Már megint nem megy

2012.02.12. 10:51

A pszichiáteremnek elpanaszoltam, hogy nem megy az alvás, amire ő felírt egy számomra új tablettát, a Hipnogent. Még a Dormicumtól is gyengébb volt. Hármasával szedtem. Most Depakine Chronot adnak, este kettőt, két 2-es Rivotrilt meg egyebeket, de ez sem hat. Ma hajnal ötkör még ébren voltam. Persze nem csak ez van, talán a borderline dolgozik, mert mostanában mindentől félek, a bogaraktól kezdve, télen nem teszem ki a lábam a házból, ha sötétedik, egyedül semmiképp; arra gondoltam, hogy szerezni kéne egy pisztolyt. Nem adnak legálisan, mert skizofrén is vagyok meg gyámság alatt.

Tud valaki valamit a kizáró gyámságról? Megköszönném a segítséget.

#8632 gyomorfekely hozzászólása: 2012.05.01. 08:30

szarok az egészre.

#8631 Noree hozzászólása: 2012.04.30. 16:06
#8630 szabina84 hozzászólása: 2012.02.21. 20:29

Nagyon szívesen!

#8629 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.21. 18:44

Köszönöm szépen Szabina, meg fogom nézni nyomban.

#8628 szabina84 hozzászólása: 2012.02.21. 13:49

Szia.

Remélem tudtam segíteni, amit kérdeztél találtam rá választ, itt egy link vagy másold be a böngésződ címsorába:

https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/420001/Gondnoksag_es_gyamsag20091202.html?ugy=cselkepkorl20100128.html

 

Amúgy végigolvastam a bejegyzéseket, remélem hogy jobban érzed magad!

#8627 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.19. 10:13

A skizoidot rá lehet húzni akármilyen idiótára. A skizofréniát már nem, nekem sincsenek érzelemeim. Belőled ritka szar író lenne. Amúgy igaz, hogy nem engedünk senkit.

Van olyan borderline, sok, én ritka kivétel vagyok. Nem jellemző, hogy nem szeretjük a faszt és egyb tartozékokat.

#8626 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.18. 21:12

én régebben azt olvastam h a skizoid személyiségzavarosoknak semmilyen érzelmük nincs… és amilyük van még azt sem tudják kimutatni… meg h nehezen nyílnak és nem tudnak maguhoz közelengedni senkit…

de lehet h igazad van és én emlékszem rosszul… már rég olvastam…. na mind1

ez amit a csajokról írsz… semmi testnedvXD ismerek olyan bordik aki szexmániás… na ő egy hetet se bírna ki testnedvek nélkülXD

 

#8625 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.17. 08:48

nem, a skizoid semmi, annak semmi baja, csak idiótán viselkedik néha. A skizónak nem megfelelőek az érzelmei, pl. ne menjen temetésre, még röhögőgörcsöt kap. A legjobb barátnőm öngyilkos lett, temetésén majdhogynem vigyorogtam. Baromi mókás volt látni, ahogy a földbe teszik, el se hittem, hogy a koporsóban van, zárt volt. Én meg nem hiszem el azt, amit nem tapasztalok. Ezért nem szedem a skizó gyógyszert sem, kíváncsi vagyok, jönnek-e szellemek. Mindig jöttek.

Undorodom is a paliktól, bár a nőknél is csak egy csókig mennék el, semmi nyelv, mert az már testnedv és undorító.

#8624 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.16. 21:22

nyílván valóan értékes ember lehetsz, ha vannak saját novelláid és gondolataid… különleges ami veled történik, ugyanakkor sajnos borzalmas is:S az amit a bátyád csinált veled… fúh az sztem megbocsájthatatlan tőle… de ebbe inkább ne menjünk bele!

a középiskolában én is full egyedül voltam kb 2 évig… egy emberrel se beszéltem:S de aztán szerencsére mostanra sikerült megnyilnom és most kicsit többet beszélek a világgal… de mostanában is van h rámjön a zárkózottság és akkor teljesen magamba fordulok… olyan mintha lehúznám a függönyt a világ előtt:DD

remélem nekem nem lesznek szellemeim… de am az nem lehet h egyszer csak el fognak múlni neked is? és neked mi ad erőt mikor nagyon padlón vagy? adhatnál egy-két tanácsot nekem, hogyan éljem túl… bár én csak bordi vagyokXD

skizoid az akinek nincsenek érzelmei nem??

#8623 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.16. 19:31

Az egyik novellának utána tudsz keresni, beírod, hogy Mihály Andrea Balga, ki fogja adni valamelyik sorban a google.

Nálam ez gyerekkorban alakult ki, anyámék vertek, elhanyagoltak, egyszer kijött a gyámügy is, el akartak vinni, óvodás voltam. Aztán le se szartak. Később pár hónapra rá molesztált a bátyám. Aztán 10 éves korom környékén vert is. Rendszeresen. A középiskola rohadt szar volt, egy barátom se volt.  Egyetemen is egy volt, ő öngyilkos lett. Az én skizóm negyedéven jött elő. Ahhoz, hogy szelleimeid legyenek, végig kell ezt játszani. Lehetsz skizoid vagy skizoaffektív, de az lószar.

#8622 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.16. 15:08

oks, ha nem akarod akkor nem kell… bár engem akkor is érdekelne…

ha megígérem h nem írok rólad történetet, akkor elmondod nekem, privátban?? naaa léccccciiii

és szívesen olvasnám valamelyik novelládat, főleg akkor ha elég beteg hozzám…XD ha ilyen totál depis drámákat írsz, akkor követelem h küldj:)))

#8621 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.15. 19:28

A novellázgatok azt jelenti, hogy kiadják őket, bár még nem rég kezdtem. De aki rólam fog novellát írni, az nem Te leszel. Ezért aztán nem is beszélek a keletkezéstörténetéről.

Minden harmadik héten pszichiáter meg injekció, ennyi.

#8620 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.15. 19:15

huh… azért meg kell mondanom felkeltetted az érdeklődésem… kíváncsi lennék rád élőben, és valahogy kaptam egy íhletet… rólad kéne írni egy novellát:DDD

régebben írtam novellákat és a legtöbb ilyen totál depis hangvételű volt, aztán elkezdtem betegségekről írni, meg beteg emberekről… asszem rólad jó novellát tudnék írni… bocsi h ezt mondom:S tudom néha tahoooo vagyok

am az mit jelent h novellázol? remélem legalább pszichiáterhez eljársz minden héten…és még egy kérdés: a skizofrénia mitől alakul ki és hány éves kortól??

#8619 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.14. 18:24

Sehogy nem férnek meg. A tahó faterom gyámság alá vett, belepofázik mindenbe, azt hiszi, joga van hozzá. De ha majd a fürdőkádban felvágom hosszában, akkor majd leshet. Nem lesznek gyerekeim, mert a gyámügy elvenné, undorodom is tőlük, a kis micsodájuktól, testnedveiktől. Munkám sem lehet, mert nem vagyok beszámítható. Csak azért tudok összefüggésben beszélni, mert novellázok, kiadják. Az őseim minden pénzem lefölözik, kivéve a honort. Minél hamarabb veszek pengét. Már hiányzik, nem lesz pasim se, nőm se; kinek kell egy szabdalt csaj, minden normálisnak egészséges lány kell. Valahol van még egy Wilkinson, megkeresem.

#8618 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.14. 17:47

uuuhhh, basszus ez elég durvának hangzik:SSS tisztára olyan mint egy horrorfilmben…

és gondolom először rá se jöttél h ezek csak hallucinációk… de am tök fura h az ember agya ilyenre is képes… meghamisítja a valóságot ilyen erős módon…

nekem hál istennek nincsenek ilyen halucinációim, hangulatingadozásaim, önértékelési zavaraim és interpersonális kapcsolatokkal való problémáim vannak… mondjuk néha elég durván és volt már h teljesen szétestem a rengeteg hullám miatt.

de am te így hogy tudod élni az életed? munka, család, ezek hogy férnek el a betegséged mellett?

 

#8617 gyomorfekely hozzászólása: 2012.02.13. 19:26

Önvédelemre. Bár nálam az öngyilkossági vágy és a félelem együtt jár. Ez is olyan borderline defektus. Bogarat a falon. Talán egeret, ha motoz.

A skizofrénia nálam hullámokban jött ki. Először hallottam sikolyokat, beszédet, aztán jött a vér, vérfüggöny, szakadt volt, de merő vér, amikor mentem le otthon az emeletről, egyszer csak megjelent. Végül jött két fiú, gyerekek, fehér hajjal, egy fekete hajú nő, aki folyamatosan beszélt hozzám, bent voltam a pszichiátrián, a vacak Kventiax vagy mi semmit sem segített rajta, de nem is bántam. Egy teljes hónapon keresztül hallucináltam. Mostanában kényszeresen ellenőrzöm havi egy-két alkalommal, úgy, hogy kb egy hétig nem szedem az Ypsilát, mindig előjön egy szellem, legutóbb a Doktor House alatt jöttek, fekete-fehér lett az lcd tv, tuti, hogy nem a tv hibája volt. Megijesztett, másnap már vettem is be. Néha attól félek, hogy az ébresztóra fényében fölém hajol egy szellem. Az egyik fiú gonosz volt, éreztem. Szerencsére nappal láttam, integetett meg vigyorgott. Ha nem szedjük a gyógyszart, demensek leszünk. Dióhéjban ennyit a skizofréniáról.

#8616 adidaszdk hozzászólása: 2012.02.13. 15:17

miért akarsz egy pisztolyt? kit lőnél le vele???

am a skizofréniád miből áll, mert az engem mindig is érdekelt de sosem volt nekem úgyhogy nem tudom elképzelni… pedig biztos tök érdekes lehet:)

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close