körül alszom el, és utána reggel fél 7-kor vagy később kellek. Ilyenkor nehezbben alszom el..Azonban ha du-n lefekszem, akkor is ugyanez a helyzet….Akkor még érthető lenne…:/Ez már tart majdnem három hete…

Pár napja ismét szorongok…Annyira jó lenne, megint gyógyult lenni!Remélem, hogyha lassan is, de biztosan és jó úton haladunk ah’ felé:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close