segitség kérés

Téma címkék:
2013.01.14. 06:50

Sziasztok nem tudnátok megmondani találok e valahol a neten valamilyen étrend összeállitást c tipusu hepatitisre.Vagy valakinek nincs ilyen étrendje aki megosztaná.Nem szeretnék visszaesni igy be kell tartani az utasitásokat.segitséget megköszönöm.

nora51
#10535 nora51 hozzászólása: 2013.01.28. 20:06

Robika! Nem értelek! Azt írod, be kell tartani az utasításokat. Hát ha mondott neked a hepatológusod valami utasítást az étrendre vonatkozólag, akkor tartsd be azt! Akkor mi a probléma? Ha nem mondott az égvilágon semmit, akkor milyen utasítást kell betartanod?El kell oszlatnom egy nagy tévedést: a visszaesésnek nincs ám semmi köze ahhoz, hogy mit eszel!!!!! A hepatitis c-be visszaesni csakis úgy lehet, hogy vérrel, tűvel, véres eszközzel stb. újra megfertőződsz hep c-vel, vagy ne adj’Isten a régi vírusaidból néhány megbújva megmaradt a szervezetedben,és egyszercsak újra aktivizálódik.De máshogy nem lehet visszaesni!

Egy biztos: ne alkoholizálj, ne cigizz, ne drogozz, ne egyél zsíros, nehéz, májterhelő ételeket, inkább sok-sok gyümölcsöt, zöldséget, nem zsíros húst, hogy ne terheld a már megviselt májadat! A céklát és a vörös színű áfonyát, szedret,kék szőlőt,lila káposztát azért kell szeretni, mert abban sok “antioxidáns” van, ami segíti a szervezetet, így a májat is.Ezeket ajánlotta az én orvosom, miután kivallattam egyszer, mert egyébként soha ilyesmit nem mondott…Azt mondta, kifejezett diétára nincs szükség. Ja és késő este ne vacsorázz, mert az is terheli a májat.Mintha egyszer már írtam volna erről Neked! Reméljük, a kedves Várószoba-csapat is majd szolgál nekünk még valami jó tanáccsal, köszönjük előre is!

Ennyi! Szeretettel:nora51

varoszoba2
#10534 varoszoba2 hozzászólása: 2013.01.14. 10:47

Kedves Robika! Igyekszünk utánajárni és egy szakértő bevonásával a segítségedre lenni, hamarosan cikk formájában közzétesszük a betegségekről rovatban az étrend ajánlást. Erről emailes értesítést is fogsz kapni. Türelmedet addig is köszönjük! Üdv: Várószoba

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close