A gyógyulás rögös útja?

Téma címkék:
2011.06.26. 07:15

Sziasztok!Ma június 26.-a van.Túl vagyok nagyon sok mindenen.Átéltem a poklok -poklát.Végigcsináltam 28 külső sugár kezelést, 5-ször heti egy kemoterápiát és 5 belső sugarat.Nem volt könnyű elismerem.Jelenleg a kilenc cm-es tumor babszemnyi de még mindíg izmot érint így továbbra sem vagyok műthető.Most 3 hónap kezelésmentes időszak következik ez alatt az idő alatt is hat a belső sugár.Jelenleg pihenek és erőt gyűjtök.Augusztus 17.-én megyek labor,ct,mr vizsgálatokra.Ezek az eredmények határozzák meg a további kezeléseket.Nagyon lassú és nehéz volt az idáig vezető út.Nagyon sokan voltak mellettem betegtársak,ismeretlen jóakarók,orvosok akik minden mélyponton átsegítettek mert mélypont az volt bőven.Fájdalmaim jelenleg nincsenek.Hőhullámok,izzadás,szédülés,erőtlenség.Jelenleg ezek a főbb panaszaim.De pozitív is van!!!Nem hullott ki a hajam.”Hízókúrán” vagyok hisz fogytam 21kg-ot.Étvágyam nem valami jó de próbálok többször keveset enni.Köszönöm mindenkinek aki imátkozott értem,aki együttérzett velem.Nagyon sokat jelentett ill. jelent ez nekem pláne az:”én ezt nem csinálom tovább” napjaimon!!!Mindenkinek aki ugyenezt az utat járja sok kitartást,erőt kívánok!Mert innen is fel lehet állni csak akarni és hinni  kell!!!!

#6637 SafarZso hozzászólása: 2011.11.19. 21:15

Sziasztok! Riportalanyt keresek egy női hetilap Egészség rovatába. Kinek lenne kedve nyilatkozni méhnyakrák témában névvel és fotóval? Tanulságos és érdekes, de komoly történetet szeretnék az olvasók elé tárni.

safarzsofia@gmail.com

#6636 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.12. 18:33

Szia ! Van egy barátom Angliában,SOK tapasztalattal,segíteni fod!
Kérek Skype elérhetőséget és összehozlak vele.
Biztosan segít.  gyógyulj meg te is!
Ferenc

#6635 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:32

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#6634 Remeny1 hozzászólása: 2011.08.07. 13:19

Sziasztok!
Én már elég rég regisztráltam viszont nem volt időm, hogy leírjam a gondolataimat, tapasztalataimat. A te történeted tyúkanyo vitt rá hogy regisztráljak akkor irtál talán masodszor mielőtt a sugárterápiára feküdtél volna be. Engem 2011aug.3.-án műtöttek november végén jöttem haza a sugárterápiáról. Nekem sem volt étvágyam, fogytam kb. 20 kg-ot. Állni, ülni sem tudtam hiszen nagy türelem és bátorság kell ezt végig csinálni, majd meglátod neked is sikerül csak hinni kell magadban az erődben. Mindent amit teszel tudod, hogy a gyerekeidért és a családért teszed! …és ez dupla erővel jár! Mivel nem volt étvágyam egy beteg társam javasolta …..  4 dobozd fogyasztottam el. Most jelenleg már nem szedem, mert meghíztam olyan állapotban vagyok mint műtét előtt. Fél dobozom van én ezt már nem szedem…(próbálok fogyokúrázni). Ha úgy gondolod neked adom, mert nekem nincs szükségem rá…nem szeretném kidobni, mert nem olcsó és ha tudom, hogy valaki hasznát veszi.
Email címem:  gabi.1117@hotmail.com
Tárgya legyen “REMÉNY”

Ezuttal minden beteg társamnak sok erőt és egészséget, kitartást kívánok! És a remény ne engedjen el bennünket! Legyünk erősek!
GYÖZZÜK LE A RÁKOT!!!

#6633 kiskacsa30 hozzászólása: 2011.06.27. 07:39

Én ismerem az érzéseidet valamelyest. Ugyan nem én éltem át, hanem az 5 éves kislányom immár másodszor. Nyelőcsődaganat utáni műtét, majd 2 évre rá kétoldali tüdőáttét, műtétek és kemoterápiás kezelés után is hiszem, hogy meggyógyul! És épp ma 5 éves:)

Kitartás, sok erőt kívánok neked!

#6632 kig121 hozzászólása: 2011.06.27. 06:54

Nem is tudom, hogy ilyenkor mit lehetne írni. Örülök, hogy jobban vagy és hogy pozitívan állsz a dolgokhoz. Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy a nehezén már túl vagy.

Hiszem, hogy ebből a történetből sokan fognak erőt merítani.

További kitartás kívánok és gyógyulást neked.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close