Nem tudom minden olyan más…

Téma címkék:
2011.10.08. 14:08

Még írni is nehéz róla. 1 éve derült ki hepatitis c vagyok. Balesetemkor vért kaptam, állítólag akkor kaptam a vírust is. Kezelés előtt állok és már nem tudom egyáltalán ki fogom-e bírni? Van mikor minden kegyetlenül nehéz de mégis bízom a kezelésben.

Ági

#7336 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2011.12.28. 19:26

Kedves Gloria!

Mint előző hozzászólásomban írtam, sikeres kezelés (injekciók és kapszulák) hatására kigyógyultam a betegségből. Igaz, hogy a kezelés sikere nem garantált de van esély a gyógyulásra, nekem bejött.

Üdvözlettel: a gyogyult hcvs

#7335 Gloria hozzászólása: 2011.12.28. 01:18

Szia Ági!

Nem akarlak lebeszélni a kezelésről, mindenki maga dönti el!

Ebben a betegségben szenvedek én is, már jó pár éve. Közben beszélgettem betegtársakkal, és volt olyan aki már a második “interferonos” kúráját vette fel, de azt mondta, nem segített rajta az első sem!

Én nem egyeztem bele nagyon sokáig, mire tavaly elkezdtem. A második injekció után öngyilkos akartam lenni, (depressziós is vagyok) ezt elmondtam az orvosnak, és azonnal leállította a kúrát! Mivel ez az egyik mellékhatása, ha valaki depressziós az még jobban azzá válhat! Nem hallottam róla, hogy valaki az injekciók hatására kigyógyult volna ebből a betegségből. Ezek csak kísérletek, és mi vagyunk, vagy lennénk az alanyok! Igaza van az elöttem hozzászólónak, hogy   gyógynövények, gombák, inkább segítenek, és nem is olyan károsak. Ez gyógyíthatatlan betegség, én  nem szedek semmit, Istenre bízom meddig élek, meddig leszek tünetmentes! Hidd el a Hitnél, nincs jobb gyógyszer!! Persze csak ha bízol Istenben! Senkire nem lehet ráerőltetni semmit. De azért jól gondold meg, hogy aláveted- e magad ilyenfajta kísérletnek!

#7334 bbbbb1980 hozzászólása: 2011.10.18. 08:19

Ági!

Olvad  el a történetem!!!

B

klmaan
#7333 klmaan hozzászólása: 2011.10.13. 08:13

Kedves Ági!

Üdv Neked Sorstárs!Ha már igy jártál, akkor jó helyen Vagy, ahol nagy szeretettel köszöntünk!

Nagyon kell biznod és elkezdeni a kezelést!

Más gyógymód nincs, tehát nincs min gondolkodni! Tőbbször kérdeztem már, de újra felteszem a kérdést, hogy egy rák diagnózissal a kezetekben gondolkodnátok-e orvosi beavatkozáson? A mai tapasztalatok alapján az első kezelésben részesülőknek nagyon jó esélyük van a teljes vírusmentességre. Ez legyen a biztatás!

Ha a mellékhatások nehezek lesznek, akkor itt kaphatsz ötleteket a könnyitésre, és lelki támaszra is szám

íthatsz.

Irjál a magán email címemre, s ha gondolod, akkor telefonozhatunk is!

dolgozznet@gmail.com. Várom jelentkezésedet! 3 kezelés és a sok éves egyesületi tagság sok tapasztalatgyűjtést jelent, amit szívesen osztok meg.

Sok ismeretség, barátság alakult már itt.

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az országos májegyesület-VIMOR- következő összejövetelét, ami most lesz szombaton, 2011. 10. 15. de. 10 óra Bp.SOTE II. Belklinika, Szentkirály uti épület.

Vidéken is müködnek klubok, erről is adok infót akit érdekel.

Mindenkinek, de most Ági Neked különösen is kívánok szép napot!

Üdv:Klmáan

 

#7331 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2011.10.09. 17:45

Szia Ági!

A kezelést ki lehet bírni és érdemes végigcsinálni mert van esély a gyógyulásra. Sikeres kezelés után májkárosodással ugyan, de elfogadhatóan érzem magam.

Ha segíthetek írj. Címem: gyogyult.hcvs@gmail.com

Üdv: a gyogyult hcvs

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close