Gyermekem !

Téma címkék:
2012.02.08. 07:25

Üdvözlö  Minden Sorstársamat! 1988-ban született a gyermekem sajnos sok vért vesztettem és potolni kellet . Telt mult az idő és én ugy gondoltam hogyha rajtam segitett valaki nekem is kötelességem vissza adni bár  ne igy gondoltam volna mert 91töl rendszeres vérado lettem . A lakhelyemen adtam minden esetben vért. Aztán elváltam és egy másik városba költöztűnk. 2005 ben mentem elöszöt itt vért adni a cégem szervezte . Kb két hétre rá behivtak a véradoba és elmondták mi a bajom .Természetesen nem hittem el hiszen valjukbe elég sokk tévedés van az egészség úgyben ! De  sajnos igaz . Röhej soha nem iszom alkoholt még a szagátol is undorodom és mégis májrákban fogok meghalni.Vigyázzatok magatokra!

#8522 julika50 hozzászólása: 2012.02.14. 20:35

szia  bianka dehogyis halsz meg  segitek         irj    julik  julikunagota@freemail.hu

#8521 somamama hozzászólása: 2012.02.08. 13:10

Igen !  2005-ben volt az áttörés, én már gyermekkorom óta betegeskedem, mindíg gyulladásos gócot kerestek, de nem találtak. Felnöttként meg azt hitték, hogy biztosan alkoholizálok, csak a háziorvosom volt az, aki mindenhova elküldött, vizsgálatra, ha valami új vizsgálati dolgot kezdtek el, sajnos hiába.  Nekem is 2005-ben fedezték fel, hogy már allig van májam, azt is azért, mert sok volt a vasam, ami a nőknél ritkaság. Hát eze fene virus (meg a többi is) a saját sejtjei felépítése érdekében ragaszkodik a vashoz. Ez lett gyanús, aztán ez irányban el kezdtek vizsgálni és kiderült “minden”.

Kétszer kaptam kezelést (vírusölés,!) ügyben, először 7,5 hónapig bírtam, másodszor csak 14 hétig mert a vérképem teljesen leromlott annyira, hogy majdnem kóros/káros lett. Most rokkantnyugdíjban vagyok. Várom a felülvizsgálatot “alig májjal” hátha kitalálják, hogy még bírok havat lapátolni.

MIndenki vigyázzon magára, és ne törődjetek a rosszindulatú megjegyzésekkel.

klmaan
#8520 klmaan hozzászólása: 2012.02.08. 12:01

Üdv Bianka!

Szeretettel köszöntelek közöttünk.

Nem kell pánikolni!

Az biztos, hogy valamivel nagyobb az esély a májrákra, mint “egészséges” májú ember esetében, de egyáltalán nem biztos, hogy Te abban halsz meg! Van kezelés, ami még meg is gyógyíthat, de mindenképpen csökkenti a gyulladást, ha van. Neked van? Erről nem írtál. Nem a véradáskor kaptad, hanem a szüléskor. Miért írod, hogy “bár ne mentem volna”. Inkább örülj, hogy kiderült!!! Különben meg, Neked megadatott az, ami sokunknak nem, hogy tudod, hol kaphattad! Tehát, fordulhatsz kártérítésért!

Egy kollagőn szintén szüléskor kapott vérkészítményt. Kapott igazolást, hogy azzal kaphatta a HCV-t. Ez elég volt ahhoz, hogy kapjon kamatokkal együtt 4 millió forint kézpénzt és élete végéig havi 30 ezer forint életjáradékot. Mellette negatív lett a peg. interferontól, s már 5 éve élvezi is! Eszébe sem jut foglalkozni volt betegségével. Igaza is van!

Tehát, nem kell azonnal kétségbe esni! Vannak ennél kellemetlenebb és komolyabb betegségek is. Ez különben sem kivánság kérdése!

Na! Pozítiven!

Gyere el a VIMORBA és ott találkozhatsz Sorstársakkal és lehet okosodni a nekünk való előadásokból. Kérdezzél és írjál máskor is!

Üdv Neked: Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close