Segítség kérés hepatitis c-ről

Téma címkék:
2013.04.07. 18:23

Kedves Várószoba tagok!

A segítségüket szeretném kérni

Csörnyei Ida természetgyógyász vagyok, most fejezem be a tanulmányaimat a DAO YIN Hagyományos Kínai Gyógymódok Akadémiáján. A szakdolgozati témám A hepatitis C kórmechanizmusa és  gyógyításának lehetősége a hagyományos kínai orvoslás alapján.

Egy kliensem van, akit hepatitis C betegségével kezelek. Egy fél éve derült ki a betegsége, a vírusszáma 3 millió vol, semmiféle kezelést nem kapott. Kb. 2 hónapja kezelem, ami elektroakupunktúra és táplálék kiegészítőből áll, valamint homeopátiás szerekből. A kezelés előtt egy lélek terápiát csináltunk /Hellinger-féle/. Minden kezelés előtt állapot felmérést készítek, hogy lássam a vese és a máj aktuális funkcionális állapotát. Ennek alapján választom ki a kezelendő akupunktúrás pontokat.

A héten készítenek ujabb vírus szám vizsgálatot, amelynek nagyon várjuk az eredményét. A kliensem egyébként jól érzi magát, a jobb oldali vállfájdalmak időnkénti fájdalmától eltekintve.

A szakdolgozatom elkészítéséhez szeretném kérni a segítségüket. Kérem írják meg, hogy milyen tünetek jelentkeztek Önöknél vagy hogyan derült ki, hogy ilyen betegségük van.

Igérem, hogy amint elkészül a szakdolgozatom, teljes egészében megosztom Önökkel, felteszem a netre.

/fittdoki@gmail.com/

Segítséküket előre is köszönöm

Csörnyei Ida

nora51
#12014 nora51 hozzászólása: 2013.04.08. 21:13

Kedves Ida és kedves társaim!  Elsőként elmesélem Nektek, hogy pár hónapja rábeszéltem egy magán-orvost, aki frekvenciagenerátoros kezelésekkel jó pár vírust kiirtott már,/pl.humán papilloma vírust és vírusos szemölcsöt/  hogy próbálja meg velem a HCV kiirtását. Ő mondta, hogy ilyet még nem kezelt frekvencia generátorral, de mivel a kézikönyvében szerepelt a HCV ellen megadott frekvenciák felsorolása is, belement, hogy próbáljuk meg. Mindketten kíváncsian vártuk a kezelések utáni vírusszámlálás eredményét, de sajnos csalódnunk kellett. Nemhogy nulla, vagy csökkent lett az eredmény, hanem még több is, bár azt nem hiszem, hogy a kezeléstől.

Ő igen fair volt anyagilag, így nem került annyiba a kaland, mint kerülhetett volna. Nagyon el volt keseredve, jobban mint én. Tehát a frekv.generátor a HCV-t nem irtja, sok mást viszont igen. Mivel ez a belgyógyász orvos akupunktőr is, érdekes hogy nem ajánlotta fel nekem az akupunktúrát HCV ellen, vagyis  az szóba sem jött.

Én azért erőltettem ezt a frekv.kezelést, mert gondoltam, hátha!!!…És ha sikerül, akkor nem kell elkezdenem a mellékhatásos 3-mas kezelést, és akkor Nektek,társaimnak is bátran merem ajánlani. De sajna a HCV vírusok hihetetlenül intelligensek és ravaszak, örökösen mutálódva átverik az immunrendszert, a frekvencia-rezgést, vidáman gyártják a saját kópiáikat milliószám, a szelíd módszerek -úgy tűnik- meg se kottyannak nekik, ellenük csak nehéztüzérséget lehet bevetni. De biza az sem volt eddig nyerő sokunk esetében, ezért várunk a hármas kombira.

Csoda-e, ha rettegünk a mellékhatásoktól,  a nehéztüzérségi kezelések sikertelenségétől, és inkább szívesen vennénk “természetes” gyógymódokat, alternatív terápiákat? Nem csoda.Én nyitott vagyok minden ilyesmire, de most már  megvárom, hogy valakinek sokerüljön egy alternatív kezelés! Nekem nem jött össze a fent leírt gyógymód, noha közben homeopátiás szereket is felírt az orvos. Sajnos a HCV egy nagyon nehéz eset: tele van vele a vérünk, májunk, mirigyekben is megbújnak, tehát szaturálva vagyunk vírusokkal, én 34 éve, mióta vérátömlesztést kaptam. Még jó, hogy igazából nincs panaszom az előrehaladott májfibrózis ellenére. Csak akkor voltam egy kétlábon járó panaszkönyv, mikor kezeltek… De ha nem adtam volna önként vért, ki se derült volna a mai napig se, csak már akkor, amikor esetleg már segíteni se tudnak rajta. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Bizony én most már elég szkeptikus vagyok…

Kedves Ida, olvassa el a történeteinket! Sok sikert! Üdvözlettel: nora51

klmaan
#12013 klmaan hozzászólása: 2013.04.08. 19:52

Szia Museto! Szia Panzer!

Neked is igazad van Museto, de ezek a gyógyszereink még mindig nem a teljes megoldás-sajnos!

Panzer! Ahogy átolvastam a levelemet, én is keményre sikeredtem, elnézést! Én csak azt mondom, hogy legyen szabadsága mindenkinek a próbálkozásra, s főleg akkor, ha nincs más lehetőség. Bevallom, hogy én nagyon szívesen elmennék a Vargha Metodikába, de megtudtam az árát. Bármire, és össze-vissza én sem költenék, még akkor sem, ha lenne miből. Na! Akkor legyen békesség köztünk!

Üdv és nyugis, szép estét Mindannyiunknak!Klári

museto
#12012 museto hozzászólása: 2013.04.08. 19:27

Kedves Mindenki, akit érzékenyen érint ez a különböző módon megközelíthető téma!

Bevallom én is szkeptikus vagyok ez ügyben, talán azért, mert műszaki ember vagyok és mint a rossz gyerek szeretném megtudni mitől működnek a dolgok. (Gyerekkoromban sok kokit kaptam a szétszerelt dolgokért!) Amig valaminek nem értem a hatásmechanizmusát, addig nehezen tudom elfogadni annak hatásosságát. Az Interferon és a Ribavirin működését nagyjából felfogtam, mert alapból kerestem hozzá az információkat. Sőt a legújabb kutatások szerint van egy kromoszóma formáció, mely kódolja a hajlamot a HCV iránti érzékenységre. Ezt az infót nemrég találtam, de még pontosítani kell, nem akarlak benneteket félreinformálni. Ami engem az egészben zavar, hogy időnként kapok megkereséseket, amiben garantál gyógyulást ajánlanak….csupán kis befektetéssel. Ha annyira biztosak ezek a módszerek, akkor miért nem alkalmazza ezeket az orvostársadalom?! Tovább megyek, ha jó referenciát akarnak, a természetgyógyászok, akkor miért nem áldoznak néhány F4-es, súlyos májkárosodással bíró betegre a saját keretükből, akit meg tudnának gyógyítani vagy legalább tüneteit csökkenteni? A gyógyszergyárak (köztük az én gyógyszeremet szponzoráló) készítményeik hatásosságának kipróbálására sokat költenek és ebbe beletartozik pár száz célszemély ingyenes bevonása a végső kipróbálására. A kezelés folyamán követik a páciensek kórlefolyását és a tapasztalatokat publkálják. Tehát amit hiányolok, az az alternetív módszerek szélesebb körben történő megértetése és publikálása. Nem pedig az amúgy is kiszolgáltatott és kétségbeesett beteg letámadása és hitének megingatása az ép aktuális kezelésben ami lehet egyébként sikeres vagy sikertelen is. Szerintem az orvosok is emmiatt viseltetnek fenntartással ezen módszerek iránt. Nem tudok és nem is akarok pálcát törni egyik módszer felett sem, de mindenkit kérek minden oldalon, hogy kellő óvatossággal kezelje ezt a témát.

Museto

#12011 panzer1 hozzászólása: 2013.04.08. 14:56

Kedves Klmáan! Mindössze a beteg féltése jött ki belőlem.Nincs szándékomban senkit megbántani,ezért már töröltem is a hozzászólásomat.

klmaan
#12010 klmaan hozzászólása: 2013.04.08. 14:44

Kedves Panzer!

Nem értem, hogy miért e kemény és hívatalos stílus hozzám? Én azt írtam, hogy sokan közülünk jártunk már természetgyógyásznál, és osszuk meg ott szerzett tapasztalatainkat, s azt, hogy ne legyünk kapásból elutasítók. Én feltételezem a Sorstársról, hogy tudja a lehetőségeit, különben honnét tudna a virusszámáról, s egyáltalán a HCV-ről? Ezek szerint min. egyszer már járt hepatológusnál. Szerintem, hagyjuk meg a szabadságát mindegyiknek! Ha majd a Sorstárs kér tőlünk segítséget, akkor mi megadjuk neki, amit mi tudunk.

Különben meg, finoman szólva, mennyi érdekes, de inkább elszomorító esetet lehet itt olvasni a körünkben, amelyek centrumokban történnek, vagy inkább nem történnek, tehát mulasztás? Akkor nem jöttél/jössz ezzel a kemény véleményeddel. Én nagyon sok könnyet ejtettem már Sorstársak beszámolóin, és segítettem és adtam a tanácsot, s itt már sokan a kezelőorvosa helyett is. Lehet, hogy naiv vagyok, de nem értem ezt a riadalmat egy akupunktúra miatt.

Kérdezem, hogy milyen lehetősége van az olyan Sorstársnak, aki már a 3-as kombinációt sem kaphatja, és F/4-es, és egyértelműen vannak, igazolhatóan is és látványosan is szövődmények? A listára kerülés? Igen! S ha még oda sincs felvéve! S miért nincs felvéve? S ha majd egyszer fel lesz véve? Akkor a tétlen várakozás a behívóra valahová? Átültetésre vagy a temetőbe? Ki az, aki ebben a stádiumban nem próbálkozik? Főleg akkor, ha van szerető családja, aki hajtja és mindent meg akar tenni a családtagja megmentéséért. Van aki ezt nem érti? Engem ez a választás nem fenyeget, mert nem tudnék semmit megfizetni, pedig próbálkoznék, mert ezek a jelenlegi kezelések nem fognak meggyógyítani.

Ennyi! Üdv: Klári

museto
#12009 museto hozzászólása: 2013.04.08. 13:35

Sziasztok,

Szerintem segítsünk Idának annyiban, hogy ossza meg tapasztalatát valaki, aki próbálkozott vírusírtással alternatív gyógymód segítségével is. Ha sikerrel járt, örülünk neki és tegye közkinccsé tapasztalatait, ha nem akkor azt ossza meg velünk okulásként. Nem szégyen a kudarc sem, de tényleg ne hagyjuk magunkat felesleges költségekbe verni. Jelenleg 135-en vagyunk a csapatban, feltételezem, csak volt valaki aki erre a mezsgyére tévedt. Én személy szerint a májvédő teáig és a kapszuláig merészkedtem, egyéb dolgot az orvosom a folyamatban levő kettős kezelésem esetleges veszélyeztetése miatt nem javasolt (így is van gondom elég…). De lehet, hogy valaki tovább merészkedett?

Museto

klmaan
#12008 klmaan hozzászólása: 2013.04.08. 09:12

Üdv Mindenkinek!

Gondolom, hogy a Sorstársunk teljesen önként ment el a kezelésre, s nem hiszem, hogy egy akupunktúra káros lehetne. Max, nem használ! Jobbnak láttam volna, ha megvárják  a virus vizsgálat eredményét, s azután van ez a levél, mert nagyon 2 esélyes a dolog. S nekik lesz “ciki”, ha rosszabb lesz esetleg a vége. Kedves Panzer! Szerinted ez az első eset, hogy természetgyógyászhoz mennek a HCV-ek? Inkább olyan felmérést kellene csinálni, hogy melyek azok, amiket már kipróbáltunk és nem hatott, tehát feleslegesen fizettünk. Így segítenénk, hogy azt már ne próbálja meg más, ne költsön rá pénzt. Nem régen hallottam egy esetet, hogy volt próbálkozás, pénz elköltés megtörtént, de eredmény nem lett, virusszám nem csökkent, természetesen, teljesen önként ment a Sorstárs.

Na! Nem kell rögtön előítélettel lenni az alternatív gyógymódok iránt, de mivel virusunk van, ennek kipusztítása nehéz. Dávid Tamás prof. könyvében is van egy eset, hogy sikeresen kezelt HCV-t, de valami ok miatt nem tömörülünk a BOD és COT tea ívásáért. Én azért nem, mert nagyon drága, és csak egyet tud felmutatni, aki inf. kezelésen is volt. Akinek van bizodalma igya nyugodtan. Én is voltam természetgyógyásznál, s mikor a “86″. tea és más gyógynövény után diktálta az előbb említett teákat, amikről tudtam már, hogy mennyibe kerülnek, mondtam, hogy ennyi pénz nincs is a világon. Akkor még 26 ezer Ft-os táppénzen voltam, éppen a stop szabály után. A májcentrumom szakápolója szervezte le nekem, mert nekik tartott továbbképzést ez a természetgyógyász.

Kedves Ida! Museto ötlete jó! El kell olvasni a történeteket, s kiderülnek az indulási okok. Újakat nem tudunk írni, azért nincs is értelme ismételni magunkat. Ahány ember, annyi eset, és kiindulás. Ez nem mandulagyulladás! Az én történetem 2x is fent van, csak azt írhatnám megint.

Nagyon kiváncsi vagyok én személy szerint a kezelés eredményére, és természetesen szurkolok a Sorstársnak, hogy gyógyuljon meg! Ha meggyógyul az inf. mellékhatásai nélkül, azért az nem lesz SEMMI!

Szeretettel üdvözlöm és kérdezzen részleteket, ha gondolja, én szívesen válaszolok. dolgozznet@gmail.com  Üdv: Klári-Klmáan

#12007 panzer1 hozzászólása: 2013.04.08. 07:17

Kedves Ida!Ön most fog végezni az Akadémián és a szakdolgozatához kér segítséget.Tisztelettel kérdem,van Önnek jogosítványa HCV.-vel kezelni egy embert?

museto
#12006 museto hozzászólása: 2013.04.07. 20:24

Kedves Csörnyei Ida,

Amennyiben valós keresztmetszetet szeretne kapni az ebben a betegségben szenvedők problémáiról, tapasztalatairól, kérem olvassa át figyelmesen a Hepatits szoba történeteit és hozzászólásait. Ez a betegség 1989 óta ismert, így kétlem, hogy bármely “ősi” kínai gyógymóddal kezelhető lenne, bár a “hit” csodákra képes. Az itteni betegek vírusszáma és annak csökkentése “csak” az egyik probléma, a másik a különböző mértékű májkárosodás (fidrosis és chircosis). A máj valamilyen szinten képes regenerálódni, de a vírus okozta pusztítás, a maradandó szöveti károsodás élete végéig elkíséri a beteget. A betegség mechanizmusának megismerésén, a lehetséges gyógymódok kidolgozásán úgy tudom, sok gyógyintézet és tudós elme dolgozik és még mindíg csak részeredmények vannak, minden beteg teljes körű gyógyulása még sajnos várat magára. A fentiekben leírtak az én személyes véleményem, de arra kérem Önt, hogy nagy körültekintéssel és óvatossággal kezelje ezt a betegséget és csakis azoknál a betegeknél akik önként vetik alá magukat az Ön kezelésének és mindenképp a kezelőorvossal történt egyeztetés után.

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close