Túléltem a rákot!

2013.03.05. 22:13

Sziasztok, Éva vagyok. 1995 -ben műtöttek méhnyak rákkal a Szent István kórházban. Wertheim műtétem volt, akkor még csak 28 éves voltam és két kisgyerek anyja. Romániában élek! 95 tavaszán terhességi tüneteim  voltak [pufadtam és hányingerem volt] szerencse, hogy időközben teherbe estem és terhesség megszakítással fordultam orvoshoz, akkor le is vették a szövettant, az eredmény rossz indulatú daganat! Persze Romániában kerültem először kórházba ,hat nap utan ki is adtak [nem vagnak fel, még van 6 hónapom] így nem műtöttekkel küldtek sugárkezelésre. Nem tudtam beletörődni, hogy meg kell haljak, ránézésre szuperul néztem ki, semmi jele a halálra ítelesnek! Így találtam meg Dr Pálfalvi  László profeszort, akinek köszönhetem az életem!!!!!!!! Aki volt már műtve werthweim műtéttel, az tudja miből áll, aki meg nem, hát megéri élni és szenvedni;  többet soha nem leszek jól hisz sok sok komplikáció van, de még mindig jobb mint feladni és meghalni! Mostantol meselek a romaniai orvosokrol; 2010-ig Marosvásárhelyen nem is hallottak a wertheim műtétről, rengeteget csúfolkodtak velem, hogy nem is volt rák, meg itt is tudtak volna kezelni, sok volt a pénzem stb. Minél jobban lenyomtak, én annál jobban harcoltam az életemért. Sok helyzetben ha nem tudtam volna annyi mindent, itt higyjétek el hogy meghaltam volna!l Leírom most a jelenlegi betegségeimet; műtétkor mivel uretert kelett cserélni, 6 hétig voltam szondával és újra tanultam pisikalni 5 ev utan megkezdődött a vizelet fertőzés – ez még most is van, tahát természetes [eddig 4 féle baktériumom volt] el volt vágva a lábideg az ágyéknal, mert rá volt nőve egy daganat, most már csak néha fáj. 2007-ben műtöttek mell daganattal, az jó indulatú volt, csak a daganatot távolították el. Jelenleg a pajzsmirigynél van egy daganatom, ami eko szerint rossz, de a szovettan igazolta, hogy jóindulatú.. Csontritkulásom van, a gyógyszer neve OSSEOR, nem tudom ha jó-e, de nagyon draga. Már a fájdalomtól nem tudok aludni sem. Szeretném, ha tudna valaki segiteni.

Na, én még leírom, hogy mit tudok; a migrén a májtól jön, itt Romániában van egy növényalapú gyógyszer, a neve LIV 52[HIMALAJA TERMEK MAJ VEDO] egy félévi szedés után elmúlik, nem csak magamon probaltam ki, hanem másokon is! A pajzsmirigy daganatomat mikor felfedezték, 22mm volt, ismerosoktol kértem TIBETI KEFIRGOMBAT és ittam [2 szer 20 napot]. A szövettanom már  jó lett; de egy fél év után újra ekoztak [ultra hang] és a daganat 2 mm -rel kisebb, nem akarta elhinni a dr-nő!! PRÓBÁLJÁTOK KI DAGANATOS ESETBEN!! Örvendek, h. rátok találtam, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, és segítsetek ti is ha tudtok! Puszi ÉVA

#11410 jakarmike hozzászólása: 2013.12.09. 13:20

Sziasztok!

2 hete derült ki, hogy méhnyakrákom van. Január 8-án fog műteni Pálfalvi doktor. Weirtheim műtét:( Kérdésem: Mennyi pénzt adjak neki, mi illik ilyenkor? Köszi a választ előre is!

#11409 andyka hozzászólása: 2013.07.17. 08:12

Szia kiki0425 andyka vagyok!!! 305830516-ra dobj egy üzit és küldöm a magánrendelését! Mobilja nincs!! Üdv. Andi

#11408 kiki0425 hozzászólása: 2013.07.16. 19:34

Sziasztok!

Valaki meg tudná adni nekem Dr. Pálfalvi László elérhetőségét, elég sürgős lenne, hálás köszönet érte!!!!!

varoszoba2
#11407 varoszoba2 hozzászólása: 2013.03.11. 21:16

Kedves Andyka! Csegzieva válaszolt neked, de nem itt hozzászólásként. Itt olvashatod:

http://www.varoszoba.hu/show/2013/03/11/szia_andika

Üdv: Városzoba

#11406 andyka hozzászólása: 2013.03.07. 08:02

Szia Évi! Engemet 2009-ben az Onkologián is a Pálfalvi Dr.ur mütött. Kivették a méhen, rosszindulatu daganat!! Nagyon, nagyon szuper orvos imádom őt. Nagyon korrekt és rendes volt, de ezt te is tapasztaltad. Hát én is küzködök a migrénnel, de általában hormomálisan  mikor meg kellene jönnie!! Semmi nem használ! Nagyon érdekelne, ez a máj dolog, meg gyógyszer, Hol tudnám beszerezni? Üdv. Andi

#11405 dendike hozzászólása: 2013.03.07. 05:15

Szia Éva! Sziasztok !

Most csak röviden írok,majd kédőbb kibontakozok,de most nincs elég időm.

Engem is Pálfalvi prof. műtött az Istvánban 2004 június 10-én.1/b stádium,Piver III. kiterjesztés,wertheim műtét. Örülök,hogy Te is megtaláltad ezt az oldalt ! Ha sorstársakkal akarsz találkozni,akkor keresd meg a Nők Lapja Café-n azt a topikot,aminek a címe “Wertheim műtét”. Sajnos jönnek az újak folyamatosan és mindannyian fiatalok. Ha beírod a googliba,biztos kidob néhány fórum hozzászólást és olvashatod a lányok írásait. Be is léphetsz és írhatsz Te is.

Ne add fel,gyógyítsd magad !  Puszillak.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close