TALÁLKOZÁS 1.

Téma címkék:
2013.03.10. 17:15

Üdv Sorstársak!

Pesten vagyok sokáig, ezért arra gondoltam, hogy jó lenne találkozni egyet Veletek, egymással! Teázgatunk, kávézgatunk, beszélgetünk, eszmét cserélünk. OK?

15órakor találkozzunk a Corvin bevásárló központban, fent a vendéglátós részben!

Aki tud jönni, jelezze, de ez nem előfeltétele a találkozásnak! Anamary és én ott leszünk, és várunk Benneteket!

Üdv Nektek: Klári-klmáan és Anamary

klmaan
#11494 klmaan hozzászólása: 2013.07.10. 12:04

Szia Engram!

Olyan vagyok már, mint egy papagáj. Ha beszólunk és kritizálunk, akkor jön a félreértés és a magyarázkodás, amit szeretnénk valójában elkerülni. Fogalmam sincs, hogy én Téged mikor, melyik mondatommal “toltalak le”? Átolvastam a tegnap esti bejegyzésemet. Anrdás-mentős mellé álltam, de én ott még nem is céloztam senkire. Nagyon sajnálom, hogy nem értitek ennek a veszélyét! Olvassad el itt alább Én-ek bejegyzését. Én látok nagyon-nagy összefüggést a mi vitáink és az Ő ilyen méltatlan stílusú bejegyzése között. Neked nem zavaró az a stílus, amit Ő képvisel?Én a betegségünkről a gyógyításról, gyógyulásról szeretnék kommunikálni, azokról a lehetőségekről, amiben mi, betegek tudnánk segíteni a szakmának, s magunknak, stb. Üdv: Klmáan

#11493 Engram hozzászólása: 2013.07.10. 11:24

Hát igen, Klmáan! Engem toltál le tegnap este, ami szerinted nem ütötte meg a többiek ingerküszöbét. Köszönöm, hogy figyelmeztettetek a rendszabályokra. Igazad van, egy kicsit félre értelmeztem ennek a fórumnak a működését.

Megmondom őszintén, nem esett jól, mert én szeretek egy kicsit szabadabban beszélgetni, ha lehet nevetgélni, ha kell együtt sírni… Nem tudok én olyan jól fogalmazni, hogy mindenki számára egyértelmű legyen az üzenetem, ezért inkább nagyon keveset fogok jelentkezni. Csak röviden és tárgyilagosan:

Jól vagyok. STOP. Holnap megyek kontrollra. STOP. Remélem így jó lesz. STOP. Ígérem ez volt az utolsó leghosszabb írásom. STOP.

Engram

klmaan
#11492 klmaan hozzászólása: 2013.07.10. 10:32

Anikó!  Most jött a mailbox-os email-ra. Az egészet bemásoltam ide.

noreply@varoszoba.hu12:17 (10 perce)
Tisztelt klmáan!

aniko75 kommentálta az Ön bejegyzését: “TALÁLKOZÁS”
A hozzászólás szövege a következő:
Sziasztok,

Köszönöm a gyors válaszokat.  A google a – hepa c kezelése homeo-val – dobta ki nekem ezt az oldalt. Én így kerültem ide.

Üdv: aniko

Eddig az idézet.
Erről beszélek. Anikó! Gondolom Te sem nekem írtad? Üdv: Klári

 

klmaan
#11491 klmaan hozzászólása: 2013.07.10. 10:24

Museto!

Most már elsírtam magam. Miért mész Te is be ebbe az utcába? Megint jött, hogy “ismerőse hozzászólt az ön írásához”, s olvasom, hogy “Nem szeretem a kalodát”, Ott ülök a gép előtt és erősen gondolkodok, hogy ez mi és mivel bántottalak meg? Aztán jött az ötlet, hogy belépjek. S ott látom, hogy nem nekem válaszoltál. Museto! Te az én, Klári-Klmáan írásához akartál szolni? Nem értitek a müködést? Nagyon-nagyon-nagyon kérlek Téged és a Többieket is, hogy KÖZÉRDEKŰ infókat osszunk itt meg elsősorban betegségünkkel, gyógyulásunkkal kapcsolatban. Museto! Szerinted, ha éppen most találtál volna a klubra, és olvasod az alábbi levélváltást, beléptél volna? Mi lenne a véleményed? Gondoljad át, légyszi! Nem értem, hogy ilyenekre válaszoltok, de amit én tegnap este írtam, az nem ütötte meg az ingerküszöbötöket. Panzer is nagyon jól, egy kis humorral füszerezve jelezte a helyes utat. Köszi Panzer!

Nyugi! S nem kell mindenre válaszolni! A kevesebb sokszot több!!!! Ha valamit nem értetek a levelemben, vagy ötletetek van, akkor magánba kérdezzétek, de kérdezzetek, mondjátok, s ha olyan, amit fontos javítanom, pótolom, felteszem mindenképpen ide is.

Nagyon köszönöm előre is a megértést és a jó együttműködést a közös célért.

Üdv Nektek és szép, békés napot! Szeretettel: Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

 

#11490 aniko75 hozzászólása: 2013.07.10. 10:17

Sziasztok,

Köszönöm a gyors válaszokat.  A google a – hepa c kezelése homeo-val – dobta ki nekem ezt az oldalt. Én így kerültem ide.

Üdv: aniko

museto
#11489 museto hozzászólása: 2013.07.10. 08:51

Nem szeteretem a kalodát.

EN-ek
#11488 EN-ek hozzászólása: 2013.07.10. 08:31

muse komám, mia rút rosseb történt itt? mivégre törölted a egész TGY rovatot?? (sőt méga egered is Ltünt! )

EN-ek
#11487 EN-ek hozzászólása: 2013.07.09. 20:04

Műszaki kérdésben már +irtam tegnap 1 másik hejen. email felettébb gázosan műxik tényállásilag! émmá tegn ki is kaccsoltam (DE azé kapom rendületlenül! )

VISZONT maga a oldi újabban stabil!

klmaan
#11486 klmaan hozzászólása: 2013.07.09. 19:59

Szia Anikó!

Semmi esetre sem vehenek el tőled semmit, mert nem is vagy köteles megmondani a HCV-t.…. Ez tény!

Csak úgy megkérdezem ( )-ben, hogyan találtatok az én tavaszi találkozás kezdeményemre, hogy ez alatt beszélgettek egymással? Tudjátok, ez azért rossz, mert úgy jön az értesítés a VSZ-től, hogy “ismerőse hozzászólt az ön bejegyzéséhez” Nyítom ki nagy lelkese és kiváncsian, hogy a Találkozás címhez ki írhatott nekem, és mit? Nagyon szeretek levelet kapni. Aztán senki nem írt nekem semmit. Na! Mivel így müködik ez a Honlap, s ez jól van, csak nekünk kellene alkalmazkodni, hogy a saját kérdésemet, saját ötletemet, saját bajomat és annak folytatását ne más alatt “ragozzam”, mert nagyon kavarodunk, és átláthatatlanok leszünk.

Regisztráltatok már a Hepatitis Világnapra? Ha nem, akkor gyorsan tegyétek meg!

Szép estét, jó éjt Mindenkinek! Üdv: Klári-Klmáan

 

EN-ek
#11485 EN-ek hozzászólása: 2013.07.09. 19:51

Akk néked kalapkabát! Ezt mondom…  (mégis mia rákos-Bánatot vártál? )

DE ink őrüjj nékie: neh má’ 6x évesen, progrediáló májbajjal, még melózzál is! (Nooormális??)

–> A népeknek kicsit többet kéne törődniük magukkal! oszt’ még csodálkoznak HA betegek! (lesznek v maradnak)

museto
#11484 museto hozzászólása: 2013.07.09. 19:43

Én egy élelmiszeripari csomagolóanyag gyártó cégnél dolgozom (dolgoztam?). Betegségem kiderülésekor burkoltan de határozottan “távoltartottak” a munkahelyemtől. A napokban tudtam meg, hogy eredeti munkaköröm egyik részének betöltésére elsejétől felvettek egy tagot, egy másik személyt pedig a másik munkakörömre aug.1-től.

Szép estét mindenkinek

EN-ek
#11483 EN-ek hozzászólása: 2013.07.09. 18:32

1 mezei trafikos esetében ÉN n venném L a zengedéjedet – az már picit a sziwatás kategória lenne… Term HA pl. egésségÜGY, véndöglátóipar, közétkeztetés, üzemikonyhába mester KUKTA v akármi lennél, akk ugye más lenne a gyeek (far)fekvése.

Mindazonáltal – ez n Ámerika! – simán bármit Ltok képzelegni…

#11482 aniko75 hozzászólása: 2013.07.09. 18:10

Sziasztok,

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e köztetek valaki aki kizárólag homeós kezeléstől gyógyult-e meg? A másik kérdésem az lenne, hogy dolgozhatok-e a betegségem mellett – úgy értem nem vonják-e vissza a kiskönyvemet- mert nem szeretném elveszíteni a munkámat. Ma kaptam egy levelet a megyei népegészségügyi intézettől, hogy jelenjek meg náluk sos-ben. Egy trafikban dolgozom nem érintkezem semmilyen élelmiszerrel, ill. semmilyen becsomagolatlan termékkel. Kizárólag cigarettát és tartozékait forgalmazzuk. A válaszokat előre is köszönöm.

Nagyon aggódó aniko75

 

#11481 panzer1 hozzászólása: 2013.05.19. 01:06

Szia nóra 51!Úgy tudom,hogy az a 11,8 Kpa(kilópascal)érték a máj kötőszövetes-heges átépülését(rugalmasságát) és kóros májmüködését mutatja.Minél nagyobb a szám,annál merevebb és sérültebb a máj.A 7,2 Kpa(F2 vagy nagyobb) jelentős fibrózist,a 12 Kpa(F4 ) cirrhózist valószínüsít.Azon nagyon meg vagyok lepődve,hogy ilyen magas a vírusszámod és semmilyen panaszod nincs.Üdv:panzer1  

nora51
#11480 nora51 hozzászólása: 2013.05.18. 23:41

Bocs Museto, most vettem észre, hogy itt kérdeztél tőlem.  Az van, hogy ezt a Hepatitis C Nosoda C30-at én január óta szedem. Mivel eddig se volt semmi panaszom a betegség miatt, és  most sincs, ezért igazán semmit nem tudok ezzel kapcs. mondani. Akkor derül majd ki, hogy van-é értelme a szedésének, ha majd a klinika beutal vírusszámlálásra. Ha akkor kevesebb lesz a vírusszám, mint 12millió 700ezer, akkor van értelme ezt szedni./Ez januári eredmény/ De az is lehet, hogy nem csökken a vírusszám, csak én leszek ellenállóbb a C vírusok támadásaival szemben? Pl ezt akkor tudom meg, ha újra Fibroscanre küldenek, és kiderül, hogy nem romlottam semmit, vagy netán javultam /Pl a 11,8-as kPa vagy micsoda, csökkenő tendenciát mutatna…/

Mivel nem drága, ezért mindennap egyszer elszopogatok  5 db minigolyót, és elképzelem, hogy ez nekem jó. Megjegyzés: aki kezelés alatt áll, meg ne próbálja!!!!!!Pl Te, Museto. A kezelés mellett semmi homeopátiát ne alkalmazzunk, mert az megzavarhatja a kezelést. És egyéb gyógyszereket, gyógynövényt se, amit nem egyeztettünk a hepa-orvosunkkal!!! Én ezt azért szedem, amiért a máriatövismagot:  nem kapok kezelést már több mint 2 éve, és valamit kell tennem a májamért, hogy történjen valami…Hátha ezzel tudom kicsit támogatni.

Ennyi! Szép Pünkösdöt mindenkinek!

nora51

 

museto
#11479 museto hozzászólása: 2013.04.16. 20:34

Szia Nora51,

Mi a tapasztalatod a Hepatitis C Nosoda C30 nevű homeopátiás szerről?

Museto

#11478 galambos51 hozzászólása: 2013.03.12. 06:20

Kedveseim!

De jó lenne veletek találkozni! Nekem időm, mint a tenger, de sajnos messze vagyok! Kellemes beszélgetést kívánok, majd osszátok meg a tapasztalatokat, minden hír érdekel a témában. Örömmel osztom meg én is a sajátom mellett a barátom örömét is, akinek az egy hónapos kísérleti kezelés után 20 alá csökkent a vírusszáma!!! E jó hír mellett “eltörpül” a mellékhatások okozta szenvedés. Puszillak benneteket , kellemes időtöltést és jó egészséget kívánok Nektek!

nora51
#11477 nora51 hozzászólása: 2013.03.11. 22:54

Jó Nektek, ráértek du. 3-kor! Sajna én dolgozom. De egy jó témát bedobok Nektek: ki hallott már a Hepatitis C Nosoda C30 nevű homeopátiás szerről? Egy természetgyógyász belorvos ajánlatára megrendeltem a      www.remedia.at  weboldalról. Ez ugyan nem irtja a vírusokat,csak speciális védelmet fejleszt ellenük. Állítólag. Nos, úgy döntöttem, hogy kezelés még a Holdban, ne tétlenkedjek itt, én ezt elhiszem, és szedni fogom. Napi 5 golyócskát kell elszopogatni egyszerre. 3 nappal az internetes magyar nyelvű rendelés után futár hozta a lakásunkra. Fizetés forintban átutalva utólag történt, vagyis nem a futárnak utánvéttel. Ára megfizethető. Ez egy osztrák homeopatika, akinél magyarul is lehet rendelni. Ha kérdésetek van, válaszolok. Ja, és mondom, orvos ajánlotta, aki homeopátiával foglalkozik.

Jó találkát Nektek! De mennék én is! Szeretettel: nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close