Mellrákom története

Téma címkék:
2012.01.12. 14:24

2005-ben kezdődött a betegségem,februárban levették a bal mellem.Ezt követően kemoterápiát kaptam 4 alkalomma.Sugarat nem kaptam,mivel teljes melleltávolítás történt.Az őrszemet vizsgálva,nem találtak daganatot, az eredemény negatív volt.2009-ben egy kontrollvizsgálat alkalmával(mellkasröntgen)kiderült hogy áttét keletkezett a tüdőn és a mellkasi csonton.Újabb kemoteápia kezdődött,ez alkalommal tíz sugárkezelésen is átastem a csontáttét miatt.A második kemoterápia után a tüdőmön teljes remissziót állapítottak meg,nyolc kezelést kaptam.A csontra három hetenként a bondronat infúziós kezelést kaptam mind a mai napig.Sajnos 2012.január 9.-ei vizsgálat során derült ki,(röntgen,ct.) hogy a tüdőmön újból árnyék látható.Az onkológus ugyanazt a kezelést ajánlotta mint 2009-ben,mivel jól reagáltam a kezelésekre.Nem tapasztaltam fáradékonyságot,a napi teendőimet teljes mértékben elláttam.Várom hasonló problémákkal küzdő sorstársaim észrevételeit,jótanácsait.

                                     

#8221 atlantiszi hozzászólása: 2012.03.16. 14:55

Kedves Marcsi!

Kérdésem ez az első daganat Nálad,csak egy van?A kérdést csak azért teszem fel, mert a műtét  csak

az orvosok szerint megoldás, ha igazán fair dolog lenne,elmondanák azt amire mindenki rájöhet,ha utánanéz és nem rémül el rögtön.Van rá másféle gyógymód is,amitől a daganat akár teljesen felszívódhat,Te teremtetted meg és a lelki okot nem lehet kivágni, attól még ott marad.

Ha érdekel megoldás,ahhoz, hogy a műtét elmaradjon és melled is megmaradjon

hívj a 70/238-2089-es számon

Szeretettel üdvözöl:Tóth László lelki segítő-(rezgésterapeuta,pszichoterapeuta spec.tanácsadó)

#8220 marcsi68 hozzászólása: 2012.03.16. 09:52

Sziasztok,44éves vagyok és most kezdődőtt a rémálom,ami sajnos valoság és nem állom. 2centis tumort állapitottak meg,azt hogy milyen fajtája a ráknak még nem tudom.2hét múlva mütenek,leakarják venni a mellem,és sugárt és kemo terápiát terveznek.Szörnyű hogy nincs más lehetőség,egy csonkolt emberi roncs leszek…..Nagyon nehéz lelkileg,nem vagyok egy erős egyéniség  Várom leveleiteket

#8219 busne11 hozzászólása: 2012.02.01. 09:17

szia én szeretnék  lelket őnteni beléd . ne add fel én i átéltem ezt lassan 4 éve kitartás. ha van facebook oldalad én szivesen beszélgetnék veled ez nekem is jó lenne.szia ibolya

#8218 picike1 hozzászólása: 2012.01.12. 22:00

Kedves Margitka!

Édesanyám szintén mellrákja van, igaz neki nem távolították el a mellét, de kivetták a rossz indulatú daganatot. Sugárkezelést kapott sokáig 1 hónapig mindennap. A kezelés után nagyon megégett neki, de ez csak hagyján azóta a sugárkezelés mellékhatás kiütőt a szívére, mert szívgyengeséget állapítottak meg neki és izom fájdalmai azóta még jobban megerősdtek. Azóta kiderült van neki a tüdején valami, megnézték tükrözéssel, de nem tudták a csővet ledugni neki, mert kiderült akora polip volt a gégéjében hogy azonnal kivették neki és mondták az orvosok, hogy csoda hogy nem fulladt meg! Azóta megcsinálták a tüdő tükrözést, de ott semmit nem találtak hálaIstennek! Szóval én csak azt szeretném ezzel mondani, hogy nem minden esetben jók ezek a kezelések, mert számos mellékhatása van… Itt az a kérdés, mi van ha nem alkalmazol sugár és egyéb kezeléseket. Ja! És anyukám nem szedi a gyógyszert amit kéne ugye ez a hormon gyógyszer és nincs azóta baja! Ezek a sok gyógyszerek meg kezelések, lehet sokszor ártalmasabbak. Anyukám nagyon erős ember… tele pozitív dolgokkal és mindig úgy ment el orvoshoz vagy elég csak otthon arra gondolnia, hogy neki nem lesz már újra rákja!!! Sokat függ a lelki állapotról a rák, tehát a stressz mind kialakuláshoz vezethet! Írok egy-két természetes gyógymódot, persze ezek tanácsok nem befolyásolni szeretnélek! Ime:

Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr.Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill. Lébényből üzeni tisztelettel:
Emberek! Ébresztő!! Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
– pozitív gondolkodás, derű, vidámság
– légzésterápia
– reflexzóna masszázs
– mozgás
és még sok más!
Lehet választani a gyógymódok között! Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni! És ez minden betegségre vonatkozik!
A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!
Az “Orvostudomány a feje tetején” c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét.
Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell. Leginkább természetgyógyász területen keressétek!
Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.;
Mária Treben: Gyógyteák, stb.


Remélem segítettem valamit!

U.i: én anyukám ellentétte vagyok tele negatív gondolkodással már legalább 17 éve (30éves vagyok) és biztos vagyok benne hogy a sok aggódásomnak, negatív dolgaimnak köszönhettem hogy 19 évesen hipp-hopp 1. típusú cukorbeteg lettem. Senki nincs a családban, akitől nagyon örökölhettem volna. Szóval sok múlik hogy hogyan állsz az életedhez hozzá és miket vonzol magadhoz. Azzá válsz amiket gondolsz! Üdv: Picike

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close