tüdődaganat

Téma címkék:
2013.02.02. 15:31

Édesapámnak tüdődaganata van, ami már elterjedt és nem műthető, ezért szeretnék segítséget kérni! Hallottam a csökkentett deutérium-tartalmú vízről, meg a gyógygomba kapszulárol, de nem tudom hogy hol vegyek, milyet, és mennyit. Elöre is köszönöm a segitséget!

#10731 zaladin85 hozzászólása: 2014.03.24. 09:40

Sziasztok!

Igazából én a véleményetekre lennék kíváncsi,hogy mi lehet a bajom, mert az orvosok nemtudják!!Hátha volt,van akinek hasonlóak a tünetei.

körübelül két hónapja elkezdett fájni a mellkasom és a hátam.természetesen elmentem orvoshoz, aki beutalt kardiólógiára,tüdő mellkas röntgene vérvételre stb, hogy kiderüljön mitöl van.Hát minden negatív lett az ekg,szív ultrahang mammográfia,mellkas rtg!!Viszont a hát és mellkas fájdalmaim nemmultak el és köhögök is.Sokszor annyira fáj hogy le kell ülnöm.És a köhögésem sem múlik és csúnya.kaptam rá penicilin kúrát mondván biztos valami gyulladás de nemlettem jobban.Hát kicsit elvagyok keseredve mert senki nemtud segiteni.

Válaszototkat előre is köszönöm.( nem dohányzom)

#10730 Brigi1 hozzászólása: 2013.02.04. 15:40

Kedves Kornélia!

A Varga gombáról itt tud tájékozódni: http://www.vargagomba.hu/

Vagy menjen be személyesen valamelyik boltba, ahol árulják vagy hívja fel az információs vonalat, esetleg írjon e-mailt nekik az adagolással kapcsolatban, mert mindig a beteg állapotától függ, hogy mit és abból mennyit kell szedni.

Csökkentett deutérimtartalmú vizet több helyen is árulnak, házhoz is szállítanak:

http://www.preventa.hu

itt nézze meg, illetve van egy másik oldal is:

http://www.zoldhaz.info/deut%C3%A9rium-mentes-v%C3%ADz

Gyógyulást az Édesapjának!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close