méhnyakrákom VOLT

Téma címkék:
2011.12.02. 17:26

Sziasztok! Azért gondoltam leírom a történetem, mert a fórumokon általában csak a rosszakat olvassuk. 40 éves vagyok. Tavaly ősszel erős folyás, hatalmas derékfájás tünetek miatt orvoshoz fordultam. Megkezdődött a kálváriám. Októberben az első kúp kimetszéses műtét, ahol kiderült méhnyakrákom van. Nem volt túl jó indulásnak! A következő műtétem már egy másik fantasztikus orvos végzett decemberben, akit az Isten küldött (vagy az elhunyt férjem) felém. Mikor felnyitott, az artériámon (láb hajlatban) is talált egy daganatot, amit kivett a nyirokcsomókkal együtt(5 nyirokcsomóból, 3-ban áttét van). A méhen és az azon lévő daganatot bennem hagyta, amit sokan nem értettek. Januárban kezdtem a kemot, februárban a következőt. 2x 5nap. Gondolhatjátok mit éltem át! A hajam kihullott, hányinger….De nem adtam fel és a családom, a gyerekeim, barátaim is mind mellettem álltak! Az onkológusom egy energikus, életvidám férfi, akinek ha csak a hangját, meghallottuk már jobb kedvre derültünk! És a nővérek, szóval előttük is le a kalappal!!! Közben folyamatossan ettem algát, gombát. A nőgyógyászom az egyik kontroll alkalmával megkérdezte, milyen kezelést kapok a kemon kívül, mert annyira megy össze a daganat. Márciusra írták elő a 3. műtétem, ahol már NEM VOLT DAGANATOM a méhnyakon! Kivették a méhem, a petefészkeim. Nyáron sugárra jártam és ma teljesen jól vagyok! Tünet mentes!!!! Ezt a sztorit azért írtam le, hogy lássátok így is alakulhat a történetünk! És megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Péterfy kórház Orvosainak és Nővéreinek!  Mindenkinek minden jót! 

#7770 safarzsofia hozzászólása: 2012.01.11. 07:39

Kedves Anita! Nagyon tetszik, hogy végül happy end lett. Ilyen történetet írnék az egyik női hetilapba a méhnyakrákról. Amennyiben vállalja, hogy névvel és fotóval megjelenik a lapban, elmeséli tapasztalatait, kérem írjon!

Üdvözlettel:

Sáfár Zsófia

safarzsofia@gmail.com

#7769 Pongraczne hozzászólása: 2012.01.09. 14:22

Sziasztok! Nagyon örültem,hogy a gyógyulásrol olvastam, én kicsit elvagyok kenődve,2011.12.21-én dianosztizálták valami nincs rendbe,azóta neg ött a szövettan, de nem lett jó 1-2, 2b. Nőgyogyászom a szegedi klinikára küld,most2012.01.12-én fogadnak.orvosom szerint belső sugár kezelésre van szükség,majd egy későbbi időpontban lehet műtétről szó. Örülök,hogy sok jót olvastam,remélem még én is jó dolgokat írhatok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close