Félek, segitsetek!

Téma címkék:
2011.05.20. 15:05

Sziasztok ! 16-éve van hepatitis C virusom . Most kezdtem el szedni az inerferron – ribavirin kurát, félek de tudom, hogy muszály.

Valami tanácsot tudnátok adni, mire figyeljek oda ? Kérem irjatok !

klmaan
#6361 klmaan hozzászólása: 2012.02.15. 23:44

Szia Madidiana!

Üdv Neked itt közöttünk a klubban!

Ha elolvasod a régebbi írásokat, nagyon sok ötletet, biztatást kaphatsz.

Az alább említett silamarin, egy hatóanyaga a MÁRIATÖVIS-nek. Ez több néven, és más-más kiszerelésben kerül forgalomba egy országon belül is. Hála Istennek, ezért nem kell Angliáig menni! Éppen az utolsó hozzászólásomban javasoltam valakinek, hogy ne az olajat egye, hanem a kapszulát!Tehát itt LEGALON és SILEGON néven van forgalomban, na, meg Máriatövis kivonatként is.

Az előzőek gyógyszertárban kaphatók, de közgyógyra is megy. A Máriatövis kivonat drágább és a HCV-re nem is a leghatékonyabb.

Várom jelentkezésedet a magán címemre, és akkor személyre szabottan is tudok segíteni. Persze, bárki írhat erre a címemre!

dolgozznet@gmail.com

A kezelés mellékhatása annyira egyéni, hogy így általásosan semmi értelme írni róla! Csak rémiszgetés lenne. Reméljük, hogy kevés mellékhatással meguszod!

Hamarosan lesz VIMOR (Virusos Májbetegek Országos Egyesülete) összejövetel. Oda gyere Te is el! Sorstársak között lehetsz, és sok jó előadást hallhatsz, tapasztalatokat szerezhetsz!

Várom jeletkezésedet! Addig is innét küldöm üdvözletemet és kívánok könnyű és síkeres kezelést!!! Klmáan

#6360 anneblanco hozzászólása: 2012.02.15. 20:15

Sziasztok,

Anyukám nevében írok, aki 1993-ban kapta meg kórházban fertőzött vér útján ezt a betegséget! Akkor az orvos azt monda nincs baj, de új cipőt már ne vegyen, ha értitek!! Azóta eltelt közel húsz év és azt kell mondjam, hogy nagyon jól van, ahhoz képest amit az első orvosa közölt vele. Az összes injeció kúrát végig csinálta és a legutóbbi lelete vírusmentességet diagnosztizált. Sajnos nyelőcsővisszérrel évente kezelni kell, de a májfunkciói nagyon jók. Rengeteg természetes eredetű gyógymódok után olvastam, állandóan böngészem az internetet innen Angliából. Közel 5 éve az itt legismertebb terméket vásároljuk neki EXTRA MILK THISTLE-200 mg sylimarin-nal!!!! Meggyőződésem, hogy a termék nagyon is segített a máját regerenálni és átvészelni a kúrákat! Amennyiben bármelyikőtöket érdekel ez a természetes gyógyszer írjon, és válaszolok a részletekkel! Anyukámnak segített, itt esküsznek rá még az orvosok is! anneblanco@yahoo.com

 

#6359 mazsola1 hozzászólása: 2011.08.11. 21:18

Szia

vásárolj NANO GOLD azaz aranykolloidot..meg NANO SILVER-t azaz ezüst kolloidot és idd azt el fog mulni..arany a virusokat öli meg az ezüst a baktériumokat

klmaan
#6358 klmaan hozzászólása: 2011.06.19. 13:27

üdv Neked!

Nagyon szívesen beszélgetek Veled. Úgy általánosságban is lehet beszélni a mellékhatásokról, de ezt megteszi a gyógyszeren lévő útasítás és a brossura amit kaptál. Email cimemre irjál és akkor személyesebben tudunk kommunikálni.: dolgozznet@gmail.com

Várom jelentkezésedet!

Szeretettel üdvözöllek, gyógyulást és kevés mellékhatást kívánok: klmáan

#6357 kobak hozzászólása: 2011.06.17. 13:39

Szia: Én még uj vagyok ezen az oldalon de talán egy pár sortásamnak sikerül segiteni. Már két kezelésen átestem, nem mondom hogy egy leány állom volt de ugy indultam neki hogy kaptam egy esélyt és ezt nem lehet ki hagyni. Félni nem kell mert ez minden féle képpen segiteni fog. Elég sok mellék hatása van de többsége helyre fog állni a kezelés után. Az én azt tanácsolom a szuri és a gyogyszer beadása idejét probáld saját magad megtapasztalni, mert nem bisztos hogy egy éjszaka elég lesz ahoz hogy kialugyad. Én délután15 órakkor adtam be  és igy másnapra aránylag egész jól éreztem magam. Az a jó ha van valami mellék hatás mert akkor használ a kura. Most kezdek én is egy ujjabb kurát ugy hogy én azt tanácsolom mindent bele és nem kell félni. Ha kérdés van szivesen válaszolok.

#6356 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2011.05.24. 18:25

Kedves Sorstársak!

Egyetértek azzal, hogy a kezelést lehetőleg még panaszmentes állapotban el kell kezdeni. Nálam sajnos a májkárosodás tünetei alapján fedezték fel a fertőzöttséget, ezt az állapotot (tapasztalat) nem érdemes megvárni. A várható mellékhatások miatt péntek estére ütemeztem a szurit, így a hétfői munkakezdésre viszonylag elfogadható állapotban voltam, így dolgoztam végig az 1 évet. Ez az időszak nehéz, de érdemes végigcsinálni, mert sikerülhet.

Üdv: a gyogyult hcvs

#6355 hm1962 hozzászólása: 2011.05.24. 06:21

Kedves Sorstársaim!!  Teljesen egyetértek  klmáan.nal!! Nem riogatni, segíteni kell.Tapasztalatainkat leírni, bátorítani! Igen is mindenkinek fel kell venni a kezelést. Ez a! lehetőség a gyógyuláshoz! Mint régebben írtam én már két kezelésen vagyok túl—tűrhető volt!! Mivel egészségügyben dolgoztam a legmegerőltetőbb számomra az volt, hogy magamat szúrtam! Csukott szemmel, de szúrtam!! Ezért kérek mindenkit ne féljen, csinálja végig kinek milyen mellékhatásokat okoz is!! Mindenkinek gyógyulást kivánok!!! Üdv:hm.

klmaan
#6354 klmaan hozzászólása: 2011.05.23. 23:19

Kedves di1970! S a többi Sorstársam!

Nagyon kérek Mindenkit újból, hogy ne riogassátok a Sorstársakat! Lassan eljutok odáig, hogy megbánom, hogy létrehoztam ezt a klubot. Én segíteni akartam.

Milyen kérdés az, hogy “hány orvos erősítette meg”? Ez a kezelés  évente egy szakmai kollégium által elfogadott protokoll szerint történik.Ha az orvos betartja a szabályokat, akkor teljesen mindegy, hogy az ország melyik hepatológiai centrumába mész, mindenhol azt hallod! Örüljünk, hogy Hazánkban egyenlőre még  mindenki, akinek felajánlják, ingyen megkapja, az “őrült” drága kezelést. Nem is értem, hogy ennek az elfogadása, hogy lehet valakinek kérdés! Azért, mert még nem “fetrengesz” kínok között, és csövekkel kídíszítve az intenziv osztályon? Ez egy olyan baj amiben mi vagyunk, hogy akkor már késő! Itt akkor van esélyed a gyógyulásra, amikor még semmit sem érzel, “csak van leleted”! Addig örülj!!! Érdekes, hogy egy felfedezett rák sem okoz általában semmi tünetet, de az emberek nagy százalékának eszébe sem jut nem elkezdeni a kemót, vagy sugarat. Addig jó nekünk, ha már bennünk van ez a “csúnyaság”, amig kezelhetők vagyunk! A mellékhatásokat meg el kell viselni, csökkenteni, kompenzálni! Ha valaki, akkor én tudok mesélni mellékhatásokat, de pont azért akartam ezt a klubot, hogy osszuk meg a tapasztalatainkat, de azt ami előre visz, s  ne legyünk félelemkeltők! Pl.száraz a száj: szopogass C vitamint rágótabblettában, 4 felé eltörve. (2 legyet 1 csapásra!)+ drágább, de erre való: SST nyálképző,+biotene-oralbalance gél. Étkezési gondok, ízérzékzavarra….

Érezze az a Sorstárs aki ránk talál, hogy itt értve van és számíthat a tapasztaltak támogatására!

Ezért kérek minden “régi” Sorstársat, akiknek vannak gyógyult ismerősei, vagy és olyan

beteg, aki könnyebben, munka mellet csinálta végig a kezelést, hogy regisztráljanak fel, és adjanak nekünk pozitiv példákat!

Mindenkinek kivánok félelemmentes kezelést, gyógyulást és pozitiv életlátást!!! Üdv:Klmáan

#6353 di1970 hozzászólása: 2011.05.23. 12:06

Sziasztok,

most találtam erre az oldalra.

Én is nagyon nehezen szántam rá magam a kezelésre, hiszen semmilyen tünetem nem volt, csak egy papírom az állapotomról. Ezért ódzkodva bár, de belevágtam, miután a harmadik orvos is megerősített, hogy szükséges rossz a kezelés, hogy aztán később ne legyen gond.  Magát az egy évet nem jellemezném, jót nem  tudok írni róla, jobban voltam előtte, mint közben, az biztos.

Mindenképp azt tudom javasolni-  bár nem írtál arról, hogy a mindennapjaidat miképp befolyásolja a betegség-  hogy kérd ki több orvos véleményét, ez egy komoly döntés, sok lemondással, mindenképp indokolt esetben szabad csak nekikezdeni.

klmaan
#6352 klmaan hozzászólása: 2011.05.21. 19:43

Üdv Sorstársam!

Nagy szeretettel köszöntelek a klubban! Ha már igy jártál, akkor örülj, hogy ránk találtál, találtatok, hiszen itt értjük egymást! Igaz, hogy a mellékhatások másként, más erősségben hatnak a különböző szervezetekre, de a sok megtapasztalásból mindenki találhat olyant, aki már “túlélte” estleg tudja, hogy mivel csökkentheti. Én 3 síkertelen kezelésen vagyok túl, igy van bőven tapasztalatom és tudásom a mellékhatások valamelyest csökkentésére, kompenzálására. Szívesen beszélgetek Veled, hogy megnyugtassalak, s Koalával is! dolgozznet@gmail.com Hajrá! Ne félj! Sikerülni kell-s az első kezelteknek nagy százalékban síkerül is. Üdvözlet: klmáan

#6351 hm1962 hozzászólása: 2011.05.21. 19:24

Kedves Sorstárs!

Én már két kezelésen vagyok túl.De méd várom a harmadikat. Panaszom nincs.A kezeléseket elég könnyedén vettem.Csak láz, izület fájás, fogyás, hajhullás volt. Mindezek elviselhető formában.Mindenféleképpen végig kell csinálni!!!Én élem a mindennapjaim, mint aki egészséges!Kitartás!!! Üdv.hm.

#6350 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2011.05.21. 17:08

Kedves Sorstárs!

Végigcsináltam a kezelést (2007-2008) és ma már 3 negatív eredmény birtokában vírusmentes vagyok. Érdemes végigcsinálni, mert sikerülhet. Tapasztalataimat szívesen megosztom veled.

Cím: gyogyult.hcvs@gmail.com

Kitartást a kezeléshez, üdv: a gyogyult hcvs

anamary
#6349 anamary hozzászólása: 2011.05.21. 10:24

Kedves Sorstárs!

Én is túl vagyok már két Intreferon kezelésen. Megértem az aggodalmadat! Ha van keved írj a privát címemre ott jobban tudok Neked tanácsot adni.Akkor jobban meg tudnánk beszélni mi érdekel legjobban. GondolomTe is a mellékhatásoktól tartassz a legjobban.Hát nem egy fáklyásmenet ez a kezelés.De tudod mindenki másképp  reagál,és vannak olyanok akiknél alig jelentkeznek mellékhatások.(szerintem ez a ritkább)Én pl.nagyon nehezen viseltem el ..Cím anamary73@gmail.com Ha írsz szívesen válaszolok,és megbeszéljük a félelmeidet Üdvözlettel:anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close