Terhesség és méhnyakrák?

Téma címkék:
2013.03.07. 13:41

Sziasztok!23 éves vagyok és egy kisfiú boldog anyukája. Nemrég kiderült, hogy újra terhes vagyok, és a szokásos rákszűrésem eredménye P3/P4 lett. Jövőhéten kell visszamnennem, újra vesznek mintát, ha megint rossz, akkor műtét és kimetszenek egy nagyobb darabot szövettanra. Nagyon félek!

Mire számítsak? Ez már biztos méhnyakrák? Megtartsuk a babát vagy ne? Mekkora az esélye a gyógyulásnak?

Köszönöm!

#11435 mgyk hozzászólása: 2013.08.08. 13:04

Szia Reni!

Nem tudom, hogy azóta mi történhetett, de tudj róla, hogy van egy olyan dolog, ami már két ismerősömön is segített, nem kellett műtét és teljesen meggyógyultak. Nekem nagyon sokszor alakul ki petefészek ciszta és miómám is volt már, de sikerült kitisztítanom magamból, sőt a legutolsó tavaly nyáron volt és azóta nincs semmi! Ja egyébként van egy videó, amiben egy külföldi doki nyilatkozik, hogy a rákot pár hét alatt meg lehet állítani és még mond néhány érdekes dolgot. Priviben megküldöm, ha érdekes lehet számodra.

#26905 Katalin2015 hozzászólása: 2018.06.20. 14:45

Hello. Megkernelek hogy nekem is kuld at a linket a dokival. Elore is nagyon koszonon

#11434 tothico hozzászólása: 2013.03.13. 13:30

Sziasztok! a varoszobán jelent meg a cikk a könyvemről, szeretettel várlak Titeket az oldlainkon. Van egy Alapítványunk, Mályvavirág Alapírvány a méhnyakrák megelőzésért, segítünk amiben csak tudunk!

A várószoba nagyon teljeskörű cikket írt, köszönöm nekik is!

Bármiben tudunk segíteni, megtaláltok!

szép napot kívánok mindenkinek!

#11433 reni hozzászólása: 2013.03.11. 18:16

Újra itt vagyok!

Ma voltam újra az orvosnál, újabb kenetet vett, és majd jövőhéten felhív, hogy mi lett az eredménye. Egyenlőre nem tudja, hogy mi okozhatja, de szerinte lehet, hogy a terhesség miatt változott.

azt írta rá a papíromra, hogy: kolp:ectopium   Cyt: 75

Jövőhéten kiderül, hogy mi lesz, babát megtartjuk mindenféleképpen. Amennyiben rossz lesz ismét az eredmény, vagy nem javul, megcsinálja a műtétet, 16. hétig meglehet csinálni, annyit mondott, hogy nem lesz semmi baja a babának, de minél hamarabb derüljön ki, hogy ha nagyobb a baj.

Köszönöm a válaszokat! Reni

Zsebi
#11432 Zsebi hozzászólása: 2013.03.09. 18:16

Kedves Reni!

Hogyhogy P3/P4??? Ez nem méhnyakrák. Amúgy kérlek írd meg a CIN eredményt is, mert igazán az számít és árul el sokat. Nem kell félned, minden rendben lesz! Tartsátok meg a babát! A gyógyulás esélye 100 %, pláne így, hogy észre is vették.

Kitartás!

#11431 Mira hozzászólása: 2013.03.07. 18:09

Tévedés is lehet!

Sztem nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hanem több orvos véleményét ki kell kérni! Nem vetetnék egy babát, ilyen miatt, mert tévedés is lehet. Tévedni emberi dolog, de egy pici élete miért múljon egy tévedésen?

Nekem is volt ilyen szövettanos műtétem, nem nagy ügy, de terhesen nem engedném, hogy piszkáljanak. Ne félj! Ne engedd! Újra mondom ne félj! Az árt a babának! Tartsd a baba érdekét szem előtt! Határozottan tudd, hogy mit akarsz, akkor nem leszel befolyásolható! Aki tudja mit akar, az befolyásolhatatlan! Nézz befelé! A szíved mélyén mit akarsz? Csináld végig! Sok sikert a döntésban, és boldogságot a babákhoz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close