ISMERETLEN DERÉKFÁJÁS

Téma címkék:
2012.01.13. 18:58

MÁR HÓNAPOK ÓTA A VESE TÁJÉKON ÉS ALATTA CSÍPŐ KÖRÜL NAGYON SOKSZOR ISZONYÚ ERŐS FÁJDALMAIM VANNAK. MÁR VOLT UH, RÉGEBBEN REUMATOLÓGIA DE SEMMI. MÁR NAGYON ZAVAR HOGY MI EZ. FIGYELNI SZOKTAM HOGY NÉHA MINTHA A TÖBB MINT EGY ÉVE TARTÓ HASMENÉS V A KB FÉLÉVE MEGÁLLAPÍTOTT MIOMÁK A MÉHBEN /DE A MULTKOR A HÁZIORVOS AZT MONDTA ATTÓL NEM,/ SZOKOTT LENNI.ÁLTALÁBAN ÉJSZAKA KEZDŐDIK DE VAN MIKOR DU IS RÁM TÖR.

AZ A PROBLÉMA HOGY EZ A KERÜLET AHOL LAKOM NINCS ELLÁTVA VMI JÓ ORVOSOKKAL MOSTANÁBAN IS AZ KELLETT HOGY VÉGRE CSINÁLJANAK EKG-T HOGY MIKOR MENTEM GYÓGYSZERT IRATNI AKKOR MÁR V 3 NAPJA FOLYAMATOSAN SZURÁST ÉREZTEM A SZIVEM TÁJÉKÁN.MONDTAM AZ ORVOSNAK NAHÁT AKKOR EGYBŐL ÁTKÜLDÖTT AZ EKG-RA.ÁLL NEM VOLT VÉSZES AZ EREDMÉNY.LE VAGYOK SZÁZALÉKOLVA ABBA A KEMÉNY 45%-BA DE SZERINTEM TÖBBRE KELLETT VOLNA MIVEL MIKOR UTOLJÁRA VOLTAM AKKOR AZ EGYIK ELÉGGÉ FÁJDALMAS TÜNETEGYÜTTESRŐL NEM IS TUDTAM BESZÉLNI MERT KIZAVARTAK.BEFEJEZTÉK A VIZSGÁLATOT SZERINTÜK.BÁR AMIKET HALL AZ EMBER MEG ÉN IS TANUJA VOLTAM 2010-BEN:KIJÖTT A BOTTAL ALIG JÁRÓ HÖLGY ÉS MONDTA AZ ORVOS VISSZAKÜLDTE DOLGOZNI,V A FÉL TÜDŐVEL ÉLŐ VOLT KOLLÉGÁT VISSZAMINŐSÍTETTÉK A RÉGI 50%-RA.

AKKOR MIT LEHET VÁRNI???????? MEG MI AZ HOGY LE VAN SZÁZALÉKOLVA VKI ÉS IDŐ ELŐTT VISSZA KELL MENNI MERT MOST EZ A TÖRVÉNY?,,,,,,

#8253 JackNo hozzászólása: 2012.12.07. 08:13

A hőterápiának pont az is az egyik előnye,hogy gyógyszermentes… annyiból igaza van a fiadnak,hogy manapság nem nagyon lehet válogatni- sajnos!

 

#8252 kj61 hozzászólása: 2012.12.06. 18:04

Köszi szépen a hozzászólást még nem hallottam arról a terápiáról de már olyan szinten fáj hogy egy csomó gyógyszer hatására múlik csak el.de a drágalátos fiacskám szerint semmi bajom és arra akart kötelezni menjek havat lapátolni mert az pénz de ő egész nap ül és netezik a portán ahol dolgozik szegény 28éves fiatalember                       JackNo

#8251 JackNo hozzászólása: 2012.12.06. 13:35

Elég ciki, hogy így állnak az emberhez a dokinál-és nem neked ciki! Azóta rendbejöttél? Ha nem oldódott meg, a problémád, akkor én tennék egy próbát a hőterápiával! Hallottál róla esetleg valamit?

Hajrá!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close