A C vírus szereti a vasat??

Téma címkék:
2012.07.10. 13:29

 

Találtam a neten egy dokumentumot amiben az alábbiakat írták.

„A Hep C vírusnak a szaporodásához vasra van szüksége, tehát a kezelés előtt és alatt nem szabad olyan vitamint szedni, amiben vas van! A legtöbb multivitaminban van!

Kerülni kell továbbá a vasban gazdag ételeket is, erről majd később, a táplálékoknál. Tegyük félre a vas-lábasokat, edényeket is a kezelés alatt, ezekből is sok vas kioldódik és kerül bele az ételbe.

Bár a kezelés (Interferon, Ribavirin) erősen rontja a vérképet, a vérképzéshez pedig szükség lenne a vasra, sajnos ezt most nem szabad szednünk, hiszen csak a vírust segítenénk a szaporodásában!”

Én, amikor elkezdtem a hármas kombinációból álló kezelést akkor az is feltétel volt, hogy semmilyen vitamint, vitamin komplexet, máj regenerálót (Legalon, Silegon stb) ne használjak.

Most pedig PindúrPandúr írásából idéznék.

„2009. augban beadtunk az “igényünket” az inteferonra, amit 2 hnap múlva meg kaptunk. Elkezdődőtt a kezelés. 12hét alatt javulás volt, majd a 24hetes vérvételen jöttek a gondok. Nem lefelé mennek a vírusok, hanem inkább szaporodtak….csökkenés helyett, vissza emelkedett a vírusszám. Interferon mellé pluszba szedtünk Legalont, Humet R-t, Magne B6-ot, Béres csepp +C vitamin, céklakapszula….stb. De nem mondhatnám, hogy valami javulás ismét beállt volna.”

Érdemes azon elgondolkodni, hogy nem lehet összefüggésben a vírusszám emelkedés azzal a ténnyel, hogy, hogy a Humet-R az „tömény” vas?

A vírus kiirtásának – a gyógyszereknek, valamint ennek a brutális kezelésnek – az lenne a lényege, hogy a vírus csodálatos életterét – hiszen lubickolnak a vérünkben, és vidáman szaporodnak – megszüntessük. Ezért van az, hogy tulajdonképpen a gyógyszerekkel és az injekcióval „tönkre teszik” a vérünket így ilyan közegben a vírusok sem tudnak létezni és elpusztulnak. Ez egy kicsit le van egyszerűsítve, de valami ilyesmi lenne a kezelés lényege.

 

nora51
#9377 nora51 hozzászólása: 2013.01.16. 21:37

Kedves Valaki! Arra kérlek szépen, hogy írjál ide pár sort, hogyan sikerült a hármaskombinációs kezelésed? Gondolom, túl vagy már rajta. Segített? Nagyon borzalmas volt? Lehet mellette dolgozni? Tudod, sokan várunk erre, és szeretnénk többet tudni róla. Nagyon remélem, hogy kiirtották ezzel a vírusaidat!

Jó egészséget kíván: nora51

nora51
#9376 nora51 hozzászólása: 2013.01.09. 20:06

Igen, saját szakállunkra ne szedjünk semmit kezelés közben! Én még a depresszióra ivott orbáncfű-tea miatt is nagyon kikaptam, mikor utólag lazán megemlítettem a dokimnak. A kettős-kezelés idején.Azt mondta, elküldött volna pszichiáterhez,aki felírt volna egy serobran-hatóanyagú szert, mert a kezelés mellé csak azt lehet. Ki gondolta volna…  Azt írta már gyógyult Mókus, hogy folsavat szedett kezelés közben orvosi javallatra, hogy ne legyen vérszegény. Ezt jó tudni! Ezt is meg kell beszélni a dokival.Mindenkinek gyógyulást kíván: nora51

gaboca
#9375 gaboca hozzászólása: 2012.09.16. 09:58

Az Interferon található a szervezetünkben, ehhez adnak még, hogy még jobban tudjon harcolni a testünk. A ribavirin meg virusirtó. Én spéci ha nem szedem a vasat 2-3 hét mulva korházba kerülök. Vénásan nem jó a vas nem szeretem. . A legalon tisztitja a májat, ami gondolom nem árt ennyi méreg után, mivel a gyógyszerek kifejtik a hatásukat és utána lebontja a máj mert méreg. Az 1-es genotype virus igen agrassziv, nem sokat tudsz tenni ellene. Nekem már volt 3 kezelésem , egy se használt igazán, A virusszám lement kicsit, aztán a kezelések után újra felment. Csak gondoljatok bele 1dl vérben 3 millió virus, akkor mennyi van nekünk összesen? Most kezelést nem kapok mert már vizesedek, és a kezelésnél ez a tünet sürün előfordul. Ennyi viz elég ezt még kordában tudom tartani. Ajánlom az almalevest , nem tudom miért de nekem mindig elhajtja a vizet. Az orvos a kis bogyos gyümölcsöket ajánlja de nekem valahogy ez jobban bevált. A Cran-c is nagyon jó ha nem megy. Napi 1 és ok vagy.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close