Problémás Ganglion

Téma címkék:
2013.04.05. 19:24

Sziasztok!

Az a helyzet hogy én tegnap voltama dokimnál, hátha megkapom a beutalót mütétre! A doki nagyon “kedvesen” fogadott, azt mondta, ha nagyon nem tudnék együtt élni ezzel a kis problémával, akkor menjek vissza és megkapom a beutalót! Mondtam, hogy fáj és a második leszívás után is visszanőtt! Azt mondta, hogy én ne akarjam neki bemagyarázni hogy ez fáj, mert az nem lehet, ugyanis vannak olyan emberek akik 10- 20 éve élnek ezzel együtt és semmilyen panaszuk sincs! Én ezt csak bebeszélem magamnak mert tudom, hogy ott van!

Ezt konkrétan így szószerint közölte velem. Én is és a párom is nagyon elkeseredtünk, hogy még mindig nem akar vele semmit kezdeni. Így megvárom, míg megint visszanől az eredeti méretére (1.5cm) és utána felkeresek egy másik dokit!

Ti mit tennétek??

#12001 krisztina21 hozzászólása: 2013.07.02. 08:53

Lamborghini12!

Köszönöm! szerencsére már meg kaptam a sebészetre a beutalomat viszont oda is idöpontot kell kérni azért hogy majd aztán a mütétre is idöpontott kapjak!

Sajnos nekem már bevan tokosodva már 2-szer leis szívták és egyszer rá is estetm ami után eltünt! mondta a doki hogy mütét után semm garantált a 100 gyogyulás vagyis vissza nöhet!! de én ezeket a könyvel való rácsapásokat nem igazán merném kiprobálni!! :)

 

#12000 Lamborghini12 hozzászólása: 2013.07.01. 20:58

szia én a helyedbe másik orvost keresnék mert nekem azt mondák, hogy be is tokosodhat

#11999 edi46 hozzászólása: 2013.04.08. 09:15

Kedves Krisztina!

Értem, hogy szeretnél a műtéttel mielőbb megszabadulni tőle. Viszont a műtét után is visszanőhet!

Próbáld meg az általam kipróbált és nekem bevált homeopátiás szerrel. Keress rá az Interneten. Dr. Cvetkov Márta javaslatára próbáltam ki én is. TRAUMEEL a neve (tabl + kenőcs). De türelem kell hozzá. Próbált meg fáslizni, ha érzékeny. Az enyémek is fájtak.

Sok sikert!

Edi46

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close