Tanacstalansag

Téma címkék:
2011.12.29. 13:32

Januarban lesz 3 eve hogy terhes lettem es elmentem a kotelezo vizsgalatokra.Ekkor derult ki hogy hepatitisz C van.Feltem a gyermeket is megszulni mert attol tartottam hogy o is elkaphatja tolem de szerencsemre o egeszseges.Ra egy evre elkezdtem az interferon-ribavirin kezelest.Kicsi gyermekkel nem volt egy leanyalom es raadasul meg el is valtam.Kezeles utan mar nem volt kimutathato a virus a szervezetemben.Kezelo orvosom arra kert hogy egy fel evre a kezeles utan ismeteljem meg a vizsgalatot.Ez most volt a mult heten amikor kiderult hogy ismet kimutathato a hepatitisz C.Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mi tevo legyek.Mar nem tudom hogy mit lehet enni vagy mit nem,mivel tudnam megallitani a virusok “szaporodasat”,vagy legalabb lelassitani.Ha van valakinek egy jo otlete szivesen fogadnam.Addig is sok kitartast es sok turelmet kivanok sorstarsaimnak.

klmaan
#7980 klmaan hozzászólása: 2011.12.30. 16:04

Kedves SORSTÁRSAK!

Köszi Anamary a jókívánságot!

Én is kívánok Mindannyiunknak sikeresebb, békés és minél egészségesebb ÚJ ÉVET!!!

Kívánok továbbra is sok Barátot, mert Ők könnyítik az ember mindennapi terhét.

Kívánok továbbá rendes, türelmes és szakmailag, emberileg jó orvosokat nekünk!!!

Minden-minden jót Nektek Sorstársak a 2012-es évre!!!

Szeretettel és üdvözlettel: Klmáan

anamary
#7979 anamary hozzászólása: 2011.12.30. 14:20

Kívánok mindenkinek Bolgog Békés Új Évet! Sok sikert a kezelésekhez és teljes gyógyulást! Reméljük,hogy ez az új kombináció sokunk számára beválik! Bízom benne,hogy ez a kis csapat a továbbiakban is megmarad,és támogatja egymást! Akik már meggyógyultak erőt adnak a többieknek,hogy érdemes “végigcsinálni”!

BUÉK! MINDENKINEK!  

anamary

 

 

 

klmaan
#7978 klmaan hozzászólása: 2011.12.30. 13:00

Isten hozott Andrea!

Elhíszem, hogy rosszul érintett az a hír, hogy mégis van Benned C. Ahogy már egyszer kibírtad a kezelést akkor nem lesz ez másként ezután sem! Az új kezelés ami 3 gyógyszer kombinációja nagyon hatásos. Azok fogják kapni, akiknek eddig nem sikerült. Remélhetőleg már 2012-ben elindulhat “tömegesen” is . UI. most csak azok kapják ingyen akik a támogató gyógyszergyár előírásának, kritériumának megfelelnek.

Ez 1000 fő, ha jól tudom Európában. Nálunk a májgondozóban 7-en kezdték el, abból 1 már az elején meggondolta magát és abba hagyta. A többi 6-ból 5-en NEGATIVAK lettek a 3. hónap végére. Nagy az örömük, mert mindenki már többedszer csinálja. Éppen ma beszéltem az egyikkel, aki azt is elmondta, hogy kevesebb mellékhatással van, mint az előzővel és végig dolgozik. Osztályvezető főnővér, tehát van dolga és felelőssége, s a tetejében 2 unokája is, ahol be kell neki segíteni. Ezek szerint tud otthon is még dolgozni.

A lényeg, hogy előre nem kell pánikolni, elkeseredni, hanem amannyire lehet pozitívean állni a dologhoz! Ha eljön az ídő, hogy az orvos felajánlja a kezelést, azt meg el kell fogadni! Itt a honlapon meg kapsz segítséget a Sorstársaktól, akár még barátokat is. Nem tudom merre laksz, de praktikus, ha keresel egy májbeteg klubot, mert az nagyon jó, ha időnként együtt van az ember Sorstársakkal és hallgathat jó és szinvonalas előadásokat betegségünkkel kapcsolatban.

Bp-en kettő is működik. Az egyik a VIMOR, ez a SOTE II. Belklinikán van,( 2012. februárjában lesz a köv. találkozó) a másik pedig a Szent László kórházban.

Nagyon szívesen beszélgetek Veled is telefonon, ha gondolod! Írjál először az email címemre: dolgozznet@gmail.com.

Szeretettel üdvözöllek és kívánok egy egészséges, békés Új Évet Neked és Családodnak! Várjuk továbbra is soraidat. Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close