Futószemölcs a két szemöldök közti területen

2012.01.10. 15:02

Sziasztok!

Kb. 1 éve jelentek meg rajtam a két szemöldököm közötti területen kis átlátszó pöttyök, amiket akkor még nem tudtam miaz, azt hittem pattanás, gondolom nyomogattam őket, így egyre több lett ott. Nyáron voltam vele bőrgyógyásznál, aki mondta, hogy ezek futószemölcsök, de csak krémeket írt fel nekem, egy patikában kevert krémet, meg Differint, és annyit mondott, hogy ezekkel kenegessem, majd elmúlik. Hát nem múlt el, ősszel egy másik bőrgyógyászhoz mentem, aki lézerrel leszedte, de pár fent maradt, ezért 2 hétre rá újra visszamentem, hogy azokat is leszedje. De valahol egy kevés mindig maradt, így talán a szemöldökszedéstől amik elmúltak, újra visszajöttek. Azokat is leszedettem, már kezdett jó lenni, de egy kevés a szemöldököm között újra maradt amit a következő alkalommal nem tudtunk leszedni, mert a fájdalomcsillapító féle krém eltűntette (csak 1-2 órára, mire hazaértem újra látszódott).

Mivel megkérdeztem a bőrgyógyászt, hogy a szemöldökszedéstől nem jönnek e vissza, és azt mondta, hogy nem, nyugodtan csinálhatom, kiszedtem a szemöldökömet, amitől újra visszajöttek azok is amik elmúltak. Jövőhéten megyek vissza újra. Ez a bőrgyógyász egyébként immunerősítőt illetve Aknemycin krémet írt fel. Nem tudom mit csináljak vele, ez lesz a 4. lézerezés, amiért ezek után “nem nagyon vagyok oda” de a krémekben sem merek hinni már. Valaki tud valami féle véleményt vagy tanácsot adni ez ügyben? Nagyon köszönöm szépen!

#8188 szakolczaine61 hozzászólása: 2013.05.10. 19:10

Korábban egy hozzászóló már írt a teafaolajról ami sokaknak segített, ki kell próbálni. Tapasztalatom szerint a gyermekekről kb fél év alatt elmúlik kezelés nélkül is illetve nem látszik az összefüggés a kezelések es a megszűnés között.

 

#8185 markovicskato hozzászólása: 2012.11.18. 18:55

A 20 éves lányomnak már több éve az 2-3 db futószemölcsök jelentek meg. Voltunk kb.5 bőrgyógyásznál de csak a pénzt dobtuk ki amit írt a bőrgyógyász. A szemölcsök is jól elszaporodtak kb. 120-150 db lett az arcán. Már a lézeres kezelésre mentünk volna mikor megnéztem a fórumot és aki a teafa olajt  írta annak szeretném megköszönni a segítséget. Ma már alig van egy párdarab leszáradóba. Ugyanis először megpirosodik majd varral leszárad. Tehát kb. 2-3 hét alatt naponta 3 szor bekentük és nem kell félni ennek semmi mellékhatása nincs. Az immunrendszert pedig aloe verával erősítettük, erősítjük. Köszönöm még egyszer aki leírta ezt mert több év szenvedését tudtuk le 3 hét alatt. Csal ajánlani tudom gyógynövény boltba kapható ez a csodaszer TEAFAOLAJ

#8184 szakine hozzászólása: 2012.01.23. 14:14

Most olvastam végig a leveled, szerintem kár volt leszedetni, mert a véráram útján terjed és nem külsőleg. Csak a krémeket használd esetleg meg az immunerősítőt/ Béres csepp, vitamin, ásványi anyag, Aloe vera stb, persze nem mind egyszerre!!/, mechanikai hatásra nem fog elmúlni!

#8183 szakine hozzászólása: 2012.01.23. 14:08

A futószemölcsről! Kedves ismeretlen ! A szemölcs majd magától elmúlik egy idő után, persze lehet kezelgetni, de mivel vírus okozza legjobb az immunerősítés. Nem vagyok orvos, de az egészségügyben dolgozom és van tapasztalatom. Kitartás, kb 6 hónap.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close