álomból valóság?

Téma címkék:
2013.02.06. 21:37

Tizenéves korom óta az volt az álmom, hogy babám legyen, és családom. 26évesen megkaptam, 3hónapos várandós vagyok. Az álom megvalósult, és úgy érzem nincs miért élni megkaptam amit szerettem volna. Nem vagyok anyukának való, csak egy ócska borderline vagyok tele egyszer ilyen, -egyszer olyan érzésekkel . Azt gondoltam jó anya leszek, mert amit én nem kaptam meg azt meg tudom majd adni a babámnak. Erre mit élek át? Hogy nem akarom már őt..de már nincs visszaút. Szülök egy olyan gyereket aki majd szintén borderlineos lesz és 14évesen eldobja az életét mint én akkor? És ezt nem vagyok képes elviselni, és nem akarom végignézni. Legszívesebben most rögtön leugranék az 5. emeletről, de valahogy amióta ő van, meg tud nyugtatni. De miért? MInt ha azt mondaná: “anya itt van akiért élni akarsz, nem sokára veled leszek”. És nem vigasztal…tudom hogy ha bántom magam, őt is bántom. De hogy erőszakoljam magamra a boldogságot? Mindig azt hittem ez az amit kerestem. Most keményen tanulok belőle úgy érzem . Közben itt van a volt párom aki meghalt..ezt sem tudom feldolgozni . Közben meghurcolások, rendőrségi ügyek..voltam ultrahangon, meg sem mutatták a babámat…:”( az életem romokban, a babám is sír ….

#10754 Dahlia hozzászólása: 2013.07.16. 13:53

“Én azzal vigasztalnám magam, h nem áll meg ezzel az életed,és elég jó lesz h a gyereked innentől mindig veled lesz,és mindig veled fog menni mindenhova,és tuti imádni fog,és te is őt..és egymásnak lesztek a nagyvilágban:)”

Bár tudom, hogy Eszter 27 a legjobb szándéktól vezérelve írta ezeket, de ez az, amit NAGYON NE csinálj. Anyám is így volt vele, belemenekült egy kapcsolatba és pont 10 évvel fiatalabb volt Nálad, mikor Én megszülettem. Mára már kifelé egész jól tartja magát (csak kifelé), Én viszont majdnem belehaltam. A legrosszabb, amit egy bármilyen pszichés problémával küzdő ember tehet, főleg ha bpd-s, hogy akarva-akaratlanul, de a gyereken próbálja behajtani a szeretetet stb-t, amit Ő maga nem kapott meg. De Ő nem alvósmackó, nem játékbaba, hanem egy önálló emberi lény, ha tetszik, ha nem. Akkor lesz bordeline-os, ha ezt teszed Vele. Van egy olyan szörnyű gyanúm, hogy a statisztika, miszerint 35-40 éves kor körül gyakori, hogy csökkenek a tünetek, abból adódik, hogy a bpd-sek döntő többsége nő és addigra már szül egy gyereket. Nem tudom, megszületett-e már, de minél előbb kezdj el magadon dolgozni, hogy ne add tovább ezt a borzadályt. A legjobbakat kívánom mindkettőtöknek.

#10753 jazmina hozzászólása: 2013.02.16. 23:54

Szia!

Szívesen felvenném veled a kapcsolatot, megadom az e-mail címem, s ha gondolod írj, és persze írok én is az én küzdelmeimről.

Kitartást és várom leveled!

Üdvözlettel: J.

 

A címem: jazmina024@gmail.com

#10752 Andika1974 hozzászólása: 2013.02.08. 03:42

sziasztok csináltam a facen borderline személyiségzavarról egy csoportot egymásnak segítünk ha akartok akkor itt ezen a linken lehet csatlakozási kérelmet küldeni mindenkit szerettetel várunk tisztelettel Nagy Andrea egy bordis https://www.facebook.com/groups/nagy.andika74/

#10751 Eszter27 hozzászólása: 2013.02.07. 19:06

Szia!Szegény!Én teljesen megértelek.Én is folyamatosan kisbabát szeretnék és családot.Egyenlőre a nyugodt, harmónikus, tökéletes kapcsolatomban is nehéz élnem.Mindennapi dilemmám h akarom e ezt.Legszívesebben egyedül élnék ,kényem kedve szerint, akár csapongva.Pasim fegyelmez, nevel.Összeségében nagyon jó hatással van rám.De én folyamatosan kételkedek.Lázadoznék.:)Nagyon örülne ha lenne gyerekünk.Én is szeretnék.Nagyon.De pont ettől tartok,és nem merek belemenni mert érzem velem is ez lenne ami most Veled történt,azt érezném amit most te.Szerintem ez félelem a kötötségektől,és attól a tudattól h ha rossz is nem tudsz elmenekülni.Engem mindig a kényszer, a muszáj csinál ki.Már többször voltam olyan helyzetben , h lehet h terhes vagyok.Lepergett előttem az életem és bármennyire is akarnám, ugyanannyira ki is lennék, mint most te.Amit most érzel az a betegséged…Próbáld legyőzni,és elfogadni!Én azzal vigasztalnám magam, h nem áll meg ezzel az életed,és elég jó lesz h a gyereked innentől mindig veled lesz,és mindig veled fog menni mindenhova,és tuti imádni fog,és te is őt..és egymásnak lesztek a nagyvilágban:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close