Ne adjátok fel!

Téma címkék:
2011.10.18. 08:16

Nekem 2 éve derült ki, hogy HPV C vírussal vagyok fertőzött. Összedőlt bennem egy világ….de csakis 1 napig. A bunkó orvos, még egy kis megértést sem mutatott, vagy bíztatott volna…szóval ott voltam egymagam a problémámmal. Egy teljes napra eltemettem magam, csak a hozzám közel állók tudtak a problémámról, de ők teljes mértékben azonnal mellém álltak és azóta is együtt harcolnak velem a betegség ellen, amit tudok, hogy legyőzök, méghozzá kezelés nélkül.Az első pillanattól kezdve elleneztem az interferont és ezzel a mai napig így vagyok, egy májbetegeg szervezetét minek még jobban mérgezni??!! A doktornő akihez járok egy érzéketlen tuskó, undok velem, mert nem vállalom a kezelést!!!! A legutóbbi vizsgálatnál a fejemhez vágta…idézem: ” Nem érti, hogy sosem fog meggyógyulni kezelés nélkül??” Nem, nem értem.

Amióta megtudtam, hogy beteg vagyok küzdök ellene, de nem gyógyszerekkel. C vitamint szedtem, ezüst kolloidot 1 évig és jártam hetente egy reflexológushoz, aki a 200-300 körüli májfunkció eredményeimet 1 hónap alatt levitte a normális értékek közelébe. Változtattam az étrendemen is, ami nagyon sokat segít. a vérképem másfél évig a határértékeken belül volt. 2 hónapja megint voltam vérvételen, egy kicsit megint romlottak az eredményeim, bár mostanában nem foglalkoztam a betegséggel. Nagyon sokat olvastam neten és a barátaim is sokat segítenek. Rátaláltam már megint egy csodaszerre!!!! A pecsétviasz és a shiitake gombára. 2 hétig szedtem őket, utánna elmentem vérvételre és megint hibátlanok az eredményeim. Ezeket a gombákat Kínában gyakran használják a HPV C gyógyítására nagyon jó eredménnyel. Mellette pongyolapitypang gyökér teát és méregtelenítő teát kell inni. Próbáljátok ki, érdemes, Ti is meglepődtök majd az eredményen. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! Gyógyulást mindenkinek!!!!!

#7396 orsy hozzászólása: 2013.03.21. 14:19

Szia bbbbb1980!

Érdeklődni szeretnék, hogy hogy vagy, mi a helyzet veled? Használtak ezek a csodaszerek? Épp most bukkantam rád a goggle-ban.:) Nekem ma ajánlották ezt az

ezüst kolloidot. Második interferon kezelést csinálom, az orvos mondta, hogy ne szedjem a legalont, mert nem kell.Nem hiszem, hogy a kezelés önmagában használ.

A kezelőorvosom azt mondta, hogy kinek ez kinek az a kezelés használ, illetve van akinek egyik sem.

Segítségedet szeretném kérni, hogy mennyit iszol ebből, és a teák milyenek?

Köszönöm a segítségedet előre is! Jobboluást!

Orsy

#7395 heller52 hozzászólása: 2011.12.28. 19:45

bbbbb1980!

12 éve egy betegségem folytán kerültem kórházba, ahol az elkészült labor eredmények emelkedett májenzim értékeket mutattak, ekkor kezdtek tovább vizsgálódni a máj irányába, és ekkor derült fény a hepatitis C fertőzöttségemre. Mikor fertőzödhettem meg, nem tudni hol és mikor. /25 évig mentő szakápolóként dolgoztam/ ez szerintem magyarázatot ad mindenre. A mai nap is kezelés alatt állok, a harmadik interferon és ribavirin kezelés leállítása várható az elvárt virusszám elmaradása és a mellékhatások / fehér és vörösvérsejt rendellenes alakulása/ miatt. Az egyéb mellékhatásokat az általam kitapasztalt praktikákkal ellensulyoztam és így elviselhetőbbé váltak.. A harmadik sikertelen kezelés ellenére sem adom fel, vitaminokat így is rendszeresen szedek. A májenzim értékeim normalizálódtak, de virusmentességet egyik kezelésnél sem értünk el.Felkeltette az érdeklődésemet a pecsétviasz és a shiitake gomba és az ezüstcolloid. Kitartást minden sorstársamnak én sem adtam fel, pedig már eltelt 12 év és küzdök továbbra is.

klmaan
#7394 klmaan hozzászólása: 2011.12.04. 22:06

Szia Pancsa52!

A lényeg, hogy kezelés alatt Vagy és remélhetőleg utoljára! Kivánom, hogy szabadulj meg a kis “betolakodóktól” mielőbb!!!

Várjuk további beszámolódat, hogyan viseled a kezelést, milyenek az eredményeid és milyen a közérzeted?!

Kár, hogy nem találkoztunk az összejövetelen! Neked pont ott kellett volna lenned!

 

Szeretettel üdvözöllek: klmáan

#7393 Pancsa52 hozzászólása: 2011.12.04. 16:29

Szia bbbbb1980!

Kérdezném volt-e neked vírus számlálásod,mert erről nem írsz? Egy labor eredmény önmagában nem mutatja meg,hogy mennyire beteg a májad.Nekem 16 évig rendben voltak a májfunkciós eredményeim,az ultrahang mindig normál értékeket mutatot,vagyis mindig azt mondták,hogy kutyabajom.Aztán emelkedni kezdett az érték és elvégezték a vírusszámlálást,kiderült,hogy 1800000 a vírusom.Két hónapja kezdtem el a kezelést.Ötvenkét éves vagyok még szeretnék esélyt adni magamnak,ha van rá mód meghosszabítsam a májam élettartamát.Bár korábban tudtam volna,hogy létezik ez a kezelés,talán nagyobb esélyel indulhattam volna neki.Kívánom neked és sorstársaimnak a jobbulást és kitartást!

#7392 Valaki hozzászólása: 2011.11.22. 11:24

Szia bbbbb1980!

 „elmentem vérvételre és megint hibátlanok az eredményeim”

 Akkor ez most azt jelenti, hogy Te az ezüstkolloiddal, a pecsétviasz,- és  shiitakegombával kiirtottad a vírusokat?

 Üdv.: Valaki

 

klmaan
#7391 klmaan hozzászólása: 2011.10.29. 09:24

Szia BBBBB1980!

Az jó, hogy nincs baj a májadban kötőszövetileg. Remélem minden jóra fordul az egészségedet illetően, hiszen minden meg van hozzá: jó a májad, kicsi a vírusszám és van nagy akaratod és híted a gyógyulásban! Kivánom, hogy továbbra is maradj ilyen pozitiv látású és erős akaratú  az élet minden területén! Hajrá! Várjuk a fejleményeket majd!

Üdv neked és Isten áldását kívánom Rád! Klmáan

#7390 bbbbb1980 hozzászólása: 2011.10.29. 04:23

Én voltam fibroscan vizsgálaton és minden évben csinálnak ultra hangot. A májam mérete teljesen normális és a szövetek sem roncsolódtak…tehát a szerkezete is teljesen normális. Én reménykedem, hogy még időben kaptuk el! A vírusszámom sem volt vészes két éve amikor észrevették a betegséget / 500 e /. Én már hallottam olyan emberekről akik meggyógyultak, ezért én is mindent megteszek érte, hogy elkerüljem a kezelést.

Jövőre csináltatok, persze saját költségen egy vírus vizsgálatot, aztán majd meglátjuk.

Szép napot mindenkinek!

B

gaboca
#7389 gaboca hozzászólása: 2011.10.25. 20:44

Nézd egy jó orvos nem fog téged biztatni, igen megfogsz gyógyulni. Az én orvosom őszinte volt: ebbe a betegségbe bele szoktak halni. Le tudjuk lassitani a virust, igy még éveket adhatunk hozzá az életéhez, addig meg talán kitalálnak valami olyat ami kiirtja a virust. Ez a genotype 1 esre vonatkozik. Hirek… mindenki meggyógyult, aztán pár év múlva visszajött a virus. Honnan? El se ment, csak annyira alacsony lett, hogy a vérben éppen abban a részében amit levettek, nem jutott.

Nekem 1999 ben állapitották meg, és még élek. Pontosan az orvos se tudja mikor adja fel a májam. A máj ilyen. Próbálj egy jól kereső állást találni ami nem stresszes, hogy jó nyugdijad legyen ha leszázalékolnak majd. Bár előszőr elutasitanak, de fellebbezni , fellebezni, fellebezni.

Én szerencsés vagyok mert Amerikából kapom a nyugdijat, de ott is ez volt az út, és egy ügyvéd.  A fő ok volt a sok hiányzás( 2-3 nap egy héten), amit egy vállalat sem tür el, tehát nem tudok sehol teljes értéküen dolgozni.

Remélem segitettem. Türelem , főleg magaddal szemben, ha nem tudsz már mindent úgy csinálni ahogy régen. Az orvossal meg legyél kedves, ő lesz aki kérni fogja az esetleges májátültetésed, ha rákerül a sor.

klmaan
#7388 klmaan hozzászólása: 2011.10.24. 15:12

Üdv bbbbb1980!

Nagyon érdekes amit írtál.Én még nem hallottam eddig senkit, hogy természetes úton szabadult meg a virustól és gyógyult meg. Előfordulhat, hogy ez lehetséges, nem tudom? Jó lenne, mert a kezelés nem mindenkinek jó.

Az lehet, hogy a gyulladás lement a májadban, és kevésbbé, vagy egyáltalán nem aktiv.Tehát, ha a vírus benned maradt, akkor továbbra is rombol, de lehet, hogy lassabban. A májenzim értékek önmagukban nem sokat jelentenek!

Nem tudom, hogy voltál-e Firoscan vizsgálaton? Oda nem kell beutaló, csak be kell jelentkezni. A Majmoly honlapon minden elérhetőséget megtalálsz.. A Fibroscan vizsgálet kimutatja a máj szerkezetének változását, vagyis megmutatja, hogy mennyi a kötőszövetes rész, a fibrózis, netán a cirrózis. Magyarul, mennyi nem müködik.Ez egy ultrahang vizsgálathoz hasonló dolog. Nagyon ajánlom mindenkinek, mert egyszerű, gyors és képet ad a jelenlegi máj helyzetről. Főleg az összehasonlításban jó, amikor már többedszer megyek. Én már kétszer voltam.

Kiváncsiak vagyunk, hogy milyen sikeres ez a természetes gyógymód? Érdekes lett volna, ha azonnal megcsináltatod, s most újra a Fibroscan.. Májbiopsziád volt-e?

Na! Minden jót és tényleg nem szabad elkeseredni! Meg kell keresni a nekünk legjobb módokat, hogy könnyebb legyen az élet!

Hajrá és üdv Mindeninek!

Szép napot kívánok: Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close