hepatitis B

Téma címkék:
2011.05.18. 18:45

Sziaszto!

Új vagyok az oldalon, sajnos érintettségem révén találtam az oldalra.

Tavaly novemberben a feleségemnél HepaB-t állapítottak meg és ekkor készült nálm is vérvétel. Ez pozitív eredményt hozott. Azóta havi vérvizsgálatok következtek ami alapján ma döntöttek az Interferron kezelés megkezdéséről. Én igent mondtam, de már a történetek elolvasása után nem vagyok biztos a dologban. A mellékhatások valóban olyan durvák lesznek? Ha tud valaki kérem irjon pár sort a tapasztalatáról.

Köszönöm a segítségeteket!

#6333 hm1962 hozzászólása: 2011.06.05. 18:24

Szia Koala!

Nekem csak az elején okozott magaslázat , nyáron izületi fájdalmat. De sokat fogytam, ami nem volt baj.Én is este adtam be  a szurit, úgy jó volt. Kitartás!! Üdv:hm.

#6332 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2011.06.05. 17:58

Szia Koala!

Nálam a bevált módszer az volt, hogy pénteken lefekvés előtt adtam be a szurit, így az “ütős” részt átaludtam és hétfőre többnyire munkaképes voltam.

Üdv: a gyogyult hcvs

anamary
#6331 anamary hozzászólása: 2011.06.03. 20:32

Szia koala! Ezek a tünetek nálam minden szuri után jelentkeztek(2 napig tartott).Elviselhető,természetesen,de gondod el minden héten,(nem piskóta).. Csak egyél nyugodtan ha jólesik,majd elmúlik. Később úgysem nagyon fogsz enni,Legalább is a legtöbben nem tudtunk enni,és sokat fogytunk.Nálam a végtag fájdalmak végig megmaradtak.De ez nem azt jelenti,hogy Te is így jársz! Írjál máskor is, hogy tudjuk követni mi van veled! Sok sikert és kitartást kívánok! Üdvözlettel: anamary

#6330 koala hozzászólása: 2011.06.03. 16:21

Sziasztok!

Ma elezdődött a kezelésem.

9.15 kor kaptam meg az első szúrást és 5 óra mulva “megérkeztek” a tünetek. Azóta hideg ráz, le akarnak szakadni a végtagjaim és lázas vagyok.

Kivámcsi vagyok ez meddig tart majd. Egyenlőre elviselhetó, olyam mint az influenza, csak nagyon zabálhatnákom van,

Ez volt az első 9 óra.

jövök!

#6329 Szabo hozzászólása: 2011.06.02. 15:59

Sziasztok

Nekem édesanámy és a testvérem is Hepatitisz Bben volt. Van egy hölgy, aki kezelte őket és mind a ketten teljesen egészségesek lettek. Anyukám orvosa csak széttárta a kezét, hogy ilyen létezik, hogy ebből meggyógyultak. Azóta tökéletes a leletük. Ha valaki szeretné a hölgy telefonszámát írjon nekem, szívesen megosztom bárkivel. Mindenkinek csodás gyógyulást kívánok. Email címem: lindalinda@freemail.hu

#6328 di1970 hozzászólása: 2011.05.23. 10:00

Kedves Koala!

Az Interferon kezelés valóban jár mellékhatásokkal, ahogy ezt már olvashattad, ezért csak nagyon indokolt esetben érdemes elkezdeni. Te milyen stádiumban vagy? Ez egy komoly, hosszú kezelés.

Több orvos is alátámasztotta a kezelés szükségességét? Szerintem ez nagyon fontos, hisz tényleg nem egy hétköznapi kezelésről van szó. Ha többen is alátámasztják és úgy döntesz, hogy belevágsz, Ránk bármikor számíthatsz, csak írj nyugodtan! Sok sikert!

#6327 koala hozzászólása: 2011.05.22. 17:25

Sziasztok!  Köszönöm a gyors reagálást a történetemre. Június 3. -án kezdődik a kezelésem , majd jelentkezem, hogy megy.mégegyszer köszönöm, Koala.

klmaan
#6326 klmaan hozzászólása: 2011.05.21. 19:30

Üdv Neked Koala Sorstárs!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. A kezelés az egyetlen esély a vírus kimenetelére, vagy a gyulladás csökkentésére. Igy el kell fogadni,s lehetőleg végig is csinálni! S ami a nagyon fontos, hogy bízni a síkerben! Nagyon kell a család támasza, szeretete, segítsége!!! Olyanról én még nem hallottam, hogy saját magától félbehagyta volna valaki, mert kellemetlenek voltak a mellékhatások. Az ellenkezőjéről inkább! Vagyis, hogy majdnem “belehalt”, de azon izgult, hogy a 6. hónapos PCR negativ legyen, hogy lehessen folytatni! Ez egy érdekes kezelés, elképesztő különbségeket tud produkálni mellékhatások terén, de nem ez a lényeg! Itt a régieknek már sok tapasztalat van a tarsolyában, és segítünk, hogy amennyire lehet csökkenjen a mellékhatások!

Nem akarom ismételni magamat, ezért kérlek olvassad el az előző hozzászólásomat! A sok gyógyult nem irogat ide, tehát ezekből a levelekből azt kell leszürni, hogy van egy hely, ahol megértenek, meghallgatnak és segítenek is, ha kéred!!!

Szeretettel üdvözöllek, kítartást kívánok, és ha írsz, akkor visszaírok:klmáan-dolgozznet@gmail.com

 

#6325 hm1962 hozzászólása: 2011.05.20. 18:17

Szia koala! Én Hepa-C s vagyok már több mint 6 éve. Két kezelésen túl, ami nem lett jó.A kezelések alatt nem voltam nagyon beteg: izületi fájdalmak, láz, köhögés, nátha..ezeket ki lehetett birni.Most várom, hogy elkezdjék  a 3. kezelést, ami állítólag erősebb mellékhatásokat vált ki.

De minden betegnél más és más a szervezet reagálása. Szorítok neked-nektek.Kitartást,és mielőbbi gyógyulást kivánok.Ha valamiben tudok szivesen segítek.Üdv. hm

anamary
#6324 anamary hozzászólása: 2011.05.20. 09:10

Kedves koala! Üdvözöllek ebben a “baráti”körben! Szerintem a mellékhatások miatt kár volna kihagyni a kezelést! Ahogy olvashattad is nem mindenkit visel meg egyformán..Lehet,hogy Te is kivételes leszel,és jól fogod viselni!  Nem az a legnagyobb gond,többünknél,hogy a kezelés(mellékhatás)annyira  elviselhetetlen,bár valójába tényleg nagyon- nagyon az!!  Vagyunk páran aki már többször is átestünk a kezelésen. Szerintem jó döntést hoztál Ki fogod bírni,majd ha szükséged van mankóra(bátorításra) számíthatsz erre a klubbra! Nagyon összefort társaság vagyunk,és bárminben segítjükegymást!  Ha akarsz kereshetsz email-en is szívesen válaszolok rá!  CIM: anamary73@gmail.com.   Mikor kezded a kezelést?  Üdvözlettel:anamary

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close