Gyógyszer felajánlás.

2013.01.28. 17:03

Kedves Közösségi tagok!

Én 2010. december 21-én veszítettem el Édesanyámat, tüdőrákos volt.

Mi is kipróbáltunk a hagyományos orvosságot mellett alternatív dolgokat. De sajnos Ő nem gyógyult meg. Lehet, hogy már túl későn derült ki a baj (bár semmi ráutaló jel nem volt arra, hogy komoly betegsége lenne). Őt 5 hét alatt elvitte a betegség. Esélyünk sem volt.

Megmaradt sok gyógyszere, mind a hagyományos, mint az alternatív medicínák közül (köhögéscsillapítók, hashajtó, illóolaj, C vitamin, Varga Gábor féle gyógygomba kivonat, stb, stb.). Már egy-két héttel a távozása után úgy döntöttem, hogy ezeket a gyógyszereket felajánlom valamelyik tüdőrák beteg fórumon, hiszen sokba kerülnek ezek az orvosságok és hátha valakin segítenek.

De eddig nem volt erőm ezt megtenni, a szobájába nem szívesen mentem be. Most viszont már nem halogathatom tovább.

Ha valakinek vagy hozzátartozójának szüksége lenne ezekre az orvosságokra, kérem, írja meg a címét, nagyon szívesen elküldöm, természetesen ingyen.

Minden betegnek gyógyulást kívánok!

 

#10688 aaci hozzászólása: 2013.01.30. 21:53

Üdvözlöm, Brigi!

Péceli lakosok vagyunk,és szívessen élnék az ajánlatával!Édesanyámmal tavaj szeptember óta küzdünk a tüdődaganatával!Elhatároztuk,h legyözzük ezért minden ötlet és felajánlás jól jön! A cimemet emailben küldeném! Elérhetőségem:(aaci@freemail.hu) Köszönettel és üdvözlettel :Marcsi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close