Sclerósis multiplex találkozása velem

Téma címkék:
2011.07.24. 20:24

TÖRTÉNETEM RÉGRE NYULIK VISSZA , 2001. ÍRTAK , NAGYON FÁJT A FEJEM NEM LÁTTAM , SZÉDÜLTEM. ÉS NAGYON-NAGYON FÁRADÉKONY LETTEM.

KÜLDTEK ERRE MENTEM ARRA, DE ÁTLAGBA MINDEN OKÉS VOLT EGY KIS VÉRSZEGÉNYSÉG EGY KIS SZÍVELÉGTELENSÉGET ÉS AZ ASZTHMÁMAT LESZÁMÍTVA. JÁRTAM HETENTE FEJFÁJÁS GONDOZÓBA.

MAJD ELKÜLDŐTT FÉLÉV UTÁN GERINC CT.RE MI A GERINCSÉRVEMEN KIVŰL SOK MINDENT NEM MUTATOTT KI ..DE A HELYZETEM MIT SEM JAVULT FÁJT A  NYAKAM , NEM LÁTTAM OLDALRA . VALAMI NEM AZ IGAZI..INGERÜLT FUSZTRÁLT LETTEM. ÉS ELKÜLDTEK EGY LÁSS CSODÁT AGYI MRI , RE MI KIMUTATTA AZT AMIT NEM KELLETT VOLNA. NO EGY ÉV KÉNYSZERES TALÁLGATÁSOK UTÁN MEGLETT A DIAGNÓZIS SCLERÓSIS MULTIPLEX. 31 ÉVESEN NEVETTEM AZ EGÉSZEN JÁRTAM VOLT KÉT LÁBAM , DE  GYENGE VOLTAM NEKI CSAPODTAM MINDENEK , A JOGSIM NEM HOSSZABÍTOTTÁK MEG .ÉS SAJÁT KÍNOMAT NEM AKARTAM ELFOGADNI,,, ÉN  NEM AKAROK BETEG LENNI … ANNYI MINDEN KATTOG AZ EMBER FEJÉBEN ILYENKOR ,, MI LESZ ? HOGYAN TOVÁBB? HOGYAN ÉLEM MEG ? ÉS A CSALÁDOM?

#6835 Erzsimama hozzászólása: 2011.07.26. 20:01

Abigel69

Mi történt veled,hogy viseled a betegségedet?El tudtad fogadni?Irj róla ,ha tudsz.

Ez az idöszak nagyon nehéz,pedig azt mondják meg kell tanulni elfogadni a betegséget.Akkor állitólag sokkal könnyebb lesz együtt élni a betegségeddel.

A csaláldod biztosan sokat segit ebben a nehéz helyzetben.

Irj ha gondolod és szivesen válaszolok,nekem parkinsonom van.

Szép napot neked Erzsimama

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close